Gość: Domi Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 13:51 Nicola ładnie siem prezenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asammat Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:00 Malwina lub Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaupa Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: *.oxfd.cable.ntl.com 11.08.07, 01:42 Hmmm... Najbardziej mi sie podoba Maja, ale Maja Grudzien? Moze jeszcze Maja Lutoslawa Grudzien, albo Maja Augustyna Grudzien - im wiecej miesiecy w imieniu, tym lepiej O, albo Marcjanna. Zuzanna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqui Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: 194.181.131.* 13.08.07, 01:02 Sonia, Luba, Wiera, Blanka, Halszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka koszmar: gabrysia, jula, ola IP: *.elpos.net 16.08.07, 12:57 mam dosc podworko jest "oblepione" GAbi Gabi Gabi, JUla JUla JUlcia, ola i ola - beznadziejne dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa999 Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... 19.08.07, 21:26 - Blanka (piękne imię) - Dominika - Lidia - Debora - Daniela - Dagmara - Halszka - Eliza - Pia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 17:25 moja córeczka miała być Tosią lub Zosią, ustaliliśmy z mężem, że wybierzemy, jak ją zobaczymy po urodzeniu i oboje wybraliśmy Tosię. mieliśmy tylko problem czy Antonina, czy Antonia. mnie było wszystko jedno, a mąż wolał zdecydowanie Antonię, więc tak też zostało. jest to zdecydowanie mniej popularna forma i już teraz jak mówimy, że mała ma na imię Tosia, to ludzie mówią: Antonina? ładnie! podejrzewam, że córka będzie miała ten sam problem jak podrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: 80.51.159.* 27.08.07, 22:38 mnie najbardziej podobają sie imiona Julka Ola Gabrysia i Klaudia. Chociaz ostatnio spodobało mi sie imię lena i zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: *.warszawa.dialog.net.pl 29.08.07, 16:01 A ja urodze w lutym i zupelnie nie mam pomyslu na imie dla dziewczynki. Do krotkiego nazwiska pasuje dluzsze imie, chcialabym zeby bylo tez kobiece i nie udziwnione jak Karolina , Angelika, Miranda. Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ika717 Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... 29.08.07, 16:10 Spotkałam się kiedyś, pracując z paszportami, z dziewczynką, którą rodzce uszczęśliwili dodając do nazwiska: Miednica piękne imię: Dolores. I jak to brzmi: Dolores Miednica? Pamiętam to do dziś. Lepiej się więc 3 razy zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... 30.08.07, 11:13 ika717 napisała: > Spotkałam się kiedyś, pracując z paszportami, z dziewczynką, którą > rodzce uszczęśliwili dodając do nazwiska: Miednica piękne imię: > Dolores. I jak to brzmi: Dolores Miednica? Pamiętam to do dziś. > Lepiej się więc 3 razy zastanowić. Eh, urban legend... Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... 29.08.07, 16:11 Poradzę Ci Hanno, żebyś założyła nowy wątek, bo w tym to już chyba pustawo się zrobiło... I napisz, co Ci się podoba, a nie tylko, co nie podoba, wtedy łatwiej doradzić. Pozdrawiam Malwinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja karolina to imię udziwnione? IP: 80.51.196.* 29.08.07, 17:35 Gość portalu: hanna napisał(a): chcialabym > zeby bylo tez kobiece i nie udziwnione jak Karolina , Angelika, > Miranda. angelika i miranda do "udziwnionych" jak najbardziej zaliczam. ale karolina? nasza swojska karolcia, karolka, karolinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jakie imie dla dziewczynki -moje typy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:01 Ja nazwałam swoją córeczkę Liwia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalech MARIKA.... 31.08.07, 22:33 ....zdecydowanie.jest oryginalne i moja corka ma tak na imie, a jest wyjatkowa)) Odpowiedz Link Zgłoś