Gość: nerwuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:03 Jak zdrabniać?Kostusia,Kostka,Konstka?strasznie cięzkie te zdrobnienia.Konstancja sama w sobie tak samo jak Emanuela jest śliczne, ale te ich zdrobnienia ,porażające.Emka, Emma,Kostka kostucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panda74 Re: Konstancja Wróbel 27.07.07, 08:25 Osobiście jestem za tym, by pewnych imion nie zdrabniać. Należy do nich Konstancja - bardzo ładne imię, ale w oficjalnej formie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Konstancja Wróbel 27.07.07, 12:35 Sama Konstancja0 cudownie. zrobnienia mniej szczęśliwe. Konstancja Wróbel brzmi jak dla mni epo prostu koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia27 Re: Konstancja Wróbel 30.07.07, 00:59 Dokładnie, to coś w stylu Wiktorii Maślak, czy Cynthi Szpak, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Konstancja Wróbel 31.07.07, 20:39 A ja myślę, ze Konstancja Wróbel nie jest złe. Całkiem pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: Konstancja Wróbel IP: *.chello.pl 31.07.07, 20:20 Konstancja Wróbel + fizjonomia Agaty Wróbel ( z całym szacunkiem dla niej i jej osiągnięć)............To jest ryzyko pewnych imion. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Konstancja Wróbel 31.07.07, 20:37 To może wytłumaczycie mi, jaka jest róznica między dużą i gruba Agatą Wróbel a duzą i grubą Konstancja Wróbel? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Konstancja Wróbel 31.07.07, 20:43 Nie znam paskudnej Konstancji - kto wie, może to imię w pewien sposób wpływa na fizjonomie? Jesli dziewczynka będzie miłą osobą, to żadne z dzieci nawet nie wpadnie na pomysł, że można się z niej nabijać. A nazwisko "Wróbel" - zupełnie normalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olutka Re: Konstancja Wróbel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:38 a ja mam nnmała Konstancję i mam nadzieję, ze wyrośnie na fajną dziewczynkę. Wygląd nie jest najwazniejszy, grunt, żeby byla miła i fajna , równa..wtedy na pewno będzie lubiana. na razie jest śliczna, zobaczymy co z niej wyrośnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Konstancja Wróbel 31.07.07, 20:44 Ughhh, chciałam dać drugiej córeczce na imie Konstancja, ale już się to imie odsuwa w cień, jak widzę, jak mocno sie popularyzuje, wydaje mi się, że w końcu stanie się jak Antoni - NIESTETY - łączone z Oliwierami Jaka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Krokodylku 31.07.07, 21:37 Myślę, ze to tylko TUTAJ na forum powstaje takie wrażenie. Nie sądzę, by Konstancja dorównała popularności julii czy Jakuba Daj! Daj córci tak na imię .... pięknie Cię proszę Odpowiedz Link Zgłoś