donmari 19.01.08, 18:39 W statystykach Górnego znalazłam takie oto imię? Co o nim sądzicie? Mże jest też faktycznie i Myszon o którym ktoś tu kiedyś pisał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: ŻYRAF 19.01.08, 21:12 To nie jest imię - było 2 bliźniaków w Wyborczej, jeden Lew, a drugi Żyraf. To szpitalny wygłup rodziców. Żyrafa ani Myszona w 2006 roku w Warszawie nie zarejestrowano. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: ŻYRAF 20.01.08, 11:31 To juz Lew i Tygrys (w koncu imie Tiger za granica istnieje) byloby lepszym wyglupem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: ŻYRAF IP: *.187.240.13.ip.airbites.pl 26.01.08, 21:03 w dzisiejszych wysokich obcasach jest napisane ze urzednik wyrazil zgode 2 lata temu na nadanie imienia zyraf, wiec moze jednak jest taki zarejestrowany chlopiec no chyba ze rodzice sie opamietali i zmienili imie... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ŻYRAF 26.01.08, 22:52 Raczej podejrzewam Grzebałkowską o błąd - Żyraf był w WnŚ (albo był urodzony) w czerwcu 2006 roku według Bartka Górnego, a dane z Warszawy z USC z 2006 roku akurat mam u siebie w komputerze w całości i im bardziej zaglądam, tym bardziej Żyrafa tam nie ma. Myslę, że Grzebałkowska uznała, że Bartek Górny dysponuje danymi z USC, a nie z WnŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: ŻYRAF IP: *.lublin.mm.pl 26.01.08, 18:50 Dawno się tak nie śmiałam Odpowiedz Link Zgłoś