krimhilda 03.06.08, 14:53 Imie dziewczyny z wloskiej tv. Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_art Re: Veridiana 03.06.08, 15:27 Albo Vera, albo Diana... razem nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Veridiana 03.06.08, 17:40 Nie wiem co to za imię, ale brzmi ładnie. Czy to faktycznie zbitek Veroniki i Diany? Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Veridiana 03.06.08, 17:56 Dziękuję. Mam już skrzywienie, wszędzie widzę zbitki OT - Olianko lub inne moderatorki: czy mogę na tym forum założyć wątek o nazwisku, czy też mnie wytniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Veridiana 03.06.08, 18:07 Możesz, ale tylko o odmiennym, inaczej zostaniesz wycięta ;-] A na poważnie - oczywiście, ze tak. Są nieliczne wątki o nazwiskach. Podoba mi sie zarówno Weridiana, jak i Wirydiana. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Veridiana 03.06.08, 18:32 Dziękuję To raczej o dylematach okołonazwiskowych będzie i zestawieniach, ale na razie obowiązki wzywają - napiszę w wolnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Veridiana 03.06.08, 21:54 "odmiennym" - "odimiennym", miało być Ech, te literówki Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Veridiana 03.06.08, 22:17 gaudencja napisała: > Podoba mi sie zarówno Weridiana, jak i Wirydiana. > Oooo, Wirydiana całkiem mi wpadła w ucho. Takie księżniczkowe, romantyczne... niedzisiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś