tomek404 12.11.09, 13:42 www.tvn24.pl/0,1628327,0,1,najbrzydsi-mezczyzni-sa-z-polski,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: The Ugly 12.11.09, 14:15 tomek404 napisała: W UK też urodą nie grzeszą: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: The Ugly 12.11.09, 14:44 nu co wy dziewczynki..... wcale nie jest tak zle.... ale nie ma watpliwosci, ze israelskie chlopaki sa super.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: The Ugly 12.11.09, 14:47 Ciekawe jacy przystojniaczki pisza na forum. U nas sa sliczni mezczyzni. Najladniejsi, to bruneci, sniada skora i blekitne oczy. Dzieci z mieszanych malzenstw aszkenazyjsko, sefardyjskich, afrykansko-europejskich sa sliczne. Nasi mezczyzni sa najpiekniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat i durnowate zarazem 12.11.09, 14:51 Gdyby wybory parlamentarne odbyły się na początku listopada, PO mogłaby liczyć na 38% głosów, a PiS - na 18%. Do sejmu dostałby się także SLD z 9-procentowym poparciem - wynika z najnowszego sondażu CBOS. PSL, które otrzymało 5% poparcia, znalazło się na granicy progu wyborczego Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: i durnowate zarazem 12.11.09, 14:56 Ogladanie forumowych twarzowcow moze okazac sie traumatyczne. Chyba, ze lubisz ogladac horror movie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: i durnowate zarazem 12.11.09, 15:05 tomek404 napisała: > Ogladanie forumowych twarzowcow moze okazac sie traumatyczne. Chyba, > ze lubisz ogladac horror movie. ciekawe Tomkowa skąd to wiesz? No, Erec mały jest, i wszyscy się tam znacie co piszecie na forum tym... Ja poznałem trochę osób z forum. Monstrum nie zauważyłem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: i durnowate zarazem 12.11.09, 15:29 Tych kilku co poznalam, to calkiem, calkiem, ale wyjatek potwierdza regule i wierz mi, ze kazdego roku bedzie przybywac tych forumowych brzydali. Starosc nie wyszla Panu Bogu. Nie ma sie co oszukiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ja tam młodszy nie chciałbym być 12.11.09, 15:36 pieprzę to. Znów to wszystko przechodzić??? W życiu. Pały w szkole, matura, studia ku..., potem początki w pracy, zdobywanie kasy, itp. itd. A w cholerę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: ja tam młodszy nie chciałbym być 12.11.09, 15:45 A ja bym chciala jeszcze raz. Zupelnie inaczej pokierowalabym swoim zyciem. Wybralabym inny kierunek studiow, inna prace i wszystko zrobilabym inaczej. Podobno bylam niezla laska ale musialam byc skromna. Takie wychowanie. Bluzki pod szyje i warkocze. Dzisiaj jest zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ja tam młodszy nie chciałbym być 12.11.09, 15:53 ale ty liczysz na dzisiejsze swe doświadczenie, a przecież gdybyś była młodsza to byś go nie miała. Tak więc, nie wiadomo czy by się lepiej potoczyło. Np. za brak skromności można adidasem zapłacić właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: ja tam młodszy nie chciałbym być 12.11.09, 16:00 Lubilam siedziec w bibliotece i czytac. Fajny nastroj byl i cisza i zapach ksiazek, lampka na stoliku i pani pilnujaca, aby nie rozmawiac. Nie bylo telefonow komorkowych, na uczelni fajne towarzystwo, mlodziencze dyskusje, strasznie naiwne i ta wiara w naprawianie swiata. Gdybym miala to naprawianie swiata jeszcze raz przejsc, to bym sie dobrze zastanowila dzisiaj. Bylismy jak zaczarowani. Wszystko mialo byc lepiej. I co g..., ale to nie temat na ten watek o pieknych. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: The Ugly 12.11.09, 15:08 tomek404 napisała: > > Ciekawe jacy przystojniaczki pisza na forum. > U nas sa sliczni mezczyzni. Najladniejsi, to bruneci, sniada skora i > blekitne oczy. Dzieci z mieszanych malzenstw aszkenazyjsko, > sefardyjskich, afrykansko-europejskich sa sliczne. Nasi mezczyzni sa > najpiekniejsi a nie szkoda w takim razie czasu błąkać się po polskich forach skoro tacy herosi piękna chodzą u was po ulicach właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: The Ugly 12.11.09, 15:17 To dlatego, ze te fora, to dla podstarzalej mlodziezy, wiec lepiej pisac, niz patrzec na nieosiagalne Myslisz, ze nie jestes w tym samym klubie co ja? Niestety jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: The Ugly 12.11.09, 15:31 a czy ja coś pisałem o jakimś klubie? Dziwi mnie tylko, że ty założyłaś taki nie mądry wątek. Ale skoro tak, to czy w tym klubie już brak szlicznych Żydów jest? Młodzieńcy więc tylko się podobają? Ojwawoj, to niezdrowy pociąg jest dla klubowiczek z Erec właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: The Ugly 12.11.09, 15:49 Mlodzieniec Perla, to zawsze mlodzieniec. Mloda dziewczyna, to zawsze mloda dziewczyna. Nie oszukujmy sie. Moge cenic madrosc starych Zydow, ale trudno mi zachwycac sie ich uroda. Chyba, ze sie ma artystyczne postrzeganie piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: The Ugly 12.11.09, 19:31 tomek404 napisała: > Mlodzieniec Perla, to zawsze mlodzieniec. Mloda dziewczyna, to > zawsze mloda dziewczyna. > Nie oszukujmy sie. Moge cenic madrosc starych Zydow, ale trudno mi > zachwycac sie ich uroda. Chyba, ze sie ma artystyczne postrzeganie > piekna. > pogląd zmienisz jak się zestarzejesz Jedni starzeja sie pieknie ini szkaradnie a i młodośc może być piekna i szkaradna A. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Polak jest wyższy, silniejszy, przystojniejsz 12.11.09, 15:03 Zydzin to jakies miasto w Polsce? U nas sa Zydzi. Nie maja zapijaczonych mord i maja sliczne biale, rowne zeby, inteligentne spojrzenie.Zupelnie jak polski agent Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Polak jest wyższy, silniejszy, przystojniejsz 12.11.09, 15:24 Po pierwsze, to jest tam wielu slicznych mlodziencow, po drugie skad wiesz jakie maja klatki piersiowe? Byles z nimi w mykwie? Po trzecie u nas juz nie ma plastikowych zebow. Te czasy, to w Izraelu miniona epoka. W Polsce jeszcze jest wielu ze szklanka na nocnym stoliku. U nas sztuczna szczeke mozesz zobaczyc w muzeum. Nowi emigranci, masowo wymieniaja zlote zabki na sliczne biale. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki prywatnie cos bym ci powiedział n't 12.11.09, 16:07 ale forum jest publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: prywatnie cos bym ci powiedział n't 12.11.09, 16:11 pisalam o wyjatkach wsrod brzydali, wiec sie nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: prywatnie cos bym ci powiedział n't 12.11.09, 16:16 Wiem co masz na mysli aki. Ten watek to zart. Zobaczylam w gazecie i niezle sie usmialam. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________________o PO nic? 12.11.09, 16:31 a antsyemityzmie też nic?.....tylko jacy to Polacy są paskudni? ........" U nas sztuczna szczeke mozesz zobaczyc w muzeum. Nowi emigranci, masowo wymieniaja zlote zabki na sliczne biale. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: prywatnie cos bym ci powiedział n't 12.11.09, 16:24 ale ja sie nie przejmuje. w pewnym wieku sie wyrasta z tego. a swoja drogą wiem, ze u męzczyzn cenisz bardziej inteligencje niż urode. zreszta twój "wybór" który miałem okazję jest całkiem sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___jaką trzeba być zwziętą i mściwą by epatować 12.11.09, 16:41 takim antypolonizmem? w treści i sygnaturce? .... www.prezydent.pl/ludzie-prezydenta/ministrowie/ewa-junczyk-ziomecka/ Żydówka przewodzi w wyborach do polskiego Sejmu.... i załatwia pieniądze od biednych Polaków na Muzeum Żydów gdy w tm czasie szpitale podają rząd do prokuratury o zabijanie chorych z powodu braku pieniedzy!!!!!!!!!!!!!! "reprezentującej środowiska polsko-amerykańskie, ukraińsko- amerykańskie, żydowsko-amerykańskie, uformowanej dla porozumienia tych trzech środowisk. Przewodniczyła polonijnej Komisji Wyborczej w stanie Michigan podczas pierwszych po 1989 r. wyborów prezydenckich .. Od 2001 roku dyrektor do spraw rozwoju Muzeum Historii Żydów Polskich, a od 2005 r. zastępca dyrektora muzeum, odpowiedzialna za kontakty ze środowiskami żydowskimi i polskimi w USA oraz za promocję projektu muzeum w kraju i za granicą. Odznaczona Medalem Pamięci Powstania w Getcie Warszawskim, przyznawanym przez Stowarzyszenie Żydów Kombatantów i Poszkodowanych w II Wojnie Światowej. Jest członkiem Stowarzyszenia „Otwarta Rzeczpospolita”, Stowarzyszenia Żydowski Instytut Historyczny oraz Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ___jaką trzeba być zwziętą i mściwą by epatow 12.11.09, 16:43 lać taką po mordzie i patrzeć czy jej urody przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ___jaką trzeba być zwziętą i mściwą by epatow 12.11.09, 16:43 masz też złote zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg po przeczytaniu zasad odetchnęłem z ulgą 12.11.09, 19:39 Działa na zasadzie klubu, do którego wstępu strzegą już przyjęci członkowie. Aby dołączyć do tego grona należy zalogować się w systemie i zamieścić swoje zdjęcia i CV. Następnie przez kolejne 48 godzin internauci głosują, czy przyjąć kandydatów do społeczności. to znaczy ,że jednak nie sa najdurniejsi w przeciwieństwie do przodujących nacji na liście. NIe ma nic gorszego niż narzyc zapatrzony w siebie w lustrze.Można wyciągnąć jeszcze inny wniosek. U nas mądrość idzie w parze z urodą. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg bo 12.11.09, 19:44 > U nas mądrość idzie w parze z urodą. bo zgłaszający sie do klubu wzajemnej adoracji muszą być idiotami, a skoro przegrywają ci co się zgłosili, a urodnych jest pełno na ulicach....to i powyzszy wniosek A. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 andzrejg-to dedykuje dla Ciebie 12.11.09, 19:59 Wprawdzie nie jest to temat watka, ale wiersz piekny i warty przeczytania JAK SIĘ CZUJĘ - WISŁAWA SZYMBORSKA Kiedy ktoś zapyta, jak się dziś czuję Grzecznie mu odpowiem, że dobrze, dziękuję. To, że mam artretyzm, to jeszcze nie wszystko, Astma, serce mi dokucza i mówię z zadyszką. Puls słaby, krew moja w cholesterol bogata... Lecz dobrze się czuję, jak na moje lata. Bez laseczki teraz chodzić już nie mogę, Choć zawsze wybieram najłatwiejszą drogę. W nocy przez bezsenność bardzo się morduję, Ale przyjdzie ranek...znów się dobrze czuję. Mam zawroty głowy, pamięć "figle" płata, Lecz dobrze się czuję, jak na swoje lata. Z wierszyka mojego ten sens się wywodzi. Że kiedy starość i niemoc przychodzi, To lepiej zgodzić się ze strzykaniem kości I nie opowiadać o swojej starości. Zaciskając zęby z tym losem się pogódź I wszystkich wkoło chorobami nie nudź! Powiadają: "Starość okresem jest złotym". Kiedy spać się kładę, zawsze myślę o tym... "Uszy" mam w pudełku, "zęby" w wodzie studzę. "Oczy" na stoliku, zanim się obudzę... Jeszcze przed zaśnięciem ta myśl mnie nurtuje: "Czy to wszystkie części, które się wyjmuje?" za czasów młodości (mówię bez przesady) Łatwe były biegi, skłony i przysiady. W średnim wieku jeszcze tyle sił zostało, Żeby bez zmęczenia przetańczyć noc całą... A teraz na starość czasy się zmieniły, Spacerkiem do sklepu, z powrotem bez siły. Dobra rada dla tych, którzy się starzeją: Niech zacisną zęby i z życia się śmieją. Kiedy wstaną rano, "części" pozbierają, Niech rubrykę zgonów w prasie przeczytają. Jeśli ich nazwiska tam nie figurują, To znaczy, że ZDROWI I DOBRZE SIĘ CZUJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: andzrejg-to dedykuje dla Ciebie 12.11.09, 20:02 Starość-Krzysztof Kamil Baczynski Otom szary od pyłu tylu wieków, a zawsze na osiodłanej chmurze. To sny te miasta wołające: "Człowieku!", to rzeczywistość: kiedy oczy zmrużę. Otom tak w drodze długiej zmalał, że sam ledwo widzę swoją postać. Tylko dudnią szkice elementarnej chwały. Śmierć mi wszystkie drogi zarosła. I coraz mniejszy jestem - jak gwoździk, ostatni gwoździk - mówią - do własnej trumny. Trzeba aż tyle nocy płakać z głupoty i teraz dopiero - mówią - rozumny? kwiecień/maj 41 r. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Dobrze, że uzasadniłeś, bo myślałem 12.11.09, 21:02 andrzejg napisał: > ....to i powyzszy wniosek ...że wnioskowałeś na podstawie "urody" i głupoty codziennej porcji słowosraczki jednego z forumowych Prawdziwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś