Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:20 Wiem,ze na pewno byly juz wątki o tym imieniu, ale nie znalazłam zadnego wyszukując po temacie. Ostatnio szalenie mi sie podoba imie Antoni, zdrabniane jako Antoś , Antek. Jest swietne, ponadczasowe. Nie bałabym sie nadac je dziecku. A jak Wam sie widzi Antoś, nastolatek - Antek i dorosły Pan Antoni. ? Pzdr. Dee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astomi25 Re: Antoni 25.06.07, 13:37 Fajne imie, ale ostatnimi czasy bardzo popularne, co jak dla mnie stanowi jego minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Antoni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:43 W Gdańsku nie zauwazylam tej popularnosci Antoniego, ale moze w innych regionach tak jest/ Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Antoni 25.06.07, 15:43 Znam 5 letniego Antoniego. Imię bardzo do niego pasuje i nie zauważyłam, żeby miał jakieś problemy z jego powodu. W przedszkolu, do którego chodzi jest jeszcze jeden Antek. Myślę, że imię to staje się coraz bardziej popularne - niestety, bo to fajne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia:) Re: Antoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:36 Znam chłopaka który jest bardzo utalentowany - urodzony z niego komik! Nazywa się Krzysztof ale przedstawia się jako Antek. Spytany dlaczego - twierdzi, że brzmi śmieszniej... Imię podoba mi się tylko dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Antoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:47 Bardzo lubię Antoniego. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_4 Re: Antoni 25.06.07, 20:26 Mój syn ma na imię Antoni. Imię urzekło mnie już dawno temu, jeszcze na długo przed modą na "Staśki i Franki". I nadal mi się bardzo podoba. Ponadczasowe, pasuje na każdy etap życia i każda jego forma ma ładne brzmienie. Żałuję tylko, że coraz więcej osób to odkrywa Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Antoni 25.06.07, 22:50 Bardzo mi się podoba, rzeczywiście ostatnio jest popularniejsze, ale nie zastraszająco, więc jak najbardziej namawiałabym na to imię Odpowiedz Link Zgłoś
amazon500 Re: Antoni 25.06.07, 23:00 Mnie też się podoba, mam kolegę Stefana, który od lat funkcjonuje jako Antek. To imię tak do niego przylgnęło, że Stefan już zupełnie mi do niego nie pasuje a ponieważ Antek jest wielkim miłośnikiem pieśni morza, nazywam go Szantkiem. Odpowiedz Link Zgłoś