zanetacalka 25.08.08, 11:27 Pomóżcie : nie mogę się zdecydować na imię dla synka, każdego dnia podoba mi się inne. Najlepiej żeby pasowało do nazwiska Całka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: Imię dla synka 25.08.08, 13:43 Mi też codziennie inne imie podoba sie Ale mam jeszcze poltora miesiąca Nie napisałas jakiego rodzaju imiona podobają się wam. Moje propozycje: Adam Szymon Emil Przemek Mikołaj Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Imię dla synka 25.08.08, 18:31 Aleksander Tomasz Jędrzej Hubert Wiktor Wojciech Robert Ernest Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię dla synka 25.08.08, 19:36 Błażej, podoba mi się też Bartłomiej i Miłowit. Odradzam imiona zakończone na "t" (wbrew wcześniej podanemu przypadkowi, ktory jest wyjątkiem) i "sz". Poza tym: Beniamin Całka Anatol Całka (Tolek) Mikołaj Całka Gaweł Całka Radomił Całka Tomisław Całka Mam wrażenie, ze mało imion pasuje do Waszego nazwiska. Pozdrawiam :- ) g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Imię dla synka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 16:19 Hubert Całka lub Szymon Całka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazaja Re: Imię dla synka IP: 80.55.239.* 27.08.08, 07:09 Błażej Całka brzmi fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś