Gość: 86mika IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.08, 13:24 Jak Wam się podoba?? Ja jestem za , chociaż bardzie odpowiada mi Leonard. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Leopold - syn Roberta Gonery 13.03.08, 13:38 A starsze dzieci Gonery to Nastazja i Teodor. Teoś podoba mi się ogromnie! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Leopold - syn Roberta Gonery 13.03.08, 13:40 Najbardziej podoba mi się Teodor. Leopold ok, wolę jednak Leonarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Leopold - syn Roberta Gonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 13:50 Leopold podoba mi się niezmiernie, i dużo bardziej od Leonarda. Teodor - bardzo oryginalnie, nie do końca trafione w mój gust, ale mały Teoś mnie cieszy. Nastazja - o niebo wolałabym Anastazję. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Leopold - syn Roberta Gonery 13.03.08, 16:36 Moje zdanie jest bardzo podobne do tawananny, z tym że Teodor bardzo mi się również podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Leopold - syn Roberta Gonery 13.03.08, 17:17 Świetne imię Teodor też Najmniej podoba mi się Nastazja... (czy ta dziewczyna nie nazywa się przypadkiem Anastazja?) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Leopold - syn Roberta Gonery 13.03.08, 18:20 To właśnie Anastazja. Leopold może być, a Teodor to imię jakie chciałam kiedyś dać psu gdybym go miała. Poldek chyba najlepszy z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Leopold - syn Roberta Gonery 13.03.08, 19:02 Ja się ostatnio w tym imieniu zakochałam więc nie będę obiektywna . Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Leopold-tak 14.03.08, 20:59 Ale nie Poldek. Mogłabym zdrabniać do Leosia lub Lolka. Dyrektor mojego gimnazjum miała na imię właśnie Leopold i wołany był Lolkiem.Co do córki Gonery...Ta dziewczyna to NASTAZJA,rok starsza ode mnie.Imię dostała notabene na cześć Nastassji Kinsky. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Leopold-tak 16.03.08, 12:55 Leopold bardzo ladne, wlasciwie wszystkie trzy bardzo mi sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś