Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 11:26 Dziewczynki: Natalia – 5 Aleksandra – 3 ( w tym 2 x Ola, ale potraktowałam jako Aleksandre) Martyna – 3 Zuzanna – 2 Oliwia – 2 Emilia -2 Patrycja – 2 Wiktoria – 2 Julia – 2 Lena – 2 Amelia Agnieszka Anna Aniela Celestyna Idalia Jagoda Jaśmina Lucyna Laura Lidia Mia Monika Marta Marianna Nadia Pola Roksana Zofia Chłopcy: Wojciech- 4 Jakub – 3 Wiktor – 3 Mikołaj – 3 Konrad – 2 Adam – 2 Dominik – 2 Franciszek – 2 Kamil – 2 Marek – 2 Piotr – 2 Antoni – 2 Kacper -2 Borys Damian Daniel Dorian Filip Hubert Lech Łukasz Maciej Marcin Marcel Michał Maksymilian Mateusz Nikodem Oliwier Olivier Paweł Stanisław Szymon Stefan Sebastian Tomasz Bliźnięta : Jagoda i Łukasz Ola i Marek Natalia i Patrycja Podwojne imiona: Lena Klaudia Jakub Antoni Wiktor Kuba Piotr Franciszek Kamil Robert Antoni Maria Tomasz Aleksander Wiktoria Justyna Wojciech Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dee Re: WnŚ Trojmiasto 22-23/12/2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 11:45 Spodobala mi sie Celestyna Po za tym: Idalia, Jagoda, Marianna. Mia ma za krotkie nazwisko - 4 literowe na F... Wydaje mi sie ,ze nie pasuje za bardzo to imie ,no ale to moje zdanie . Z imion chlopiecych ladne : Wojciech, Marek, Daniel, Sebastian. Co do blizniat to nie zachwycaja mnie te imiona, a jedynie Marek mi sie podoba Zestawy imion: Lena Klaudia - nie podoba mi sie ten zestaw Jakub Antoni - Pasuja razem Wiktor Kuba - nie podoba mi sie Piotr Franciszek - tradycyjnie, ladnie brzmi Kamil Robert - jakos mi zgrzyta , tu miekko, tu twardo Antoni Maria - Antoni sliczne ale ten Maria jakos nie tego, dla mnie to imie dla kobiety Tomasz Aleksander - zestaw ok Wiktoria Justyna- jako zestaw brzmi ladnie Wojciech Jerzy - ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: WnŚ Trojmiasto 22-23/12/2007 27.12.07, 13:00 Zaskakująco dużo Wojtków :o) A Wojciech Jerzy to taki zestaw imieninowy w kalendarzu przypada na 23. kwietnia i mojego męża tak ukrzywdzono, że ma w tym dniu urodziny i takiż zestaw imion nadany :o) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Trojmiasto 22-23/12/2007 27.12.07, 17:34 Zdecydowanie zaskakują Celestyna i Lech. Podoba mi się Jaśmina, Antonia, Stanisław i Stefan. Imiona bliźniąt do mnie nie przemawiają. Z zestawów podoba mi się Wojciech Jerzy, nie brzmi mi Antoni Maria, a nie podoba mi się Lena Klaudia, Wiktor Kuba oraz Kamil Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: WnŚ Trojmiasto 22-23/12/2007 29.12.07, 09:35 Fajnie, że Wojtków tak dużo, miła odmiana po Kubusiach... Odpowiedz Link Zgłoś