yetixxx 21.03.08, 23:47 Wiktoria Karolina (8lat) Kornelia Emilia (2latka) A w sierpniu kolejna dziewczynka.Jakie imiona pasują? Podoba się nam Amelia ale nie możemy dopasować drugiego-dość często zwracam się do moich córek podwójnymi imionami-więc chciałabym aby ładnie brzmiała "całość". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Amelia,....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 23:59 Amelia i Kornelia są IMO za podobne Choc Amelia to piękne imię... A macie jakies inne typy? Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: Amelia,....? 22.03.08, 09:36 Amelia Adelina Amelia Alina Amelia Florentyna Amelia Kalina Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Amelia,....? 22.03.08, 12:18 Amelia jak najbardziej. Bardzo mi się podoba zaproponowany wyżej zestaw Amelia Urszula. Poza tym może: Amelia Zuzanna Amelia Zofia Amelia Magdalena Amelia Matylda Amelia Dorota Amelia Julianna Pozdrawuan Odpowiedz Link Zgłoś
yetixxx Re: Amelia,....? 22.03.08, 12:58 Podoba się nam jeszcze Antonina,Eliza, Estera.Mężowi najbardziej marzy się Martynka..A ostatnia propozycja(wymyślona przez Wiktorynkę to Antonina-Róża.Muszę przyznać ,że spodobała się większości w rodzince. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Amelia,....? 22.03.08, 14:11 Twoja starsza córka wybrała dobrze, choć Antonin trochę się już urodziło... Może jednak Eliza? Ja do swoich propozycji dorzucę jeszcze Laurę i moją ukochaną Dionizję. Co do Emilki...szkoda że wylądowało jako drugie u Kornelki. Emilka bardzo mi się podoba, w przeciwieństwie do Amelki, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Amelia,....? 22.03.08, 14:58 Antonina Róża bardzo ładnie-to dwa z moich ulubionych imion Amelia w ogóle mi się nie podoba-niestety mam skojarzenia medyczne i nic na to nie poradzę ;-( Odpowiedz Link Zgłoś