eiwa_86 19.06.09, 19:36 co myślicie o tym zestawieniu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 19:53 tak szczerze czy tak łagodnie? tak łagodnie to nie podoba mi się ani jedno, ani drugie a w zestawieniu to już wcale a tak szczerze, to na "Lenę" reaguję silną alergią Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 20:16 aneladgam napisała: > tak szczerze czy tak łagodnie? > tak łagodnie to nie podoba mi się > ani jedno, ani drugie > a w zestawieniu to już wcale > a tak szczerze, to na "Lenę" reaguję silną alergią Mam identyczne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 20:53 a mi sie podoba ale własnej córki mimio wszystko bym nie nazwała Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 21:48 Nie podoba mi się. Helena Wiktoria za to brzmi świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 22:46 a to tak, Helena Wiktoria to zupełnie inna para kaloszy, dobrany zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 22:12 Nie będę oryginalna. Lena strasznie mi się nie podoba. Kiedy pierwszy raz usłyszałam to imię (niestety, wchodzi na nie moda), nie wiedziałam nawet, że to jest zdrobnienie, ale i tak wydawało mi się jakieś skrótowe, niepełne. Zaproponowana Helena Wiktoria podoba mi się za to bardzo. Również Wiktoria Helena, pomimo popularności Wiktorii. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Lena Wiktoria 19.06.09, 22:33 A ja lubię Lenę. Choć Helenę także Odpowiedz Link Zgłoś
paula_oski Re: Lena Wiktoria 20.06.09, 09:01 Lena nie za bardzo,Wiktoria mi sie podoba,sądze że za bardzo nie pasują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeszkowa Re: Lena Wiktoria IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.09, 00:49 wedlug mnie imiona marzenie slicznie zwlaszcza podoba mi sie Lena , Wiktoria ostatnoi stala sie popularna , Lenka - bomba POZDR gratuluje wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: Lena Wiktoria IP: *.mas.abpl.pl 04.07.09, 16:41 wlasciwie zgadzam sie z orzeszkowa Lena-super, Wiktoria -no nie do konca ale to i tak na drugie Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Lena Wiktoria 04.07.09, 21:58 nie podoba mi się ani jedno, ani drugie, a szczególnie nie lubię wiktorii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lena Wiktoria IP: *.and-net.pl 22.07.09, 20:18 super naprawde ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Lena Wiktoria IP: *.gemini.net.pl 22.07.09, 20:27 Takie bezpłciowe to zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agisg Re: Lena Wiktoria IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.07.09, 22:00 Oba zbyt oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
generalizacja Re: Lena Wiktoria 23.07.09, 09:02 dla mnie nieźle, chociaż wolałabym Helenę zamiast Leny (można zdrabniać Helenkę do Lenki=). Jakoś do Wiktorii bardziej pasuje mi mniej nowoczesne imię niż Lena. byłabym za Heleną Wiktorią =) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Lena Wiktoria 23.07.09, 09:24 Tylko nie Lena, u mnie w mojej miejscowości, co 2 dziewczynka to Lena. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Lena Wiktoria 23.07.09, 15:51 Powiem tak: kiedy byłam dzieckiem, miałam wtedy z 5-6 lat bardzo mi się te imiona podobały. Były dość niespotykane-na Wiktorię moda dopiero wchodziła, Natomiast z Leną było tak, że moi rodzice mają znajomego Niemca (o którym kiedyś pisałam) pewnego lutowego dnia 1997 roku przyjechał on do nas i opowiadał o 2-letniej wnuczce Lenie. Imię mi się spodobało-jak teraz robi się szalenie modne, tak 12 lat temu było w Polsce prawie nieznane. Przestało mi się podobać 2 lata temu gdy dowiedziałam się że Lena to bardzej zachodnie niż rosyjskie imię-w Rosji to tylko zdrobnienie-martwię się czy z Leny nie wyjdzie w Polsce sezonówka a' la Nikola czy Angelika... Odpowiedz Link Zgłoś