Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:35 Oto imiona córki Petera Andre i modelki Katie Price (znanej jako Jordan).Co myslicie ? Jak dla mnie lekki shock ! Podobno drugie imie to zlepek imion mam rodziców czyli Thea i Amy, troszke zniekształcone (upiększone wg nich) do Tiaamii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: Princess Tiáamii 25.07.07, 13:28 Ta Tiaamii cudaczna, ale Princess jeszcze gorsza - taka tandetna. Od razu widzę dziewczynkę ubraną na różowo w cekinach i błyszczących falbankach z nieodłącznym wyrazem wyższości na twarzy, siedzącą w metrze na jedynym wolnym miejscu, a nad nią wisi objuczona siatkami i tornistrem babcia starająca się trzecią ręką poprawić różową falbankę wnusi... Zapewne rzeczona Princess metrem jeździć nie będzie, ale widuję nieraz takie właśnie różowe księżniczki i tak mi się skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Princess Tiáamii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:33 Wiesz Dzwoneczku chyba w sedno trafiłaś, bo mamusia czyli Jordan uwielbia kolor różowy. Czytałam o ich slubie, na ktorym wygladali jak ken i barbie. Jordan przniosla do projektantki lalke barbie i na podstawiej jej sukni kazała uszyc wlasną suknie slubną. I wszystko bylo na rozowo. A niedawno Pani Jordan (mamusia Princess) stwierdzila,ze nie podoba jej sie jej wlasne dziecko, ktore wyglada jak pomarszczony staruszek i ze dziecko potrzebuje czasu by dojsc do swego wlasciwego wygladu.W ogole ona ma jazde jak nie wiem.... A takie tam ploteczki kiedys czytalam he he Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Princess Tiáamii 25.07.07, 14:06 No to ja na szczęście nie wiem kto zacz ta Jordan i wcale nie chcę wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Dla Blaszanego Dzwoneczka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:34 Dzwoneczku, poszukalam cosik o Katie Price - Jordan I jej mężu . Katie Price[edytuj]Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj Katie Price, Jordan (ur. 22 maja 1978 w Brighton, hrabstwo Sussex w Wielkiej Brytanii jako Katie Infield) - modelka i aktorka pochodzenia brytyjskiego. Jest obecnie obywatelką Wielkiej Brytanii. Jest żoną wokalisty Petera André, z którym ma syna Petera Juniora (ur. w 2006) i córkę (ur. w 2007 r.). Z poprzedniego związku z Dwightem Yorke (ciemnoskórym piłkarzem), Katie ma czteroletniego autystycznego i niewidomego syna Harveya. Katie prowadzi rubrykę w angielskim magazynie OK!, w której odpowiada na listy kobiet proszących ją o porady partnerskie. Zamieszcza tam również swój krótki pamiętnik. W 2007 roku wydała wraz z mężem płytę pt. "A Whole New World" (tłum. Zupełnie Nowy Świat). Katie przez pewien okres czasu miała kłopoty związane z zażywaniem narkotyków PETER ANDRE: Peter André (ur. 27 lutego 1973 w Harrow, Londyn w Anglii) brytyjski wokalista i autor piosenek wykonujący muzykę pop a także postać medialna tzw. Celebrity. Dorastał w Australii, a jest rodowitym Grecy cypryjscy. Mieszka w wiosce Buxted hrabstwo East Sussex, Anglia z żoną Katie Price, która jest modelką i aktorką. Stał się znany w 1990 dzięki wystąpieniu w Australijskim TV show odpowiednik polskiego programu Szansa na sukces. André ma czterech starszych braci (Andrew, Chris, Danny, Michael) i jedną starszą siostrę (Debbie). André i jego żona Price otrzymali nagrodę „The Most Annoying Couple of 2006” (nagroda dla najbardziej irytującego małżeństwa) która zaprezentowano w stacji BBC Three pod koniec 2006 - André odmówił przyjęcia nagrody. Pozdrwoka Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Princess Tiáamii 25.07.07, 15:27 Princess jako imię, jakkolwiek niewątpliwie tandetne, nie jest niestety rzadkością w USA (jak się domyślam, właśnie tam urodziło się to dziecko?). W roku 2006 nadano to "imię" 392 dziewczynkom. Jest to więcej nadań, niż na przykład Theresa, Giovanna, Adrienne, Eileen czy Elaine. Drugie imię natomiast wywołało we mnie reakcję następującą: I ktoś jeszcze ośmieli się powiedzieć, że imiona z Gwiezdnych Wojen są dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś