arszenik123 10.02.09, 22:25 ADRIANNA, BRUNO I ROCH - TAKIE NADAŁAM IMIONA DZIECIACZKOM, PODOBAJĄ SIĘ WAM?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: A JA MAM: 10.02.09, 22:26 Bardzo ciekawy zestaw. Podobają mi się bardzo Roch i Bruno. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: A JA MAM: 10.02.09, 22:32 Bruno i Roch podobają mi się, Adriana podobałaby mi się przez jedno "n". Nie podoba mi się to, że używasz caps locka. To na forum oznacza krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
arszenik123 Re: A JA MAM: 12.02.09, 12:46 olianka napisała: > Bruno i Roch podobają mi się, Adriana podobałaby mi się przez jedno "n". Nie > podoba mi się to, że używasz caps locka. To na forum oznacza krzyk. Przepraszam za caps locka,odruchowo poleciałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: A JA MAM: IP: *.smrw.lodz.pl 10.02.09, 22:35 bardzo podoba mi się imię Roch Gdybym miała bliźniaki płci męskiej to byliby to Antoni i Roch W pobliżu miejsca w którym mieszkam znjdują się dwie,piękne kapliczki z XVIIw, pod wezwaniem św Antoniego i św Rocha.I ostatnio wymysliłam,ze nazwe tak ewentualnych synów Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: A JA MAM: 12.02.09, 13:08 Bruno (a jesli bylby Brunon to jeszcze bardziej) i Roch - super, Adrianna - zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariella Re: A JA MAM: IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 16:01 chlopaki super, ale Adrianne tez wolalabym przez jedno N, moze dlatego, ze mialam bardzo fajna kolezanke Adriane i ona obsesyjnie pilowala, zeby byc przez jedno N, nawet jak ktos wymawial tak podwojnie to ona prostowala, ze ma jedno N. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: A JA MAM: 12.02.09, 19:39 pierwsze dwa świetne, ale Roch, choć kusi oryginalnością, nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariunna Re: A JA MAM: IP: *.washdc.east.verizon.net 14.02.09, 02:50 Zgadzam sie z Aneladgam. Ja bym polecila Tomasza. Nick Tomcio to taki slodki! Mam kolerzanke Adranne. Podoba mi sie bardziej niz 'Adriana'. Odpowiedz Link Zgłoś
arszenik123 Re: A JA MAM: 14.02.09, 10:43 Powiem szczerze, że córa nie bardzo przepada za swoim imieniem. Woli jak wszyscy do niej mówimy po prostu Ada i tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: A JA MAM: 14.02.09, 12:09 Imiona z charakterem ). Nie należą do moich ulubionych, ale podoba mi się to, że są takie "mocne". Odpowiedz Link Zgłoś
alfik116 Re: A JA MAM: 14.02.09, 15:51 bardziej od Adrianny podoba mi się Adela, a imiona chłopców super Odpowiedz Link Zgłoś