Gość: CCCP IP: *.acn.pl 18.01.04, 15:05 Proszę, odezwij się do mnie na: pypcinski@gazeta.pl Mam dla ciebie wiadomość. Czekam, C. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babariba Dla Babariby IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 17:25 zawsze jest kontakt na 'kontakt' na stronie: www.nasza.sokolka.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Dla Babariby IP: *.acn.pl 18.01.04, 17:47 Napisałem na: nasza-sokolka@o2.pl Mam nadzieję, że to dobry adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba dobry jest adres IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 17:52 'nie ma wolności bez babaribości. poszedłem popielniczkę wysypać, a konwój domowy mnie pyta, a kiedy łazienkę pomalujesz. Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba stworzenie jest to takie... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 18:04 ...co zanim rano oczy otworzy już mówi: 'nie pomalowałeś łazienki', 'znowu nie wyniosłeś śmieci...' Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: stworzenie jest to takie... 18.01.04, 20:37 Gość portalu: babariba napisał(a): > ...co zanim rano oczy otworzy już mówi: 'nie pomalowałeś łazienki', 'znowu nie > wyniosłeś śmieci...' > Straszne Babaribo to nie jest konwuj domowy , tzw GTW, nie dodales, ze ciagle zada pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba na to Aniu nie da się całkiem poradzić IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 20:48 natomiast co do malowania łazien codzienni mówię, przecież ci dziś pomaluję. A 'dziś' jest zawsze. Pozdrowienia Brukseli ślę, babariba Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: na to Aniu nie da się całkiem poradzić 18.01.04, 20:52 Gość portalu: babariba napisał(a): > 'dziś' jest zawsze. A znasz taką wersję znanego przysłowia? Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze. Będziesz miał 2 dni wolne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba witam, ciekawe, czy nam znowu... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 21:00 ...niewinny całkiem wątek admin zje? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zapomniałbym: 'i daj boh sztob nieposlednij' Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: witam, ciekawe, czy nam znowu... 18.01.04, 21:13 Gość portalu: babariba napisał(a): > ...niewinny całkiem wątek admin zje? > aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zapomniałbym: 'i daj boh sztob nieposlednij' I dalej zacofana jestem , nie wiem czy to po ukrainsku czy po bialorusku. Tam przynajmniej nie ma problemu narodowosciowego bo prawie cala Sokolka jest w Brukseli .Tu tez nie ma problemu , wszyscy sa z Polski i problem maja jeden jak znalezc prace jak sie dogadac po francusku, jak zamienic stalke na godziny , itd... Zaloze sie, ze CCCP nie ma pojecia co to jest "stalka" jak wyjasni w jakim to jezyku to bedzie ok. Poniewaz ni mam polskich liter w komputerze, strasznie to nieptriotyczne, wiec wyjasniam, ze l nalezy czytac tak jak l jak lyzwy. Babariba nie podpowiadaj. Przepraszam za blad w poprzednim poscie napisalam konwuj zamiast konwoj. Odpowiedz Link Zgłoś