Dodaj do ulubionych

Absztyfikant @ D33

26.09.09, 16:49
Michał Tyrpa

Cytat
Autor owej inicjatywy zdaje się być osobą zaprzyjaźnioną panią Daną Rothschild. Osobą, która jak mało kto troszczy się o postępy gojów w rozumieniu trudnych zagadnień bliskowschodnich. Jako ciekawostkę można potraktować fakt, że założyciel bloga "tyrpawatch" (a także jego znajomi z forum "Erec Israel" na portalu Gazeta.pl) lubi posługiwać się, pozdrowieniem „Kahane chai!”.

Nie wiem czy ten motyw był już na Aquanecie. I proszę mi nie zarzucać zakładania personalnych wątków. Problemem nie jest Absztyś czy Dana tylko Kahane chai!
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 16:58
      ach ach ach..... pan tyrpa mnie nie zapomina, jak widac... big_grin big_grin big_grin
      tyrpawatch byl swietna zabawa... smile

nu, co ja ciebie ide powiedziec, olus.... kachane tzadak!!!!! big_grin
      • off_nick Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 17:02
        dana33 napisała:

kachane tzadak!!!!! big_grin

A Cepek inaczej jakoś pisał suspicious
        • dana33 Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 17:04
          cepowaty nie mogl napisac ze kachana tzadak, bo by mu prawa reka uschla... smile
          wiec pisal, jak przystalo na inteligentnego wykladowce wyzszej uczelni w polsce,
          dajacego ciagle przyklad swoim uczniom: kachana
          chui..... big_grin big_grin big_grin
          • off_nick Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 17:08
            dana33 napisała:

No właśnie, tak pisał...Kachane to wiem, zaś to drugie słowo to nijak nie mogę
            pojąć co znaczy sad
            • dana33 Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 17:10
              a ty jestes wykladowca na wyzszej uczelni? big_grin big_grin big_grin
    • polski_francuz Juz ilosc 26.09.09, 17:12
      ich postow na forach GW (ponad 60 tys kazdy) swiadczy o tym, ze sa to osoby
      pracujacy profesjonalnie.

Nie sadze, zeby to byli dziennikarze, bo brakuje im obiektywizmu a wspomnianej
      forumowiczce brakuje zwyczajnie kultury.

Ale jakas izraelska agencja propagandowa pewnie.

Dziwne tylko za co im placa, bo na pewno nie za zdobywanie sympatii dla Izraela.

Moze, za dyskredytowanie krytycznych opinii? Polegaloby to na rozwalaniu watkow
      i dyskredytacji krytycznych forumowiczow.

PF

• marouder.eu Rozdete to, wiecznie nabzdyczone.. 26.09.09, 17:15
        ..zadzierajace podbrodka a wystarczy szpila we fhancuski tylek, by oklapl jak
        sponiewierany kapciuchuncertain
      • dana33 Re: Juz ilosc 26.09.09, 17:19
        ja cie mowie, rozdetek..... jak ty bys wiedzial, ile mi za to placa, to bys
        zzielenial jeszcze bardziej... ale cie cos objasniuje tutaj...
        mnie nie placa... ja sobie sama place... mam super znana firme propagandowa,
        zwolniona od podatkow, bo wiedza, ze jestem dobra... big_grin

tak ze a propos twojego dawnego watka, to ja jestem very well off...
        i tez nie musze krasc w banku nie swoich pieniedzy, jak to ty wlasnie bys
        zrobil, oglaszajac to wczoraj chyba bez najmniejszego wstydu....
        nu, rozdetkowy zlodzieju.... idz i zobacz, czy cie nie ma gdzie indziej... big_grin big_grin big_grin
      • perla cóż ty wypisujesz PF??? 26.09.09, 17:30
        jacy z nich niby profesjonaliści? I kto by miał im płacić?
        To społeczni durnie, i tyle.
        Ale jedno faktem jest, nikt tak jak oni nie potrafią zniechęcić do Israela właśnie.
        • dana33 Re: cóż ty wypisujesz PF??? 26.09.09, 17:39
          swieta prawda, perliczkowaty.... jakbym napisala, ze israel morduje, okupuje, ze
          dla arabow wszystko i to bez zadnych warunkow, to dopiero byscie kochali zydow i
          israel, nie?
          finkelstein i chomsky nie wystarczaja wam?

ale ci powiem cos, perliczkowaty.... tacy jak ty, olus, cep, goldbaum, prosto,
          rochellinska i cala wasza reszta jak malo kto psuja imie polski... jak malo kto
          daja okazje czesci zydom powiedziec
          "tak wlasnie wyglada w polsce antysemityzm".... jak malo kto, opluwacie wlasny
          kraj....
          nu, takich jak wy to bylo zawsze dosc duzo i tak pozostalo...
          jak pisze maniak: szmalcownicze plemie....
          • perla jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 17:47
            jeżeli nie zauważyłaś, iż ja osobiście życzę muslim aby ich diabli wzięli, a
            Israelowi jak najlepiej w walce z nimi życzę.
            A co do psucia dobrego imienia Polski. Być może, ale ja w takim razie to robię u
            siebie, czyli na polskojęzycznym portalu, a nie biegam tak jak ty po całym necie.
            Czy ty nie możesz siedzieć na israelskich forach zamiast tak nachalnie do nas
            przyłazić właśnie.
            • dana33 Re: jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 17:56
              alez perliczkowaty..... zauwazylam... oczywiscie, ze zauwazylam... zawsze
              bronisz israela i to wcale niezle... zawsze zle zyczysz muslim...... wszystko
              widze...

tylko farsztejst.... ty popierasz israel bez zydow.... tak to sobie
              wykoncypowales.... ale tak nie idzie... israel bez zydow to nie israel... jak ty
              to sobie wyobrazasz, to obrone wartosci zachodnich przez israel bez zydow,
              aaaa?????

nie ma israelskich forumow takich jak te polskie, perliczkowaty...
              i jakie marzenia tajemne masz w swojej duszy, perliczkowaty, to nie zmienisz
              faktu, ze urodzilam sie w polsce, w polsce sie wychowalam i oprocz tego, ze
              czuje sie zydowka i israelka, czuje sie tez polka..

ty widzisz tutaj rowniez moje wybranstwo??? ty nie masz takich mozliwosci
              wyboru, jak ja... ty jestes polakiem i nic innego wybrac nie mozesz... ja
              moge... i wybralam wszystkie trzy mozliwosci...
              tak mi pasuje... big_grin big_grin big_grin
              • 3nd Re: jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 18:15

dana33 napisała:

> alez perliczkowaty..... zauwazylam... oczywiscie, ze zauwazylam... zawsze
                > bronisz israela i to wcale niezle... zawsze zle zyczysz muslim...... wszystko
                > widze...
                >
                > tylko farsztejst.... ty popierasz israel bez zydow.... tak to sobie
                > wykoncypowales.... ale tak nie idzie... israel bez zydow to nie israel... jak t
                > y
                > to sobie wyobrazasz, to obrone wartosci zachodnich przez israel bez zydow,
                > aaaa?????
                >
                > nie ma israelskich forumow takich jak te polskie, perliczkowaty...
                > i jakie marzenia tajemne masz w swojej duszy, perliczkowaty, to nie zmienisz
                > faktu, ze urodzilam sie w polsce, w polsce sie wychowalam i oprocz tego, ze
                > czuje sie zydowka i israelka, czuje sie tez polka..
                >
                > ty widzisz tutaj rowniez moje wybranstwo??? ty nie masz takich mozliwosci
                > wyboru, jak ja... ty jestes polakiem i nic innego wybrac nie mozesz... ja
                > moge... i wybralam wszystkie trzy mozliwosci...
                > tak mi pasuje... big_grin big_grin big_grin

Perła , przyjemnie czy nie , Dana ma rację . Izrael to państwo żydowskie.
                Jeśli popierasz Izrael , popierasz jego rząd i ludność która ten rząd
                wybrała . To jedna paczka.
              • perla jednak jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 18:25
                gdzie wyczytałaś, że ja popieram Israel bez Żydów???
                Naprawdę dane33, nie opowiadam za twe absurdalne wizje.
                Aby zakończyć to to ci oświadczam publicznie: Israel to ma być państwo
                żydowskie, i żadne inne nie wchodzi w rachubę.
                Israel jest ważny bo stanowi bufor dla Europy przed potopem muslim, choć wielu
                debili w Europie nie rozumie tego. I w USA też.
                Natomiast u was różne dziwy się dzieją o czym donosi prasa. A ponieważ to dziw
                nad dziwy czasami, to i wątki nt. zakłada się.
                Ale ja dane33 umiem rozróżnić co hecą jest, a co ważne jest.
                Czego i tobie życzę właśnie.
                • dana33 Re: jednak jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 21:26
                  nu, perliczkowaty..... ja to cusik nie zauwazylam, cobys ty zydow nie tylko
                  popieral, ale nawet tolerowal...
                  czy mam ci przypomniec rozne zydowskie.... itd itd itd?
                  nie musze.... pamietasz dobrze...

ty farsztejst... ty nawet nie musisz tak popierac israela i jego zydow... ty po
                  prostu wez dystans... to juz bedzie wiecej, niz mozna prosic od innych...
                  zwyczajnie i po prostu... zostaw nas i nasze sprawy nam... daje ci slowo, ze
                  bedziemy bronic europy przed muslimami dokladnie tak samo, a moze nawet lepiej...
                  • perla Re: jednak jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 22:15
                    ja dane33 będę pisał nt. Israela to co ja chcę a nie to co ty chcesz właśnie.
                    • dana33 Re: jednak jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 22:25
                      ja ciebie pisala, co ty masz pisac? ja ciebie wyjasnila, jak ja ciebie widze...
                      to wszystko... nigdy nikomu nie mowie, co ma pisac.... a tobie to juz napewno
                      nie, perliczkowaty... ty sobie co chcesz, gdzie chcesz, jak chcesz i z kim
                      chcesz... smile

jasne, ze ja jestem psychiczna.... big_grin big_grin big_grin
            • 3nd Re: jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 18:05
              perla napisał:

> jeżeli nie zauważyłaś, iż ja osobiście życzę muslim aby ich diabli wzięli, a
              > Israelowi jak najlepiej w walce z nimi życzę.
              > A co do psucia dobrego imienia Polski. Być może, ale ja w takim razie to robię
              > u
              > siebie, czyli na polskojęzycznym portalu, a nie biegam tak jak ty po całym neci
              > e.
              > Czy ty nie możesz siedzieć na israelskich forach zamiast tak nachalnie do nas
              > przyłazić właśnie.

Perła , w Polsce wołli za mną "żydek". To nie było przyjemne. Tobie przyjemnie
              gdy ktoś ci powie "polaczek"? Jak czytam na forach , nie.
              Ty nie lubisz jak na ciebie plują , Dana też . Ja także nie lubię plucia
              wszelkiego , ale często olewam. Ale nie wszyscy są tacy sami.
              • vicky17 Re: jesteś psychiczna dane33 26.09.09, 18:28
                3nd napisał:

>
                > Perła , w Polsce wołli za mną "żydek".

dobrze,ze cie nie odstrzelili jak wy to robicie pod waszym plotem innym. ciekawe
                dlaczego pisujesz na polskich forach zamiast wspomagac swych koszer patriotow na
                lamach waszych for,gdzie 99% opluwa kazdego oprocz swoich, i to jak.
                wezcie te rzewne slowa ,gdzie indziej placzki bezwstydne.
        • polski_francuz Re: cóż ty wypisujesz PF??? 26.09.09, 18:54
          Nie mam patentu na prawde, masz racje. Ale trudno mi uwierzyc, bo i tyle tego i
          z taka koherencja.

Ty,oleg,ja i tylu innych piszemy o polityce polskiej, o polskim PACSie, i o
          tysiacu innych rzeczy aktualnie na tapecie. A tych dwoje tylko: Izrael cacy,
          Arabowie be, i kto jest antysemita a kto filosemita.

Nie moge w to uwierzyc, ze normalny forumowicz do tego ogranicza swoje
          zainteresowania.

PF
      • 3nd Re: Juz ilosc 26.09.09, 17:37
        polski_francuz napisał:

> ich postow na forach GW (ponad 60 tys kazdy) swiadczy o tym, ze sa to osoby
        > pracujacy profesjonalnie.
        >
        > Nie sadze, zeby to byli dziennikarze, bo brakuje im obiektywizmu a wspomnianej
        > forumowiczce brakuje zwyczajnie kultury.
        >
        > Ale jakas izraelska agencja propagandowa pewnie.

PF, Powoli . Dana naprawdę mogłaby być zawodowym dziennikarzem i mieć jakąś
        agencję .
        A gdzie ty widziałeś dziennikarza zupełnie obiektywnego ? Każdy z nich ma
        swoje spojrzenie i zdanie.
        >
        > Dziwne tylko za co im placa, bo na pewno nie za zdobywanie sympatii dla Izraela
        > .
        >
        > Moze, za dyskredytowanie krytycznych opinii? Polegaloby to na rozwalaniu watkow
        > i dyskredytacji krytycznych forumowiczow.
        >
        > PF
        >
        >
        >
        • polski_francuz Re: Juz ilosc 26.09.09, 18:46
          "A gdzie ty widziałeś dziennikarza zupełnie obiektywnego?"

Prasa tygodniowa, ktora czytuje regularnie, stara sie pokazac wiele punktow
          widzenia. I to jest prawda, ze nie szukaja obiektywnej prawdy jak naukowcy. Ale
          staraja sie, w miare obiektywnie, poinformowac.

Pozdro

PF
      • hansgrubber Re: Juz ilosc 26.09.09, 19:03
        Nie ma sensu takich rzeczy pisac skoro nie jestes w stanie
        udowodnic.
        • polski_francuz Re: Juz ilosc 26.09.09, 19:06
          "nie jestes w stanie udowodnic."

To jest dyskusja a nie trybunal sadowy.

PF
          • hansgrubber Re: Juz ilosc 26.09.09, 22:36
            Kiepska to dyskusja w ktorej sa pomowienia.
            • polski_francuz Re: Juz ilosc 26.09.09, 23:15
              Nie pomowienia ale analiza. Chcesz pomowien to poczytaj obiekty analizy.

PF
    • marouder.eu Chai , Olus, chał ar ju?:) 26.09.09, 17:13
      Coz ci sie ta raza nie podoba w slowie kahane?
      • dana33 Re: Chai , Olus, chał ar ju?:) 26.09.09, 17:21
        wlasnie, marudzinski.... olus rzuci ciekawy temat i zwial.... pewnie sie
        przerazil pana tyrpy, ktorego zdjecie widac na jego blogu... brakuje tam tym
        wyciagnietej do grussu "heil" reki pana tyrpy...

a olusiowi w slowie kahana nie podoba sie litera a... big_grin big_grin big_grin
        • oleg3 Ja Dana 26.09.09, 17:25
          cenię sobie każde słowo i jak mogę napisać 3 słowa zamiast 4-ch to tak robię. W
          tej sprawie napisałem już wszystko. Każdy ma swój rozum i może główkować. Ty w
          tej chwili zgodnie z instrukcją zagadujesz wątek, a przy 1-szej okazji go wyklikasz.
          • dana33 Re: Ja Dana 26.09.09, 17:32
            alez skad olus.... takiego watka nie wyklikam za nic na swiecie...
            kahana, im dluzej trwa ta "zabawa" tutaj, nawet posmiertnie zyskuje coraz wiecej
            poparcia... ty farsztejst... wszystko co powiedzial zyjac juz w israelu (bo jak
            dlugo byl w usa, to nie byl taki radykalny), sprawdza sie co do joty....

ja tylko jednego nie rozumiem olus.... skad u ciebie i u cepowatego
            tyle zainteresowania nami? ty nie chcesz widziec, co sie dzieje poza granicami
            mojego mocarstwa???? nu, ty lepiej sie rozejrzyj, bo nie israel spusci ci bombke
            lub zerwie w powietrze wiezowiec w ktorym ty sie znajdujesz.... ty lepiej sie
            zainteresuj tym, co sie dzieje w iranie, pakistanie i w afganistanie... ja
            ciebie radze z calego serca mojego... tego zydowskiego...
            kahana juz nie zyje i ci nic nie zrobi, przysiegam... big_grin big_grin big_grin
        • amamit Re: Chai , Olus, chał ar ju?:) 26.09.09, 17:26
          w czym problem? w tym? smile

https://www.geocities.com/kahanechaivekayam/flag.jpg
          • dana33 Re: Chai , Olus, chał ar ju?:) 26.09.09, 17:35
            jasne.... przede wszystkim....

oprocz tego zauwaz, amamit, ze olus pisze: "cenię sobie każde słowo i jak mogę
            napisać 3 słowa zamiast 4-ch to tak robię", tylko zapomnial dodac, ze jak moze
            napisac te 3 slowa o israelu lub iranie,
            to woli o israelu....
            kocha nas i podziwia, jak widac.... big_grin big_grin big_grin
            • amamit Re: Chai , Olus, chał ar ju?:) 26.09.09, 17:57
              dana33 napisała:

pewnie, że woli... większość tutaj woli...
              to ja też napiszę 3 słowa... wink
              Kahane Chaj Wekajam!
          • g-48 Re: amamit 26.09.09, 23:01
            https://www.geocities.com/kahanechaivekayam/flag.jpg
            A co ma znaczyc ta lapa bez paluchow na tle tej zsinialej gwiazdy
            kremlowskiej?
    • vicky17 Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 18:16
      kochankowie stetinsko-jeruchalimscy..werona i mniszkowna przy nich wysiada.
      milosc ta kwitnie,spelnia sie ideologicznie i owocuje w setkach milosnych wyznansmile
      nu co wiecej pasztetowi i chlopcu na posylki trzebasmile
    • perli njo, 26.09.09, 18:27
      i co z tego, Iceczki mają za mało pałeru, inteligencji, aby przeprać i odwirować
      brejna Kieckowego.
      Kiecka
      • marksistowski w kaszane hoj ? bardzo niegrzecznie 26.09.09, 18:55
        tak.tak.
      • marksistowski czyli hoj wam w kaszane i niech jahwe atoli... 26.09.09, 21:34
        ..... post-judaistow spali piorunem
        • amamit Re: 26.09.09, 21:36
          głupiś smile))
    • wkkr Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 18:28
      Abszty jest w drodze do Japonii.
      Ostani raz odzywał sie z Iranu.
      Podobno wycieczkę funduje mu organizacja dbająca o bezpieczentwo i
      porządem w pewnym małym, bliskowschodnim państwie.....
      • vicky17 Re: Absztyfikant @ D33 26.09.09, 18:35
        wkkr napisał:

> Abszty jest w drodze do Japonii.
        > Ostani raz odzywał sie z Iranu.
        > Podobno wycieczkę funduje mu organizacja dbająca o bezpieczentwo i
        > porządem w pewnym małym, bliskowschodnim państwie.....

zarobil chlop na darmowa podroz,tylko czemu nie wzial ze soba pasztetu?czyzby
        milosc wygasla?
    • melord Re: Absztyfikant @ D33 27.09.09, 00:55
      Problemem nie jest Absztyś czy Dana tylko Kahane chai!

trudno powiedziec..

Zdecydowanie natomiast mozna powiedziec,ze robia wszystko by antysemityzm na
      roznych forach byl wiecznie zywy.
      Wkladaja olbrzymi wysilek i mase czasu by kazdy watek nawet najbardziej niewinny
      sprowadzic do antysemitycznych wypowiedzi
      O to im glownie biega....
      • pro100 Re: Absztyfikant @ D33 27.09.09, 05:42
        melord napisał:

> Problemem nie jest Absztyś czy Dana tylko Kahane chai!
        >

> trudno powiedziec..
        >
        > Zdecydowanie natomiast mozna powiedziec,ze robia wszystko by antysemityzm na
        > roznych forach byl wiecznie zywy.
        > Wkladaja olbrzymi wysilek i mase czasu by kazdy watek nawet najbardziej niewinn
        > y
        > sprowadzic do antysemitycznych wypowiedzi
        > O to im glownie biega....
        może to planowane. próba wyalijowania jak najwiekszej liczby żydów. bo i mając takich współplemiennych, to tym z diaspory wstyd na mieście pokazać się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka