itsola 31.07.03, 22:12 Czesc dziewczyny ! Pobawcie sie troche i ocencie ponizsze imiona chlopcow : Lars Lenart Leonard Leopold Liwiusz Lubosz Lucjusz Lukasz Manuel Marek Mariusz Natan Nikodem Noe Norman Olgierd Patryk Na dzis tyle ! Milej zabawy i milych snow !!! Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemur_ks Re: Ocena mil widziana - Znowu pare imion !!! 31.07.03, 22:47 > Lars - nie !!! > Lenart - j.w. > Leonard - jako Leon - b. pięknie !!! > Leopold - Poldek ?! ( mój teść - brr... ) > Liwiusz - niezbyt > Lubosz- jak wołać na dzidziusia - Lubek ?! > Lucjusz - jako tako ! > Lukasz - Łukasz ? - średnio mi się podoba > Manuel - jak anioł - nieeee ! > Marek - nie mam zdania, raczej chlodne jak dla mnie > Mariusz - ładne > Natan - nie podoba mi się !!! > Nikodem - kiedyś mi sie podobało... > Noe- śliczne > Olgierd - b. ładne > Patryk - miłe dla ucha > > pozdrawiam miło przed snem i pobudką ! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Ocena mil widziana - Znowu pare imion !!! 01.08.03, 11:29 jedyne ładne, a nawet bardzo ładne, to Olgierd cała reszta udziwniona, pretensjonalna ( z wyjątkiem Marka i Łukasza, ale te nigdy mi się nie podobały), zwłaszcza w zestawieniu z polskimi nazwiskami Odpowiedz Link Zgłoś
procenka LARS! 01.08.03, 11:48 itsola napisała: > Czesc dziewczyny ! > Pobawcie sie troche i ocencie ponizsze imiona chlopcow : > Lars LARS to piekne imie, zawsze mi sie bardzo podobalo. niestety w polsce niemozliwe - istnieja 2 odpowiedniki: wawrzyniec i laurenty pozdr iza Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Ocena mil widziana - Znowu pare imion !!! 01.08.03, 12:29 > Lars - niezbyt > Lenart - błe... > Leonard - nie podoba mi sie > Leopold - nieeeee > Liwiusz - takie sobie > Lubosz - brzydkie > Lucjusz - j.w. > Lukasz - ładne > Manuel - może być > Marek - może być > Mariusz - może być > Natan - cudowne !!! śliczne !!! )))) > Nikodem - bardzo ładne > Noe - bardzo ładne > Norman - za twarde > Olgierd - nawet nawet > Patryk - bardzo ładne > > Cudnie! Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
bziuk Re: Ocena mil widziana - Lars 07.08.03, 17:26 Lars - czytając wspak daje Sral - bardzo odpowiednie dla małego brzdąca pozdrawiam Bziuk Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: :-) 08.08.03, 10:08 Ola, czekam na kolejną "porcję" imion Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
agewli Re: Ocena mil widziana - Znowu pare imion !!! 08.08.03, 18:37 > Lars - nie > Lenart - nie > Leonard - tak > Leopold - moze lepiej nie > Liwiusz - nie > Lubosz - interesujace > Lucjusz - nie > Lukasz - ok > Manuel - nie > Marek - tak > Mariusz - tak > Natan - ZDECYDOWANIE nie! > Nikodem - tak > Noe - ZDECYDOWANIE nie! > Norman - nie > Olgierd - tak > Patryk - nie > Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaf4 Re: Ocena mil widziana - Znowu pare imion !!! 09.08.03, 00:02 Marek i Lukasz - te 2 mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Ocena mil widziana - Znowu pare imion !!! 12.08.03, 14:23 > Lars - niezle > Lenart - znalam czlowieka o takim nazwisku wiec dla mnie odpada > Leonard - nie, kojarzy mi sie jakos grobowo > Leopold - Poldek?? NIE! > Liwiusz - raczej nie > Lubosz - moze byc > Lucjusz - nie > Lukasz - ladnie > Manuel - moze byc > Marek - raczej nie > Mariusz - nie > Natan - ok > Nikodem - dla mnie raczej odpada > Noe - ladnie > Norman - zdecydowanie nie > Olgierd - nie > Patryk - mi sie nie podoba Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś