asiula1306 22.07.08, 19:25 Mi się podoba Laura Liwia Oliwia Liliana, niestety mojemu mężowi nie, po długich przemyśleniach zrezygnowałam też z Anieli,w tej chwili na mojej liście są Magdalena Magda Wiktoria Zuzanna Antonina i czy ktoś może wie jak można zdrobnic Konstancję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: dla dziewczynki 22.07.08, 19:33 Z wymienionych podobają mi się najbardziej: 1. Laura 2. Konstancja (Kostka, Koni) 3. Liliana 4. Wiktoria (mimo popularności mam słabość do tego imienia) 5. Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: dla dziewczynki 22.07.08, 19:39 Najbardziej podoba mi się Antonina Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: dla dziewczynki 22.07.08, 19:44 Najbardziej podobają mi się Liliana, Antonina i Konstancja. Zdrobnień Konstancji na forum jest mnóstwo. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: dla dziewczynki 22.07.08, 19:46 najładniejsze to Liwia, Liliana i Wiktoria.Konsancję można zdrobnić do KOsi;] Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: dla dziewczynki 22.07.08, 20:28 Liliana i Liwia - z tych bym wybierała ( i nawet z nich wybieram )))))) )- poza tym podoba mi się Wiki i Konstantynka ( ale z tej osobiście rezygnuje prze jedno zdrobnienie źle mi się kojarzące ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: dla dziewczynki 22.07.08, 20:33 Wybierałabym między Antoniną, Laurą a Konstancją. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: dla dziewczynki 23.07.08, 11:24 Antonina i Liwia No i jeszcze Zuzanna ale mocno popularna jest Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: dla dziewczynki 23.07.08, 11:57 Wiem że Zuzanna jest teraz dość popularna ale podoba mi się,Wiktoria też ale to znowu mocno kojarzy sie z miejscową drużyną piłki nożnej(Victoria),myślę nad Antoniną,nie bardzo podobają mi się zdrobnienia Konstancji,Laura,Liwia i Liliana nie podobają się mężowi Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: dla dziewczynki 23.07.08, 12:53 Najbardziej podobają mi się Laura i Magdalena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie1789 Re: dla dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:57 Najbardziej podobają mi się Antonina, Magdalena i Zuzanna. Laura i Oliwia - nie. Liwia - też bardzo fajne Liliana - coraz mniej mi się podoba Magda - jak dla mnie to tylko i wyłącznie zdrobnienie, poza tym, Magdalena również będzie Magdą, a może być też Lenką, Magdalenką itd. Wiktoria - nie lubię tego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: dla dziewczynki 23.07.08, 13:15 coraz bardziej skłaniam się do Antoniny. Napiszcie tez co myślicie o połączeniu Antonina Joanna bo chciałabym nadać dwa imiona Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dla dziewczynki 23.07.08, 14:06 Antonina Joanna brzmi całkiem dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: dla dziewczynki 23.07.08, 14:56 Imie Joanna bardzo mi sie podoba, dlatego caly zestaw Antonina Joanna tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: dla dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 23:52 Konstancja - Kosia, Koni, Tynka .. Odpowiedz Link Zgłoś
szoraj11 Re: dla dziewczynki 24.07.08, 15:46 Mój ranking co do tych imion. 1. Madzia 2. Wikusia 3. Zuzia 4. Konstancja ( i bez zdrobnienia to imię pięknie brzmi) 5. Tosia (zdrobnienie od Antonina) 6. Oliwka 7. Laura i Liwia(te imiona najmniej mi się podobają) Odpowiedz Link Zgłoś