ilonsa 24.04.08, 09:02 Od kilku dni nie mogę wejść na stronę ze statystyką Bartka Górnego. Została skasowana? Ma nowy adres? Może ktoś wie bo bardzo mi zależy na dostępie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tymianek21 Re: statystyka B.Górnego skasowana? IP: *.chello.pl 24.04.08, 12:18 aż mnie przytkało-właśnie chciałam ją przesłać koleżance w ciąży! A jeszcze w zeszły wtorek wydrukowałam ją dla kuzynki-bo nie ma komputera!Może ma inny adres???? Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: statystyka B.Górnego skasowana? 24.04.08, 13:32 no mam taką nadzieję bo trochę się załamałam. Jesteśmy na etapie wyboru imienia dla naszej córeczki a ponieważ nasze propozycje są dosyć popularne więc jest dla mnie istotne czy ich popularność rośnie czy spada. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: statystyka B.Górnego skasowana? 24.04.08, 17:42 Zajrzyj do tego watku, dane Bartka i tak były orientacyjne i się różniły od faktycznych (nie z jego winy). Wkrótce, mam nadzieję, będę miała dane z 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: statystyka B.Górnego skasowana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 15:24 Wpisz do Google'a site:www.gorny.najlepsze.pl i za każdym razem otwieraj kopię strony. A jak będzie coś ciekawego, zapisz, bo Google po pewnym czasie usuwa kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Zmieniony adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 15:27 I mam coś lepszego - znalazłam zmieniony adres statystyk. Strona dostępna jest pod: gorny.edu.pl/imiona/ Uprzejmie proszę moderatorki o zmianę adresu w linkowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Zmieniony adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 19:57 To powoduj ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Zmieniony adres 25.04.08, 21:47 Juz zaczęłam, ale od kiedy nas upublicznili, same nie możemy zmienić opisu forum... Odpowiedz Link Zgłoś