monia19722 16.09.08, 18:15 w naszym parku ani jednej małej Kaśki oprócz mojej 2 latki, czyżby to imię miało zaniknąć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Kasia 16.09.08, 18:29 Spokojnie - nie zaniknęło przez wieki i teraz też nie zaniknie. Przeżywa po prostu chwilowy niedużu odpływ, a Katarzyna nadal jest jednym z najpopularniejszych imion w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Kasia 17.09.08, 10:45 )) przerabiam to z moją Małgośką - imienniczek w okolicy brak.. i dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 13:21 Kasia-to śliczne imię,a co dziwne podoba mi się od niedawna.W moim pokoleniu było mnóstwo Kaś dlatego nigdy nie dostrzegałam jego piękna.A teraz po fascynacji Stefaniami,Aureliami,Dobroniegami to właśnie Katarzyna znajduje się w mojej ścsłej czołowce ulubionych imion i gdybym była teraz w ciązy to chyba bym je nadała córce. sama się dziwie jak to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Kasia 17.09.08, 14:07 w mojej rodzinie za to nie ma żadnej Katarzynki, ani małej ani dużej ; mam za to przyjaciółke Kaśkę - która, tak na marginesie, jako jedyna skrytykowała mój wybór ) Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Kasia 18.09.08, 16:07 Może dlatego, że ma taką niefajną formę pełną... Bo Kasia / Kaśka to jeszcze OK. Odpowiedz Link Zgłoś