madziarek_edziecko 14.10.03, 10:59 Co myślicie o imieniu Julita ? Podoba się Wam ? Wg mnie jest ładne. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dylan2002 Re: Julita 14.10.03, 19:44 Mi się nie podoba.Ale to tylko moje zdanie Julka Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Julita 15.10.03, 00:26 Niestety, nie podoba mi się....Jak zwykle imiona odbieramy przez pryzmat osób, które je noszą a które znamy. No i niestety znałam siostry Luizę i Julitę, kóre były....okropne. Nie chodzi mi Broń Boze o wygląd, bo to po pierwsze nie najważniejsze, a po drugie akurat z wyglądem u nich nienajgorzej było) ALe charakterki...paskudne miały. Dawno ich nie widziałam, ale uraz do imion pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Julita 15.10.03, 10:39 Kiedyś mi się to imię bardzo podobało, ale w liceum chodziła ze mną do klasy pewna okropna Julita, którą na dodatek wszyscy przezywali jelito. I od tego czasu mam uraz. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Julita 15.10.03, 13:23 Mnie się nie podoba, chociaż nie mam złych skojarzeń z żadną Julitą C Odpowiedz Link Zgłoś