Gość: A.A. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 22:41 podoba mi się Aurelia na drugie Anna doradzcie czy będą pasować do siebie i czy nie zadużo tych A,a może jakieś propozycje drugiego. Aurelia Anna a może inaczej Aurelia ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: Aurelia 11.05.08, 11:15 Mi sie podoba, sama mam duzo A - Agata Anna Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Aurelia 11.05.08, 13:42 Mnie tez sie podoba. Choc gdyby coreczka miala uzywac obu imion, to zmienilabym kolejnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.A. Re: Aurelia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:20 Ja jestem Anna ,drugie imię córeczka dostanie po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: super! oryginalnie na pierwsze -brawo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 14:22 a na drugie juz bardziej popularne imie i eleganckie Np. Dwa oryginalne (np.Aurelia Aurora)czy drugie pospolite (np.Aurelia Czesława) - by nie pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: Aurelia 11.05.08, 15:54 Moja córcia to Aurelia Ewa Gratuluje wyboru, piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Aurelia 11.05.08, 15:57 Aurelia bardzo mi się podoba, w zestawie z Anną również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Aurelia IP: *.lublin.mm.pl 11.05.08, 18:45 Bardzo ładne imię. Na drugie wybrałabym jednak jakieś inne, krótkie ale zaczynające się na spółgłoskę np Aurelia Zyta, Aurelia Róża, Aurelia Gaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.A. Re: Aurelia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:18 Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Aurelia 12.05.08, 00:13 Aurelia Anna pasuje moim zdaniem zupełnie dobrze. Może być jeszcze np. Aurelia Weronika, Aurelia Marianna, Aurelia Blanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Aurelia 12.05.08, 09:01 Aurelia Anna bardzo mi się podoba. Zestaw imion dla małej księżniczki. PS Olianko, masz przepiękne drugie imię (pierwsze zresztą też)! Odpowiedz Link Zgłoś