Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:35 Oto nazwisko polskiego kierowcy rajdowego. Jak Wam sie podoba takie połączenie? Nie jestem zwolenniczką nadawania imienia podobnego do nazwiska, ale ten zestaw nawet mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veranillo Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 09:01 Mnie nie pasuje, ale ja mam prawdziwą alergię na zestawy w takim stylu Nazwisko Kajetanowicz jest oryginalne i ładnie by do niego pasowało również oryginalne imię... ale, litości, jakiekolwiek inne, a nie Kajetan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgroza Re: Kajetan Kajetanowicz IP: 85.112.196.* 30.07.07, 10:29 Brzmi trochę po rusku tylko nazwiska brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 12:48 Kajetanowicz - swietne nazwisko Faktycznie moznaby dobrac jakieś inne imię, np Ksawery kajetanowicz czy Wincenty kajetanowicz, ale Kajetan nie razi mnie jakos w tym przypadku, sama nie wiem czemu Ogólnie nie lubię takich zestawień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Kajetan Kajetanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:23 Das.Krokodil, zgadzam sie z Tobą zupełnie. Ja równiez nie lubie tego typu zestawień, ale Kajetan Kajetanowicz brzmi tak fajnie, ładnie i przyjemnie, że w ogóle nie razi, tylko sie podoba taki zestaw Nazwisko rzeczywiscie bardzo przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 13:43 Szymon Szymonowic się przypomina od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 15:21 Nie lubię takich zestawów i dlatego mimo popularności bardziej podoba mi się zestaw Aleksandra Kajetanowicz - tak nazywa się żona Kajetana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Kajetan Kajetanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:31 No wlasnie Probowalam odszukac czy mają dzieci, ale nie znalazlam niczego na ten temat. Olianko moze wiesz cosik ? Wiedzialam,ze jego zona to Aleksandra, oni chyba swego czasu razem jezdzili w rajdach, a w tej chwili Kajetanowicz popędza z Maciejem Wisławskim Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 15:43 No właśnie, dwa sezony temu pobrali się i Ola przestała go pilotować, więc sądzę, że mogli się doczekać potomstwa. Później zobaczę, czy w WRC nic nie było na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 18:43 Trochę masło maślane, ale nie wiem, czy sama bym się nie zastanawiała nad tego typu zestawem mając aż tak ewidentnie odimienne nazwisko. Z kontaktów z osobami o tego typu nazwiskach wiem, że wszystkim się i tak myli ich imię z imieniem, od którego pochodzi nazwisko, poza tym MSZ trudno jest naprawdę dobrze zestawić z takim nazwiskiem imię. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Kajetan Kajetanowicz 30.07.07, 20:24 Jestem przeciwniczka takich zestawień. Odpowiedz Link Zgłoś