Gość: pluk IP: *.bulldogdsl.com 10.05.07, 14:44 szukam imienia znanego na calym swiecie Pierwsze ktore mi przychodzi na mysl to Anna. Takei imiona interesuja mnie najbardziej (ta sama pisownia). Z lekko zmieniona pisownia byly by tez imiona takie jak: Jan, Ian, John, Jon Tomek, Thomas, Tommy Michal, Mike, Mickel Max Jakie jeszcze sa imiona prawdziwie Uniwersalne? zarowno dziewczece jak i chlopiece... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: globalne 10.05.07, 14:55 Jan jest mało uniwersalny, jeśli chodzi o pisownię, tak samo Michał. Natomiast dość uniwersalne są np. Daniel/Daniela; Gabriel/Gabriela; Leon; Sara; Lea, Adam... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: globalne 10.05.07, 19:32 Nie sądzę, że Anna występuje np w Myanmarze czy Kambodży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2906 Re: globalne IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.07, 12:56 uniwersalnym imieniem jest rowniez OLIvia choc inna pisownia brzmi wszedzie tak samo.bardzo popularna w Australii,Anglii,Walii i ostatnio takze w POlsce Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: globalne 12.05.07, 14:36 Coś Ty; nie spotkałam się z ani jedną Oliwią na obszarze byłego ZSRR. Nie przypuszczam również, by to imię było popularne w Chinach czy Indiach. Bez tych krajów trudno mówić o globalnej popularności. Odpowiedz Link Zgłoś