hansgrubber 19.10.09, 23:16 Przyczyny oczywiste. Chodzi tez o kilka innych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:20 Nie przywroca. W zyciu nie widzialem, by ktos, poza epizodem wspolnego adminowania Aquanetem, kiedy Jura przywracal wywalone watki, tu jakis watek przywrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:23 hansslik napisala: Dowcipas.)) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:23 A ja sobiewlasnie dzis ten watek o przywracaniu poczytalam. Coz za rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:27 a po co ci grubber? dowody na moje pisanie na forach faszystowskich masz? to daj je tutaj... nie masz? to mozesz ale nie musisz przepraszac.... bez dowodow wygladasz juz dostatecznie zle.... tak ze jak to sie mowi.... lezacego na ziemi kopac nie bede.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:43 Dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:46 nieuczciwy czlowiek ma zasady?????? pierwsze slysze..... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 19.10.09, 23:51 dana33 napisała: > nieuczciwy czlowiek ma zasady?????? > pierwsze slysze..... Hansslik jako ladacznica z zasadami.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 20.10.09, 11:27 ale ladnie wyklikali dowody na klamstwa grubbera, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 20.10.09, 11:34 No,ale kto mial wiedziec,juz wie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 20.10.09, 11:47 taaaaaaaak...... facio ciagnie te swoje "dowody" dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 20.10.09, 11:37 dana33 napisała: > nieuczciwy czlowiek ma zasady?????? > pierwsze slysze..... Ma, z zasady jest nieuczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prosze przywrocic watek "hansgrubber klamie". 20.10.09, 11:47 co prawda, to prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ponawiam prosbe. 20.10.09, 19:12 Nie ma powodu by nie mozna bylo publikowac opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 19:19 klamca i manipulant..... gdzie sa linki? daj linki do twoich cytatow, klamco... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 19:22 Cytaty sa Twoje, jesli powiesz ze sa nieprawdziwe natychmiast daje linki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 19:25 hahahahahahaha, alez kretacz pierwszej klasy.... masz mi udowodnic... udowodnic, to znaczy dac linki... nie chcesz? nu, mysle ze masz powod... a teraz won.... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dana 20.10.09, 19:28 Znow znikl watek, masz te nozyczki, moge sie zalozyc. Po co tu ciac w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 20.10.09, 19:33 gini zlotko.... nie wazne co ja ci napisze... i tak nie uwierzysz... najlepij napisz do administracji i zapytaj sie ich.... napewno ci odpowiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
shmulka Re: Dana 20.10.09, 19:34 gini napisała: Ty jesteś rozgarnięta jak kwit na węgiel, niemoto. Tu nikt nie ma nożyczek, zakarbuj to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dana 20.10.09, 19:40 shmulka napisała: > gini napisała: > > Ty jesteś rozgarnięta jak kwit na węgiel, niemoto. > Tu nikt nie ma nożyczek, zakarbuj to sobie. > > Nic sobie niemoto karbowac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
shmulka Re: Dana 20.10.09, 19:44 gini napisała: Jak nie zakarbujesz, to nie trafisz na Faq i co wtedy? Wyniesiesz się na FS jak obiecałaś? Miałabyś tam fajnie w towarzystwie takich samych przygłupów jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dana 20.10.09, 21:46 shmulka napisała: > gini napisała: > > > Jak nie zakarbujesz, to nie trafisz na Faq i co wtedy? > Wyniesiesz się na FS jak obiecałaś? > Miałabyś tam fajnie w towarzystwie takich samych przygłupów jak Ty. > > idz juz sobie > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 21:43 1. Pytalem czy zalaczone przez mnie Twoje cytaty sa nieprawdziwe - skoro nie powiedzialas ze nie to znaczy ze sa. Po co Ci linki. Juz sie przyznalas. 2. Byc moze tego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 22:25 grubber..... nie dajesz linkow, to ich nie masz... do niczego sie nie przyznaje... udawadniajac ci wczoraj twoje klamstwa, podalam linki. jako dowod. ty nie masz jak widac tych linkow, o ktorych pisales ze masz. nastepne klamstwo. pozostaniesz tym, czym jestes: klamca, ktory nie moze udowodnic swoich oskarzen... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 22:31 Ale wciaz nie radzisz sobie z odpowiedzia czy napisalas zacytowane przeze mnie slowa. Golym okiem i po dwoch zdaniach widac kto kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 22:33 hansgrubber napisał: > Ale wciaz nie radzisz sobie z odpowiedzia czy napisalas zacytowane > przeze mnie slowa. Golym okiem i po dwoch zdaniach widac kto kreci. Daj te linki bydlaku albo przestan pierdziec jak sam pan dyspepsyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 22:46 od rochelliny ten parszywiec wymagal natychmiast linku... a tu sam od wczoraj nie chce dac... i bedzie krecil tak jeszcze pare dni jak nic... jak ma linki, to niech da i zobaczymy wtedy calosc.... a pieprzy na wszystkich mozliwych forach o uczciwosci az do mdlosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 22:35 nu nie facet..... golym okiem widac, ze ty krecisz i to jeszcze idiotycznie... od wczoraj oskarzasz mnie o: - pisanie na forach faszystowskich - wpisanie sie na strony rasistowskie - popieranie nazistow - potepianie muzulmanow ale do niczego linku nie chcesz dac... ty sobie mozesz cytowac co chesz... jak nie ma linku i nie mozna sprawdzic, to i wymagac nic nie mozesz, kretaczu... jak sie kogos oczernia i oskarza, to trzeba miec dowody czarne na bialym, a nie jakies cytaty, ktore nie wiadomo skad wyciagnales, czy sa pelne, czy nie... i w jakim kontekscie zostaly powiedziane.. tak ze facet, albo masz linki, albo, jak mowi danutka, bo mi sie cierpliwosc do ciebie skonczyla: wal sie parszywcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 22:52 1. Nie przekonaliscie mnie. Moze do swoich matek zon/mezow i dzieci mowice parszywcze bydlaku etc ale poprosze tak do mnie nie mowic. 2. Dana nie pamietasz co mowilas? Moze warto pisac mniej postow a madrzej? 3. Pogromczyni antysemitow zglaszajaca sie do nazistowskich akcji? Sieg Heil Dana! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ariadna-Enta 20.10.09, 23:11 Zalinkujesz mi podoby Twoj tekst do dany lub pozarskiego gdy innych nazywaja ku...mi i debilami? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadna-Enta 20.10.09, 23:23 znowu lzesz.... k..a nazwalam jedna osobe i to jeden raz... nikogo wiecej... a juz napewno nie ciebie.. natomiast, kretaczu i klamco, wiesz dokladnie, dlaczego nie chcesz dac linkow.... ja tez wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna-Enta 20.10.09, 23:40 nie zalinkuję bo guzik wiesz jak Dana była nazywana na róznych forach kiedyś na forum swiat ,potem na aqanecie jakim stekiem wyzwisk była "częstowana" wpadłes na aqa niedawno,o wielu rzeczach nie masz pojecia,potem zgrywasz sprawiedliwego szeryfa dalej twierdze,że przeginasz Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ariadna-Enta 20.10.09, 23:44 ariadna-enta napisała: > nie zalinkuję bo guzik wiesz jak Dana była nazywana na róznych forach > kiedyś na forum swiat ,potem na aqanecie > jakim stekiem wyzwisk była "częstowana" > wpadłes na aqa niedawno,o wielu rzeczach nie masz pojecia,potem > zgrywasz sprawiedliwego szeryfa > > dalej twierdze,że przeginasz On nie przegina. Taki jest po prostu. Zwykle hanSSlikowate bydle. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadna-Enta 20.10.09, 23:55 najwieksza hucpa tego grubbera jest to zadanie ciagle o linki, a sam nie chce dac swoich linkow.... nu, smiech bierze na te jego "rowni i rowniejsci".... on sie wlasnie uwaza za tego "rowniejszego".... my mamy dawac linki, ale on juz nie musi... ot i kretacz nieuczciwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadna-Enta 20.10.09, 23:50 1. Nie zalinkujesz bo w praktyce stosujesz zasade ze sa rowni i rowniejsi. I tak dlug. mnie nie zrozumiesz jak dlugo ja bedziesz stosowac. 2. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna-Enta 20.10.09, 23:59 mam w nosie tzw obiektywizm nie ma równych i równiejszych,są ludzie ,z którymi mi mniej lub bardziej po drodze nie jestem zobowiązana do traktowania każdego jednakowo mmie też nie wsztscy tu lubią i dają temu wyraz ty chcesz panu Bogu swieczke,a diabłu ogarek szukaj dalej linku gdzie Dana czarno na białym przyznaje się ,ze podpisała sie na nazistowskiej stronie albo pisywała na takich stronach jakieś teksty Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadna-Enta 21.10.09, 00:07 "nie jestem zobowiązana do traktowania każdego jednakowo" I wlasnie o to mi chodzilo. Dzieki przynajmniej sie potrafisz przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna-Enta 21.10.09, 00:34 a dlaczego miałabym być nie przypominam sobie,zebym podpisywała takie zobowiązanie i nie wymagam,żeby mnie na forach wszyscy tarktowali jednakowo i wszyscy darzyli sympatią obrywałam nie raz i nie dwa,ale jestem dorosła i wcchodzę na taki aqanet z własnej woli nie płacze jak mnie ktos od idiotek czy debilek wyzywa to świadczy o nim nie o mnie ja sie staram nie uzywac epitetów,nie zawsz wyjdzie,ale jak najbradziej staram się tego wystrzegać jednak jak czyjas wypowiedz mi się nie podoba to o tym piszę tak się składa,że nie trawię poglądów niektórych ludzi i ani mysle o tym milczeć,oni nie trawią moic i jesteśmy kwita. Tylko jeden robi to ładniej ,a inny po chamsku. tak działa forum,to nie imieniny u cioci Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadna-Enta 21.10.09, 00:07 wg mnie facet ma wyrazny kompleks nizszosci... ciagle chce dowodow, przeprosin... lubi oskarzac... lubi oczerniac... zeby wlasnie sie dowartosciowac... wiec tez pisze jaki to on uczciwy, jak to on umie dyskutowac... a jak ja to knebluje usta innych... nu, wlasnie tak wyglada jego uczciwosci i zdolnosci do dyskusji... oskarzyc, oczernic, upierac sie przy tym, zadac linkow od innych, samemu nic nie udawadniajac.. koncze ta historie, bo szkoda mi czasu na tego drania.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 23:22 hansgrubber (fajne, nazistowskie nazwisko) wychodzi z zalozenia, ze atak jest najlepsza obrona, ariadno... wiec dalej lze jak moze, nie dajac zadnych dowodow... nu, udowodnil doskonale jedna rzecz: nie tylko, ze kretasz, oszczerca, nieuczciwy i manipulant, ale jeszcze do tego niewiarygodny az do bolu.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 23:33 Ja tego nie napisalem: "podpisze natychmiast: niech bedzie skrajnie prawicowa, nazistowska, komunistyczna, chrzescijanska, buddyjska, zydowska i nawet islamska: byle bylo przeciwko meczetom i islamowi w europie. podpisuje wszystko natychmiast.... " Faszystowska Żydowka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 23:44 a widzisz tam nie jest napisana,ze cos podpisała i że nie tylko o skrajnie prawicowe strony chodzi,ale wiele innych zdanie ma wiekszy kontekst tam nie ma przyznania sie,ze podpisała się na faszystowskiej stronie albo na jakiejkolwiek innej Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 23:51 podpisalam petycje.... otwarta dla wszystkich... nie na faszystowskiej stronie... nie ma w niemczech faszystowskich orgnizacji, bo sa prawnie zabronione... petycja byla przeciwko budowie meczetu, a nie przeciwko muzulmanom... facet lze, dokladnie tak samo, jak goldbaum i rochellina i cala reszta... nie chce dac linkow, i wie dlaczego... ja tez wiem... pisze kretacz do mnie "faszystowska zydowko".... tez nie ma dowodow.. ale to wlasnie ta uczciwosc grubbera... zostal z gola d i teraz stara sie wybielic, dalej atakujac bez zadnych dowod.... tak maja wlasnie ci "eleganccy" antysemici... przeciez wiem, kto to jest... z takich to zawsze to wyjdzie, predzej czy pozniej... u grubbera wyszlo juz dawno, dlatego zostal wyrzucony z ereca... tylko ze teraz wyszlo juz zupelnie jawnie... jasne dla kazdego... zauwaz ariadno, ze ani jeden z jego grupki nie ujal sie tutaj za nim... siedza cicho... maja wiecej rozumu niz on.... nie wlaza w juz przegrana sprawe, a ten sie pograza kazdym dodatkowym wpisem... niech sie wali... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 21.10.09, 00:48 1. Duzo slow, malo tresci. 2. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ponawiam prosbe. 21.10.09, 00:51 myślisz,że u Ciebie duzo treści i na pewno uważasz,że samych mądryc treści no uważać sobie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ponawiam prosbe. 21.10.09, 00:57 Znow mi wkladasz mysli do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ponawiam prosbe. 21.10.09, 01:06 nic Ci nie wkladam sam je wykładasz pisząc o czyjeś wypowiedzi dużo słów mało treści może nie zauwazasz,ale to zwykle zarozumialstwo i stawianie się wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ponawiam prosbe. 21.10.09, 00:59 hehehehehe..... zapomnialam dodac do listy jego zakompleksienia, ale wlasnie zauwazylam to juz wyraznie: lub stawiac ocenki innym... jak rozdetek... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ponawiam prosbe. 20.10.09, 23:27 Co za bydle z tego hanSSa. W glowie sie nie miesci,ze go nie zabanuja. Odpowiedz Link Zgłoś