donmari 28.08.07, 20:08 To imiona córki Johny'ego Deepa. Co sądzicie o takim zestawie(w Stanach oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Re: Lily Rose Melody IP: *.brnt.adsl.virgin.net 28.08.07, 20:54 Podoba mi sie Lily Rose bez Melody. Chociaz calosc tez ma jakis urok. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Lily Rose Melody 28.08.07, 23:03 Brzmi jakby nie mógł się zdecydować, któryt kwiatek wybrać... Co może nie dziwi u faceta, który sam nie wie, jak się pisze jego nazwisko, Deep czy Depp (jak byłam jeszcze bardzo młoda i bardzo piękna, to się go pisało Deep, np. w filmie "Więcej czadu" - chyba, że to jednak był zupełnie inny aktor? Ale wydaje mi się że ten...) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Lily Rose Melody 28.08.07, 23:21 mal_art napisał: > "Więcej czadu" - chyba, że to jednak był zupełnie inny aktor? Ale wydaje mi się > że ten...) Tam grał Christian Slater. Imiona mi się nie podobają, jedynie Rose jestem w stanie zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Lily Rose Melody IP: *.lublin.mm.pl 30.08.07, 12:29 A mnie właśnie Melody podoba się najbardziej choć cały zestaw Lilly Rose Melody jest dźwięczny, pachnacy, promienny i uroczy jak promienie wschodzącego słońca. W polskim języku Lilia Róża Melodia brzmi też nieźle choć bardziej pasowałoby Laura Lilia Melodia. Szkoda ze nie ma imienia Melodia Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Lily Rose Melody 29.08.07, 08:25 Małe sprostowanie - Johny wraz z rodziną mieszka na stałe we Francji Gdy bywałam we Francji co chwila słyszałam imię Lily - zaryzykuję stwierdzenie, że równie często, co obecnie Julkę w Polsce Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś