Gość: iwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:57 Wiecie co... tak bardzo chcieliśmy mieć drugą córkę no i będzie. 1,5 miesiąca do porodu, a my nie mamy imienia. Już mam dość codziennego zastanawiania się. Hmmm. A może Milena? Jak się zdrabnia to imię? A może Melania? Mela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gobisha Re: a może Milena? 29.07.09, 12:01 Melania o niebo ladniejsza od Mileny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: a może Milena? 27.07.09, 13:48 Milena Melania również mi się podoba, ale zdrobnienia typu Mela czy Melka do mnie nie przemawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: a może Milena? IP: 193.120.137.* 27.07.09, 15:05 Juz lepiej Melania !! Albo Melisa, Mirella, Liwia, Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: a może Milena? 27.07.09, 16:10 Ani Milena ani Melania mi sie nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
angruszka MILENA zdecydowanie! 27.07.09, 16:59 oczywiście, że Milena! zdrobnienie -Mela- mnie osobiście się nie podoba, z kolei Milena to Milenka, Mimi, Mili, Miluś, Lenka, Misia.... z doświadczenia jako mama Milenki przyznaję, że z dnia na dzień coraz bardziej lubuję się w imieniu mojego dziecka (na tyle, że miałam problem z nadaniem imienia drugiemu dziecku imię to jest po prostu ładne, nieskomplikowane, tak dla dziecka jak dla osoby dorosłej, no i dziecko szybko umie wymówić swoje imię ....ale to jest tylko moje skromne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.panna Re: a może Milena? 27.07.09, 20:10 z tych dwóch zdecydowanie Milena a może Amelia no i gratuluję drugiej córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: a może Milena? 28.07.09, 00:10 Melania, mimo że zdrobnienie nieciekawe ale może być Melusia, Melcia, Melunia, byle nie ta oczywista dla wiekszości Mela Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: a może Milena? 28.07.09, 15:00 Melania. Milen zdaje sie ze robi sie jak Melania. Milen zdaje sie ze zaczyna robic sie jak Julek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmm Re: a może Milena? IP: 213.25.144.* 28.07.09, 16:39 Melania to takie stare,a na Milenę można wołać Milenka,co brzmi dla mnie słodko.Milenka pasuje idealnie do małego dziecka,przy okazji nie jest jakieś wymyślne i z kosmosu,ale nie jest też jakieś popularne czy oklepane.łatwo je wymówić,łatwo zapamiętać i pasuję również do osoby dorosłej(nie to co jakieś Maje i Oliwki).Po prostu idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: a może Milena? 29.07.09, 13:00 Melania. Można zdrabniać Mila, jak w Jeżycjadzie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a może Milena? 02.08.09, 16:48 Melania. Milena jest taka przymilna... dobra dla małego dziecka, ale nie dla dorosłej kobiety, która wie, czego chce w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara [...] IP: 213.25.144.* 09.08.09, 17:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Przeniesione przez moderatora - autor: bobo-b 13.10.09, 16:38 Autorka wątku chyba już urodziła Ale jakby co to jestem za Melanią Odpowiedz Link Zgłoś