abiela 23.06.08, 17:12 Od dziś forum ma nową moderatorkę: mal_art. Serdecznie witamy i cieszymy się, że dołączyłaś do naszego grona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Nowa moderatorka 23.06.08, 17:14 Malwinko, ogromnie się cieszę, że się zdecydowałaś na te współpracę. Życzę dobrej zabawy przy tym i mam nadzieję, że wakacje miną nam względnie beztrollowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Nowa moderatorka 23.06.08, 17:25 Brawo Malwinko! Bedziesz wspaniala moderatorka - uwielbiam Twoje podejscie do zycia, zreszta pisalam juz o tym kilka razy na moim blogu. Zaczynaja sie wakacje, kochane, wiec uwazajcie na troli - mam nadzieje ze nie pojawi sie ich cala masa... Buziaki wielkie i jeszcze raz gratuluje! lotka Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Nowa moderatorka 23.06.08, 18:00 Fajnie, że ktoś w miarę swój. Witamy w gronie ludzi, którzy coś moderują, bo sama się trzema stołkami mogę pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Przyłączam się do gratulacji :) 23.06.08, 18:15 Jako użytkownik kłopotliwy i pyskaty stwierdzam, że na tym forum zawsze mi z moderatorami było po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Przyłączam się do gratulacji :) 23.06.08, 20:19 Witam Malwinko!Moj młodszy syn mial miec tak na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Przyłączam się do gratulacji :) 23.06.08, 21:09 Gdy zobaczyłam post nt nowej moderatorki, od razu pomyślałam o Malwince. I bardzo się ucieszyłam, gdyż zawsze na forum łapałyśmy świetny kontakt. Mogę spytać , na jakiej zasadzie Malwinka została nową zarządzającą? To tak z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Przyłączam się do gratulacji :) 23.06.08, 21:28 ja rowniez, zanim przeczytalam posta bylam instynktownie pewna ze to malwinka... bedzie wspaniala moderatorka. Bardzo sie ciesze gdyz jest to osoba ktora daze szczegolna sympatia i ogromnym zaufaniem ( jak Olianke zreszta )) buziaki kochane lotka Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Przyłączam się do gratulacji :) 23.06.08, 21:32 donmari napisała: > Gdy zobaczyłam post nt nowej moderatorki, od razu pomyślałam o > Malwince. I bardzo się ucieszyłam, gdyż zawsze na forum łapałyśmy > świetny kontakt. Mogę spytać , na jakiej zasadzie Malwinka została > nową zarządzającą? To tak z ciekawości. Ze względu na styl pisania, wiedzę i osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nowa moderatorka 23.06.08, 21:39 I ja rowniez przylaczam sie do goracych powitan Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Nowa moderatorka 23.06.08, 23:07 Witam i gratuluję. Z opóźnieniem co prawda, ale obiecuję, że już niedługo będę tu zaglądać częściej. Wszem i wobec ogłaszam, że przeprowadzka moja dobiegła końca M Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Nowa moderatorka 24.06.08, 16:24 No to ja z opóźnieniem, za to z radością dziękuję - za Wasze zaufanie i komplementy ledwo wróciłam od rodziny i biegnę do dentysty, więc niestety czasu na pomoderowanie dziś mam niewiele... Ale obiecuję stanąć na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Nowa moderatorka 24.06.08, 16:57 malwinko, ciesze sie gdy Cie widze na "czerwono"! A ja tez ostatnio mialam problem z zebami - moim i jejuk, na szczescie masc jejukom mlodszym tzn Marcysi i Tadzinkowi pomogla. Swoja droga nie spodziewalam sie ze "zieby" tadzinka pojawia sie tak szybko ( ma 4 i pol miesiaca dopiero!) Milego moderowania zycze! Pozdrowienia dla wszystkich moderatorek ( z gaudencja kontakt sie mi urwal ale Olianka zapewnila ze pewnie nie masz czasu - co jest zupelnie zrozumiale ))) buziaki lotka Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Nowa moderatorka 24.06.08, 20:58 Próba mikrofonu chciałabym pisać normalnie a nie na czerwono przepraszam jeśli mi nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nowa moderatorka 24.06.08, 21:57 Udało się Dopiero odebrałam Twojego maila, więc nie mogłam pomóc, ale widzę, że sobie sama to rozpracowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nowa moderatorka 25.06.08, 22:56 lotka76 napisała: > Pozdrowienia dla wszystkich moderatorek ( z gaudencja kontakt sie mi > urwal ale Olianka zapewnila ze pewnie nie masz czasu - co jest > zupelnie zrozumiale ))) Moze tego nie widac, ale ostatnio na forum, ktorego staralam sie mimo wszystko pilnowac, jestem z doskoku i na dluzej co kilka dni, a teraz w ogole spoza Polski. Ostatnio mam jakies szalenstwo, moze bedzie jeszcze kiedys lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Nowa moderatorka 25.06.08, 20:34 To jeszcze i ja przyłączę się do serdecznych gratulacji:o) Odpowiedz Link Zgłoś