itsola 28.12.03, 11:16 Czesc ! Jak wszyscy wiecie spodziewam sie dzidziusia ,no i rozmyslam juz pomalu .Jak narazie na mojej liscie jest tylko pare imion dla chlopcow. Z dziewczynkami bedzie klopot.Ocencie je bardzo surowo,ale bierzcie pod uwage,ze nie mieszkam w Polsce i zeby w miare pasowaly do imion moich chlopakow. - LENNART - ADRIAN - MILAN - NOAH (NOE) - NOEL - LIAM (Lijem wymawiane) - JORIN To narazie tyle. Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mader1 Re: Prosze o ocene ! 28.12.03, 16:56 Dennis, Mario i Milan ( lub Melanie Pozdr. Marzena mama Meli, Krysi i Munka Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 01:14 Z podanych imion wybralabym Adrian. Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 08:27 pozdrawiam serdecznie przyszłą mamusie i fasolkę najbardziej podoba mi się Noah Dennis, Mario i Noah - ładnie prawda? causki badziul Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 10:09 A mnie się podoba Jorin. Bardzo fajne imię, chociaż pierwszy raz się z nim spotykam. Pozdr Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 11:04 Hej Ola! to moja opinia: > LENNART - nie podoba mi sie, znalam kogos o takim nazwisku ADRIAN - dla mnie kompletnie odpada MILAN - ewentualnie, ale jak juz kiedys wspominalam kojarzy mi sie z ptakiem NOAH (NOE)- ladnie, teraz dosyc popularne w Niemczech NOEL - bardzo ladnie, ale terminu na Boze Narodzenie nie masz, prawda LIAM (Lijem wymawiane) - dla mnie straszne, nie lubie imion wymawianych z angielska, zwlaszcza, ze wiekszosc Niemcow wymawia je ze szkaradnym akcentem JORIN - fajne, jeszcze bardziej podoba mi sie Joris. Tak wiec wybieralabym miedzy Noah, Noel albo Jorin/Joris. Do Dennisa i Mario chyba to ostatnie najlepiej pasuje. Planujesz nadac tez drugie imie??? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 11:14 > > - LENNART > - ADRIAN > - MILAN > - NOAH (NOE) > - NOEL > - LIAM (Lijem wymawiane) > - JORIN Do Dennisa i Mario najbardziej pasuje Nole i Milan. Jednak zwazywszy na polskie korzenie, zdecydowalabym sie na Milana. To piekne, slowianskie i krotkie imie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 18:25 Według mnie Noah albo Jorin. Czy myślicie też nad drugim imieniem? Ściskam M Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 22:59 Czesc ! Dzieki za wasza ocene ,jak widac sa gusta i gusciki-dlatego dla nas jest tez ciezko.My myslimy naturalnie jeszcze nad drugim imieniem,ale to tez jest wielki znak zapytania.Imiona ,ktore wchodza w gre to narazie : -Samuel -Aleksander (po mamusi) -Ole (tez po mnie) -Adrian -Miguel (po tatusiu) A kombinacje to np: NOAH SAMUEL LENNART OLE JORIN ADRIAN MILAN ALEKSANDER Uwazam ,ze wszystkie Kombi brzmia ladnie i tez pasuja do nazwiska.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
11ulla Re: Prosze o ocene ! 29.12.03, 23:11 JORIN mi sie bardzo podoba!!! wszystkie wymienione przez Ciebie imiona sa ladne, tylko Adrian mi nie pasuje...kiedys znalam wrednego Adriana, ktory sam nie potrafil wymówic własnego imienia i mówił "Ardian" ze "składaków" podoba mi się np JORIN OLE Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Prosze o ocene ! 30.12.03, 00:26 Ola, super macie imiona wymyslone a Kombis wszystkie ekstra! > -Samuel > -Aleksander (po mamusi) > -Ole (tez po mnie) > -Adrian > -Miguel (po tatusiu) > > A kombinacje to np: NOAH SAMUEL > LENNART OLE > JORIN ADRIAN Mnie sie bardzo podoba Ole, wiec bym proponowala Jorin lub Joris Ole Oba te imiona sa nordyckie wiec sie ladnie komponuja. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Prosze o ocene ! 30.12.03, 17:33 Oluś, Noah Samuel brzmi super, Jorin Adrian jakoś tak twardo (chyba za dużo tu literki r), więc też przychylam się do zdania, że Jorin lepiej komponuje się z Ole. Ściskam, M Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Prosze o ocene ! 30.12.03, 09:40 Witaj Olu, moja ocena :> > - LENNART - nie podoba mi sie > - ADRIAN - nawet ładne, ale znam za dużo Adrianów > - MILAN - nie mój gust > - NOAH (NOE) - bardzo ładne > - NOEL - bardzo ładne > - LIAM (Lijem wymawiane) - bardzo ładne > - JORIN - nie podoba mi sie > Z tych imion najładniejsze to: Noah , Noel i Liam. Są super !!! To oczywiście tylko moja ocena. Całuje! Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
tesska Re: Prosze o ocene ! 30.12.03, 09:56 Moja propozycja Adrian Aleksander. Pozostale imiona srednio mi sie podobaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś