bietka22 13.11.07, 14:58 no właśnie ma być Tymon ( Tymoteusz odpada bo kojaży mi się z Tymoteuszem Rym cim cim )ale ostatnio krąży wokół mnie tez Ignacy, tylko trochę się martwię czy nie będzie za duzo tego "i" no i czy Iga i Ignacy to dobty zestaw??...a może jednak Tymon i Iga ale mnie to męczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: imię dla brata Igi 13.11.07, 15:24 Tymon i Iga Iga i Ignacy (lub Iga i Igor) są zbyt dopasowani, tak, jakby drugie dziecko nie miało swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: imię dla brata Igi 13.11.07, 15:33 Zdecydowanie Tymon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: imię dla brata Igi IP: *.nat.tvk.wroc.pl 13.11.07, 16:47 Z tych, które wymieniłaś - Tymon. Może jednak spodoba ci się Iga i Iwo? Mnie się szalenie podoba ten zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
bietka22 Re: imię dla brata Igi 13.11.07, 21:10 Hej dzieki za pomoc, będzie jednak Tymon bo mojemu mężowi też się spodobało - kojarzy z Tymonem Tymańskim którego muzykę obydwoje bardzo lubimy, Odpowiedz Link Zgłoś