pysiorek 28.06.07, 09:38 Które imię Wam się bardziej podoba? Czy któraś z Was zna jakąś Anię albo Gabrysię? Pomocy..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dee Re: Ania czy Gabrysia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:40 Ania bardzo popularne imie chyba cały czas. Teraz moze troszeczke mniej jest małych Ań,ale zawsze jakies sie pojawiają. Gabrysi nie znam zadnej, ale to imie srednio mi sie podoba. Ja wybralabym zupełnie inne imie. Nie potrafie pomóc. Ania jednak ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ania czy Gabrysia ? 28.06.07, 09:55 Moja starsza córka ma na imię Anna. Jest jedyną małą Anią w przedszkolu i w okolicy, chociaż znam jeszcze 2 małe Anie. Obydwa imiona są bardzo ładne. Gabrysia jest nawet popularniejsza wśród współczesnych małych dziewczynek. Może Anna Gabriela albo odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Ania czy Gabrysia ? 28.06.07, 10:57 Chyba trzebaby wychowywać się w męskim zakonie, żeby żadnej Ani nie znać Gabrielek też znam dość sporo. Gabrielka podoba mi się bardziej niż Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraf1 Re: Ania czy Gabrysia ? 28.06.07, 12:44 Gabrysia jest super! znam jedną Gabrysię, śliczną i mądrą dziewczynkę. Ania bardzo popularna wśród starszych Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ania czy Gabrysia ? 28.06.07, 13:01 Wybrałabym Gabrysię, ale tylko ze względu na efekt statystyczny - Ań jest ponad milion (czyli ponad 1/38 ludności Polski ma na imię Anna), Anna jest nadal często nadawana, i choć bardzo mi się podoba to imię, uważam, że do nadawania go nie trzeba nikogo zachęcać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo Re: Ania czy Gabrysia ? IP: *.chello.pl 18.07.07, 10:14 Wolę już Annę Gabrielo!!!!!!Jak to poważnie brzmi...Babcia może mieć tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Ania czy Gabrysia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 17:02 Trudno byłoby nie znać żadnej Ani. I jedno i drugie podobają mi się w równym stopniu - do żadnego więc nie nakłaniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia :) Re: Ania czy Gabrysia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:07 Gabrysia!! Ani znam peeeeełno bo to jest bardzo proste i popularne imię przez co wg mnie stracilo swój urok. Gabriele znam jedną , ale słabo. Ale imię ładne Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ania czy Gabrysia ? 29.06.07, 13:53 Gość portalu: Nataloosia napisał(a): Ani znam peeeeełno bo to jest bardzo proste i popularne imię przez > co wg mnie stracilo swój urok. No i krzywdzące, no nie? Straśnie można skrzywdzić nim swoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ania czy Gabrysia ? 29.06.07, 14:28 Jedno i drugie imię ładne, ale wybrałabym Gabrysię Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ania czy Gabrysia ? 18.07.07, 13:46 moja dwuletnia córcia Anią się zwie. Ma na imię Anna Julia. Swe imiona odziedziczyła po mojej mamusi, która opuściła mnie rok przec narodzinami mej córci.U nas są trzy Anie w tm wieku. U nas, czyli w 18 tysięcznym Lidzbarku Warmińskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: Ania czy Gabrysia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:35 Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ania czy Gabrysia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:04 no pewnie, że ANIA! Ja juz żyję 28 lat z tym imieniem i na inne bym go nie wymieniła! Jest tyle fajnych zdrobnień. Odpowiedz Link Zgłoś