ariana1 24.10.03, 23:16 Widziałam dzisiaj w TV. Znacie kogoś o takim imieniu? Wg mnie brzmi ładnie i dźwięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: ANIKA ? 25.10.03, 11:19 czesc! Nie wiem czy w Polsce dopuszczalne. Pochodzi od Anny.W Niemczech bardzo popularne i sama musze przyznac ze podoba mi sie bardziej niz Anna. A pisze sie przez dwa n. ANNIKA.Pa Ola "Pisz zawsze co masz na mysli "- mama Dennisa i Mario Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: ANIKA ? 25.10.03, 13:09 Chyba mozna zerejestrować, spotkałam juz kilka Anik (wszystkie małe). Fajne imię- takie wyraziste, podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: ANIKA ? 25.10.03, 19:30 Annika,z ksiazki o Pippi Långstrump.Brat mial na imie Tommy Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: ANIKA ? 26.10.03, 08:25 itsola napisała: > czesc! > Nie wiem czy w Polsce dopuszczalne. Pochodzi od Anny. Chyba można, skoro istnieje kobieta o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: ANIKA ? 27.10.03, 09:37 Bardzo ładne imię, podobnie jak Ariana - podoba mi się bardzo Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ANIKA ? 27.10.03, 12:24 Tez mi sie podoba. Imie jest pochodzenia szwedzkiego. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: ANIKA ? 27.10.03, 13:03 miałam kiedyś koleżanką Anikę, urodziła się na początku lat 60 i jakoś zarejestrowali Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: ANIKA ? 27.10.03, 17:05 imię to nosi cudowna 6-letnia dziewczynka - siostrzenica mojego męża, mieszka razem z rodzicami w Niemczech. Imię śliczne, ale podebrać już nie możemy bo ile tych Annik by w rodzinie było)) causki badziul Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: ANIKA ? 28.10.03, 13:57 Przypomniałam sobie. Pani o takim imieniu występuje w porannej Jedyneczce. Pani- bo dwojga nazwisk. Na koniec programu wyświetlają całą listę osób współpracujących przy programie i jest m.in. Anika Jakaśtam-Jakaśtam. Odpowiedz Link Zgłoś