marcsi 01.12.03, 11:34 Kochane, Ciekawa jestem, skąd wzięłyście swój nick. U mnie sprawa jest prosta - Marcsi to tak jakby zdrobnienie mojego imiena, tyle że po ............. węgiersku. Usłyszałam je kiedyś w Budapeszcie, spodobało mi się no i tak zostało. A jaka jest historia Waszych nicków? Pa M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: skąd taki nick? 01.12.03, 12:01 Moj nick to kopia nicku mojego brata, ktory ze wzgledu na nasze nazwisko bzl nazywany biela, a jego imie zaczyna sie na m. ja skopiowalam i zrobilam z tego abiela. Teraz juz nick jest nieaktualny bo po slubie nosze inne nazwisko no ale adresu na gazecie zmienic sie nie da. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: skąd taki nick? 01.12.03, 13:01 Czesc ! Dlatego,ze mam popularne imie i probowalam na wszystkie sposoby przez Olenki,Olki itp.zawsze wszystkie byly zajete.A itsola to po angielsku "to ja Ola" Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: skąd taki nick? 02.12.03, 08:26 Mój nick - wiadomo skąd - od mojego imienia, a "edziecko" po to, że przyszłam ze "starego" edziecka. Moim drugim nickiem jest Missy (tak na "Maluchach"), tutaj jednak była juz osoba o tymże nicku. A Missy wziął się od piosenkarki Missy Eliot. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś