Gość: magdalena IP: *.chello.pl 10.12.08, 13:08 Już niedługo przyjdą na świat nasze Trojaczki. Nareszcie mogę się cieszyć, bo nie do końca było wiadomo czy urodzą się zdrowe. Teraz już jest prawie pewne, że jednak wszystko powinno być dobrze. Skoro już największy stres minął zaczęliśmy się z partnerem zastanawiać nad zupełnie przyziemnymi rzeczami - imionami. Dwóch jesteśmy pewni w 100%, że je nadamy tj. Liliana i Blanka. Natomiast dylemat mamy nad trzecim! Nasze propozycje to: Emilia, Aniela, Iga. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: dylemat? 10.12.08, 13:13 Też jestem za Anielką i gratuluję potrójnego szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: dylemat? 10.12.08, 13:15 Gratuluję córeczek i pięknych imion, a dla trzeciej pociechy wybrałabym Anielę lub Emilię. Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.mama Re: dylemat? 10.12.08, 13:32 Iga gryzie się z wybranymi imionami. Emilia lub Aniela stworzą świetny zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: dylemat? IP: *.chello.pl 10.12.08, 13:37 Chyba żeby dać Lilla (Lila), Blanka, Iga. Wtedy byłoby lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: dylemat? 10.12.08, 14:55 fajny zestaw ten drugi co podałaś, ja jestem za tym drugim - Lilla, Blanka, Iga. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: dylemat? 10.12.08, 16:21 może być jeszcze Lilia zamiast Liliany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: dylemat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 15:16 A może Lilla zamiast Liliany? I do tego proponuję Idę. Ida zdecydowanie przed Igą. A z podanych przez Ciebie - Aniela. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: dylemat? 10.12.08, 16:01 Serdeczne gratulacje! Z podanych jestem za Aniela (zestaw Liliana, Blanka, Aniela). Ewentualnie zastanowiłabym się jeszcze nad Idalia (zdrabniana do Idy). Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: dylemat? 10.12.08, 16:54 serdeczne gratulacje! Wybrałabym Anielę, ale Lilla lub Lilia zamiast Liliany - i wtedy Iga też pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iryska Re: dylemat? IP: *.as.kn.pl 10.12.08, 22:11 Podobają mi się wasze propozycje. Do Liliany i Blanki pasuje Emilia. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: dylemat? 10.12.08, 22:23 wybrałabym Emilke kub Anielke, nie zamieniałabym Liliany na żadne inne zastanowiłabym się nad Blanką .... Odpowiedz Link Zgłoś