Gość: gada IP: *.uznam.net.pl 26.01.09, 11:05 Karim MArtusewicz jeden z twórców Teleexpresu. Na studiach mielismy asystenta Selima Kryczynskiego. Więcej tatarskich imion nie znam , A Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmaupa Re: Imiona tatarskie 26.01.09, 11:21 Kolezanka mojej babci miala na imie Dżennet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowabiala Re: Imiona tatarskie IP: *.uznam.net.pl 27.01.09, 11:45 Azja Thuhajbejowicz był Tatarem Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Imiona tatarskie 27.01.09, 15:05 ale imiona karim, salim to chyba nie sa pochdozenia tatarskiego? ja znam tatarki o imionach raczej arabski czy po prostumuzulmanskich ale i tamare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyssawka Re: Imiona tatarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 14:47 Dawny wykładowca mojego faceta, z pochodzenia tatar, miał na imie Osman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie Re: Imiona tatarskie IP: *.aster.pl 29.01.09, 19:31 osman, selim, karim, dżennet... polscy tatarzy z podlasia uzywaja przeciez imion stosowanych w krajach muzulmanskich. Odpowiedz Link Zgłoś