neja 30.05.09, 20:09 Jak Wam się kojarzą te imiona? Najbardziej podoba nam się Mila - ale nie ma podobno takiego imienia i nie można zarejestrować - może macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 20:22 Z tych czterech najfajniejsza Malwina A najlepiej bez w w środku Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 30.05.09, 20:48 tak, mnie też się najbardziej podoba Malwina. Malina zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 30.05.09, 20:48 Z tych czterech wybrałabym Milenę. A może Emilia zdrabniana do Mili? Bo Mili jako takiej rzeczywiście nie ma, a od Emilii jest to zdrobnienie tradycyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 30.05.09, 22:59 jeśli Mila to najbardziej optowałabym za Melanią. Z wymienionych - Malwina, ale bez zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 31.05.09, 02:51 Z tych czterech wybrałabym Malwinę. Milenę i Kamilę możesz zdrabniać do Mili (która jest zwyczajowo zdrobnieniem od Emilii). Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 31.05.09, 12:27 Ja proponuję Kamila ew. Milena. Widzę, że Milena jest co raz częściej nadawana - Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 31.05.09, 13:56 Milena - ok Eliza - piękne, rzadkie, niedoceniane Malwina - nie podoba mi się Kamila - ok, coraz bardziej doceniam to imię, chociaż większość znanych mi Kamil to wredne dziołchy Wybrałabym zdecydowanie Elizę. Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 31.05.09, 14:38 Wybrałabym Malwinę lub Elizę.Po zastanowieniu jednak Malwinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 01.06.09, 20:46 Niestety porozumienia kompletnie brak w dalszym ciągu Moje typy które dałabym w ciemno czyli: Alicja, Laura, odpadły - M się nie daje przekonać mnie natomista nie przekonuje jego Gabriela ....wrrrr Teraz przerabiam w głowie Ninę i Magdalenę - bez większego niestety entuzjazmu u M...we wszystkim dogadujemy się w mig, mamy podobny zmysł estetyczny a z imieniem taka klapa .... Myślę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 02.06.09, 13:10 Milena ładnie a zdrobniale Lenka, Mila. Malwina też jest ciekawe, chociaż jakoś po oddzieleniu Mal zostaje wina ( jakoś takie mam bezsensowne skojarzenie : ) ). A ja bym była za Niną ( Ninka ) lub Magdaleną. To pierwsze jeszcze nie jest aż tak popularne a drugie jest ponadczasowe . Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 02.06.09, 15:00 Nina-Nisia-bardzo ładne, ale niestety corasz popularniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 04.06.09, 17:36 1. Malwina 2. Milena 3. Eliza 4. Kamila W takiej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadrab1980 Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 05.06.09, 20:26 Ja stawiam na Malwinę( moja córcia ma tak na imię) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_luba Re: Milena, Eliza, Malwina, Kamila 06.06.09, 10:03 Z wymienionych, najladniejsze: Nina! Gratulacje corki Odpowiedz Link Zgłoś