Dodaj do ulubionych

Wróżka Anika

28.05.17, 17:31
Witam,
Chciałabym wszystkim polecić wrozke Anike z Warszawy, zajmuje się wrozeniem z kart tarota, hiromancja oraz radiostezja.
Ponadto wykonuje biżuterię, która nie tylko ładnie wygląda, ale również pomaga zwalczać np.nieśmiałość etc.
Można bez problemu umówić się na wróżbe osobiście na terenie Warszawy, jak również za pośrednictwem skype czy fb.
Oto linki pod którymi można ją znaleźć:
m.facebook.com/wrozka.annika/
Biżuteria jej autorstwa:
m.facebook.com/profile.php?id=674162252756514
W jej wrozbach nie ma "lania wody" i napewno nie zostaniecie z pytaniem bez odpowiedzi -wiem z własnego doświadczenia gdyż odnalazłam ją po 3 latach od pierwszej wróżby :)
Nie tylko utalentowana wróżka ale również przyjaciółka i doradczyni.

Z serca zachęcam do kontaktu z Nią :)
Obserwuj wątek
    • dodiada Re: Wróżka Anika 03.08.17, 14:22
      wszystkich zainteresowanych wróżbą zapraszam do kontaktu - fortune.teller@o2.pl
    • gabrysia1hjn1 Re: Wróżka Anika 13.07.21, 15:55
      Mogę Wam polecić wróżkę Sarę , bardzo dobry kontakt szybko realizacja i przede wszystkim bardzo wysoka sprawdzalność, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Wróżka Anika 16.09.21, 14:25
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • agnieszkanowwwb Re: Wróżka Anika 23.09.21, 18:11
      polecam sesje telefoniczne z Panią Sarą . Rozmowa z nią wpłynęła na mnie bardzo kojąco. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałam. Tel do niej 784 676 783
    • grazynahagb Re: Wróżka Anika 09.10.21, 14:49
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • kleopatrawikka3 Re: Wróżka Anika 20.10.21, 18:31
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)
    • alicjafiisz11 Re: Wróżka Anika 25.10.21, 20:51
      Polecam gorąco wróżkę Sarę,z której wróżb korzystam już kilka lat . Dotychczas prawie wszystko się sprawdziło, najwyższa sprawdzalność spośród wszystkich z których dotychczas korzystałam , email do niej - kobietamag@interia.pl ;)
    • mariettazik Re: Wróżka Anika 23.12.21, 21:08
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • matyldkairina12 Re: Wróżka Anika 20.05.22, 20:19
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • kleopakarnsd Re: Wróżka Anika 27.12.22, 17:21
      ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka