itsola 01.07.03, 09:57 Czesc wszystkim ! ostatnio sie dowiedzialam ,ze znajoma dala swojej coreczce na imie Mirella. nie wiem ,ale ostatnio chyba nie spotyka sie tego imienia czesto co ? A jednak jak sobie teraz to imie powtarzam to ono cos w sobie ma !!Co wy myslicie ? Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: MIRELLA !! 02.07.03, 11:40 zdecydowanie mi się nie podoba ale to rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: MIRELLA !! 03.07.03, 13:56 Mirella - nawet ok. Mirelka... zdrobniale, bo chyba nie Mirka (?!ble) co ? Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: MIRELLA !! 08.07.03, 13:28 Tak jakoś głupio mi się kojarzy ze śliwkami........ Rzecz gustu ! Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: MIRELLA !! 27.05.04, 19:59 itsola napisała: > Czesc wszystkim ! > ostatnio sie dowiedzialam ,ze znajoma dala swojej coreczce na imie Mirella. > nie wiem ,ale ostatnio chyba nie spotyka sie tego imienia czesto co ? > A jednak jak sobie teraz to imie powtarzam to ono cos w sobie ma !!Co wy > myslicie ? Pa Ola Chyba w ogóle się nie spotykało często tego imienia. Mam koleżanke Mirellę i to imię mi się bardzo pozytywnie kojarzy. W wersji francuskiej - Mireille - też jest bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: MIRELLA !! 27.05.04, 23:15 a mi kojarzy sie z mirabelkami, jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: MIRELLA !! 28.05.04, 12:59 ładnie skojarzenie: Mirella Panek z Amnesty International pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: MIRELLA !! 29.05.04, 07:34 A mnie się nawet podoba, choć nie przepadam za imionami dłuższymi niż dwusylabowe. -- l. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: MIRELLA !! 29.05.04, 23:38 Rowniez skojarzenie z mirabelkami, nie podoba mi sie za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś