Dodaj do ulubionych

Kajetan Kajetanowicz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:35
Oto nazwisko polskiego kierowcy rajdowego. Jak Wam sie podoba takie
połączenie? Nie jestem zwolenniczką nadawania imienia podobnego do nazwiska,
ale ten zestaw nawet mi sie podoba. smile
Obserwuj wątek
    • veranillo Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 09:01
      Mnie nie pasuje, ale ja mam prawdziwą alergię na zestawy w takim stylu wink
      Nazwisko Kajetanowicz jest oryginalne i ładnie by do niego pasowało również
      oryginalne imię... ale, litości, jakiekolwiek inne, a nie Kajetan wink
    • Gość: zgroza Re: Kajetan Kajetanowicz IP: 85.112.196.* 30.07.07, 10:29
      Brzmi trochę po rusku tylko nazwiska brakuje.
      • das.krokodil Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 12:48
        Kajetanowicz - swietne nazwisko smile Faktycznie moznaby dobrac jakieś inne imię,
        np Ksawery kajetanowicz czy Wincenty kajetanowicz, ale Kajetan nie razi mnie
        jakos w tym przypadku, sama nie wiem czemu wink Ogólnie nie lubię takich
        zestawień.
        • Gość: Dee Re: Kajetan Kajetanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:23
          Das.Krokodil, zgadzam sie z Tobą zupełnie. Ja równiez nie lubie tego typu
          zestawień, ale Kajetan Kajetanowicz brzmi tak fajnie, ładnie i przyjemnie, że w
          ogóle nie razi, tylko sie podoba taki zestaw smile
          Nazwisko rzeczywiscie bardzo przyjemne smile
    • asidoo Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 13:43
      Szymon Szymonowic się przypomina od razu.
    • olianka Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 15:21
      Nie lubię takich zestawów i dlatego mimo popularności bardziej podoba mi się
      zestaw Aleksandra Kajetanowicz - tak nazywa się żona Kajetana.
      • das.krokodil Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 15:24
        A dzieci mają?
      • Gość: Dee Re: Kajetan Kajetanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:31
        No wlasnie smile Probowalam odszukac czy mają dzieci, ale nie znalazlam niczego na
        ten temat. Olianko moze wiesz cosik ? smile
        Wiedzialam,ze jego zona to Aleksandra, oni chyba swego czasu razem jezdzili w
        rajdach, a w tej chwili Kajetanowicz popędza z Maciejem Wisławskim smile
        • olianka Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 15:43
          No właśnie, dwa sezony temu pobrali się i Ola przestała go pilotować, więc
          sądzę, że mogli się doczekać potomstwa. Później zobaczę, czy w WRC nic nie było
          na ten temat smile
    • gaudencja Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 18:43
      Trochę masło maślane, ale nie wiem, czy sama bym się nie zastanawiała nad tego
      typu zestawem mając aż tak ewidentnie odimienne nazwisko. Z kontaktów z osobami
      o tego typu nazwiskach wiem, że wszystkim się i tak myli ich imię z imieniem,
      od którego pochodzi nazwisko, poza tym MSZ trudno jest naprawdę dobrze zestawić
      z takim nazwiskiem imię.
    • abiela Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 20:24
      Jestem przeciwniczka takich zestawień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.