Gość: rene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 11:03 dziewczynki: Julia 2 Zuzanna 2 Jessica Kinga Liliana (córeczka znajomej) Malwina Luiza Nikola Oliwia Paulina Weronika Wiktoria chłopcy: Oskar 2 Alan Damian Dawid Iwo Jakub Kacper Piotr Wojciech pozdrawiam.rene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dee Re: WnŚ Mikołów wrzesień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 11:17 Mnie podoba sie Liliana, Malwina Luiza oraz Iwo. Na duży minus - Nikola, Alan . Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Mikołów wrzesień 21.09.07, 13:19 Wreszcie ciekawiej w Mikołowie: Liliana, Malwina, Iwo Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: WnŚ Mikołów wrzesień 21.09.07, 13:33 Wcześniej nie zauważyłam Malwiny - bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: WnŚ Mikołów wrzesień 21.09.07, 17:29 Podoba mi się Iwo, a imię Zuzanna lubię mimo popularności. Ale tych Alanów to coraz więcej, już któryś raz się pojawia wśród nowo nadanych... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Mikołów wrzesień 21.09.07, 23:18 Iwo, Wojciech i Zuzanna najbardziej przypadli mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś