bea_12 13.05.08, 12:43 Co sądzicie o naszych typach? Maciej Kamil Mateusz Dawid Piotr Miłosz Konrad Oskar Michał Wiktor Pozdrawiam Mama Paulinki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aedo Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 13:25 Typy w porządku. Wybrałabym Konrada albo Wiktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Imię dla braciszka Paulinki IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.05.08, 14:04 Wiktor chyba najlepie pasuje, ale żadne imię jakoś szczególnie mnie nie razi, wszystkie przez was wybrane są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 14:08 Swego czasu to był mój faworyt, ale im bliżej porodu tym większy dylemat Mężowi podoba się z kolei Dawid. Sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 14:13 z twoich propozycji najabadziej podoba mi się miłosz - reszta jest wg mnie zbyt powszechna (kamil, mateusz, piotr, michał) lub aktualnie na topie (oskar, wiktor, dawid) pod względem brzmienia najbardziej pasuje mi maciej, mateusz i wiktor (chociaż za tym ostatnim nie przepadam) Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 14:24 Najbardziej podobaja mi sie Maciej,Miłosz i Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 14:29 Nie Dawid i nie Kamil. Mateusz mi sie "opatrzył". Piotr był przesadnie popularny w moim pokoleniu, teraz znów (akurat w mojej okolicy) mamy grup siedmiolatków o tym imieniu! Konrad, Wiktor jak najbardziej, Oskar, Michał i Maciej też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 14:30 No i Miłosz - chyba najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 14:48 Maciej - zbyt popularny i taki... rozmemłany Kamil - tylko jako drugie do Krzystzofa bądź Cypriana Mateusz - ogroooomnie popularne Dawid - rozpowszechniło się wśród takich "niefajnych" środowisk Piotr - ładnie, ale popularnie. Pasuje do Pauliny Miłosz - bardzo ładne Konrad - super! Oskar - pretensjonalne Michał - ładny ale bardzo popularny Wiktor - moje ulubione, minus to popularność, ale nie tak duża jak Mateusza. Wybrałabym Wiktora, zastanowiłabym się jeszcze nad Miłoszem i Kondradem. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 15:05 Dzięki wielkie za pomoc Sytuacja zaczyna się klarować. W rodzinie do naszego nazwiska nadawane były zazwyczaj twarde imiona, także Konrad i Wiktor wpasowałyby się w tą zasadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiga Re: Imię dla braciszka Paulinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:23 Maciej-zbyt popularny? ciekawe. mój Synek to jedyny Maciek w całym przedszkolu. i rozmemłany nie jest-zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 15:37 Miłosz lub Konrad ew. jeszcze Wiktor. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 16:47 Wybrałabym Miłosza albo Konrada. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 19:29 To ja aktualnie wybieram Konrada. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_do_bicia Re: Imię dla braciszka Paulinki 13.05.08, 19:49 najlepszy byłby Paweł a z tych co podane : chyba Konrad albo Wiktor (ew. maciej) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię dla braciszka Paulinki 14.05.08, 18:58 Wybrałabym tylko i wyłącznie Wiktora. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: Imię dla braciszka Paulinki 14.05.08, 20:46 Dzięki, jesteście nieocenione Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Imię dla braciszka Paulinki 15.05.08, 09:24 a mi pierwsza myśl i propozycja imienia jaka przyszła jak zobaczyłam tytuł twojego wątku to właśnie Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: Imię dla braciszka Paulinki 16.05.08, 09:46 Córcia ma imiona Paulina Wiktoria, to może faktycznie dobrym pomysłem byłby Wiktor Paweł Jak, oprócz: Wiktorek, można zdrabniać to imię? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię dla braciszka Paulinki 16.05.08, 17:24 Wikuś, Witek... W takim razie nie Wiktor Paweł, a Wiktor Paulin pl.wikipedia.org/wiki/Paulin_%28imi%C4%99%29 Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: Imię dla braciszka Paulinki 23.05.08, 14:00 Klamka zapadła - mąż mówi już do brzuszka - Wiktorek Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: Imię dla braciszka Paulinki 17.09.08, 14:54 No i mamy małego Wiktorka Urodził się 09.09.2008, a imię pasuje do niego najbardziej na świecie Jeszcze raz dziękuję za pomoc w wyborze imienia )) Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Imię dla braciszka Paulinki 17.09.08, 15:07 Gratuluje synka o pieknym imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię dla braciszka Paulinki 17.09.08, 19:57 Gratuluję serdecznie, bardzo mi się Wasz wybór podoba! I cieszę się, że pasuje do maluszka. )) Odpowiedz Link Zgłoś