donmari 11.04.08, 18:53 To nowonarodzona córeczka Krzysztofa Hołowczyca. Dodam, że pan Krzysztof ma jeszcze 2 córki:23-letnią Karolinę i 14-letnią Alicję.Co myślicie o zestawie? Czy imiona sióstr pasują do Antoniny? A sama Tośka ''leży'' z nazwiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Antonina Rozalia 11.04.08, 19:17 Pięknie! Świetnie brzmi z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Antonina Rozalia 11.04.08, 20:18 Antonina Hołowczyc jak najbardziej, Antonina Rozalia również. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Antonina Rozalia 11.04.08, 20:26 Te córki to sie rodzily w sporych czy nawet duzych odstepach czasu i widac to ,że te imiona sa z "róznych epok". Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Antonina Rozalia 11.04.08, 23:10 piękne! sama rozważałam Antoninę, z Rozalią komponuje ładnie. Trochę długi zestaw jeszcze z nazwiskiem, ale brzmi ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Antonina Rozalia 12.04.08, 09:19 ładny zestaw (moja córeczka to ROZALIA PAULINA) Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Antonina Rozalia 15.04.08, 14:24 a ja znowu się wylamię, tak jak jeszce Tosia mi sie względnie podoba i Rozalka tak w polączeniu Antonina Rozalia wcale po wejściu na wątek myślalam ze to o jakiejś babci pisze, polączenie pasuje ale jak dla mnie nie na dzisiejsze czasy - no ale to tylko moje opinia a z imion pozostalych córek to tylko Karola mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś