Gość: XXL IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 23.01.04, 13:33 Luka, a nie mówiłem, że z tą inteligencją szacika przesadzasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Czyżby 12 godzinne dyżury ? Od 13 do 1 ? nt 23.01.04, 13:37 Gość portalu: XXL napisał(a): > Luka, a nie mówiłem, że z tą inteligencją szacika przesadzasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc 23.01.04, 13:37 Nie tylko szacik tu sprzata... Przyhamujcie panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc 23.01.04, 13:40 maas napisała: > Nie tylko szacik tu sprzata... Przyhamujcie panowie. A może by Szacik przyhamował, bo jedynie kompromituje porządną (w wiekszości) brać administratorską. Wycinać Kochnowskiego czy wyrzucać swój własny wątek na Oslą to już według mnie lekkie(?) przegięcie. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Lista tematów zakazanych: 23.01.04, 13:41 maas napisała: > Nie tylko szacik tu sprzata... 1. Twórczość Mickiewicza 2. Twórczość Fredry 3. Łacina 4. Botanika... Pani Maas, a co niby ten Zenek sprząta? Co jest niezgodnego z regulaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Lista tematów zakazanych: PS 23.01.04, 13:49 5. Język polski. Tylko w takim razie jak mamy tu dyskutować? Na kogo się spuścić?*** ***Licencja Scana. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc 23.01.04, 13:43 maas napisała: > Nie tylko szacik tu sprzata... Przyhamujcie panowie. To moze Wy przyhamujcie, albo podejmijcie jakas decyzje , bo juz sam napis "Tym forum opiekuje sie szacik" dziala jak plachta na byka. Zmiencie szacika i sie skonczy.Tak trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc 23.01.04, 13:51 Przydaloby sie generalne przyhamowanie. Jest tez tak, ze taki admin, jakie jego przyjecie. Na innych forach poszlo bez bolu, a przeciez tenze szacik dzialal na forum juz od jakiegos czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:57 maas napisała: > [...] a przeciez tenze szacik dzialal na forum juz od jakiegos czasu? No ja już go od dawna czułem właśnie. Kiedyś już były podobne cyrki. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc 23.01.04, 13:58 maas napisała: > Jest tez tak, ze taki admin, jakie jego przyjecie. Odwrotnie. Ma takie powitanie, jakie wejście. Poza tym ma zdaje się stać na straży regulaminu, a nie toczyć prywatne wojny z uprzywilejowanej pozycji, prawda? > a przeciez tenze szacik dzialal na > forum juz od jakiegos czasu? A jak się wtedy wabił? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Jako kto? Jako forumowicz o znanym 23.01.04, 13:58 nam nicku,czy też anonimowo, od dłuższego czasu jako admin-ormowiec? Ksywka "szacik" ma kilkanaście wpisów z forumowych szkoleń WKP(b). maas napisała: >przeciez tenze szacik dzialal na forum juz od jakiegos czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Jako kto? Jako forumowicz o znanym 23.01.04, 14:03 Panowie, dajcie pokój Mass-ce, przecie nie powie nam, że to śLIMAK)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Droga, kochana, szanowna Maas 23.01.04, 14:03 maas napisała: > Przydaloby sie generalne przyhamowanie. Nie ulega watpliwosci. Nikt tego nie neguje. Forum powatpiewa tylko, w charakterystyczny sobie sposob, czy akurat Szacik jest odpowiednim hamulcowym. >Jest tez tak, ze taki admin, jakie jego przyjecie. Tyz prawda. A takie jego przyjecie jak sie przedstawi. A przedstawil sie... hmm, no juz dobrze. ) > Na innych forach poszlo bez bolu, a przeciez tenze szacik dzialal na > forum juz od jakiegos czasu? Moze tu chcial sie specjalnie popisac? Zyjemy juz razem, mila sercu naszemu Maas, jakis czas i pomiajac okazjonalne drobne spory, pozostajemy w harmonii. Mysle, ze nie nalezy nie doceniac osobowosci czlowieka z nozyczkami. pozdrowienia borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Droga, kochana, szanowna Maas 23.01.04, 14:13 Pierwszy post szacika jest moim zdaniem OK. Kawa na lawe, ale bez agresji. Proponuje wzajemny pakt o nieagresji na linii szacik-forumowicze, a my admini sobie poogladamy. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Droga, kochana, szanowna Maas IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 14:24 maas napisała: > Pierwszy post szacika jest moim zdaniem OK. Kawa na lawe, ale bez agresji. > Proponuje wzajemny pakt o nieagresji na linii szacik-forumowicze, a my admini > sobie poogladamy. > OK? Witaj Maas, Jak można zakładać pakt o nieagresji z kimś kto taką agresją się wykazał, jest tu nieproszanym gościem i jeszcze dołożył parę rzeczy na dodatek? On nie zdobył za grosz zaufania wśród forumowiczów, nie mówiąc o tym że są tu tacy, którzy w ogóle taką funkcję uważają za coś złego. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Droga, kochana, szanowna Maas 23.01.04, 16:29 Kawa na lawe, bez agresji. >Zostałem 'oddelegowany' do zapanowania nad panującym tu czasem chaosem >i 'niekulturą'" - nie chcem ale muszem, jezdem kulturalny w odroznieniu od was i bede "panowal nad panujacym". >Żeby uniknąć niepotrzebnych dyskusji na temat "znikających" wątków i postów..." - wy jestescie banda spamerow i elaborantow i wam sie tylko wydaje ze watki znikaja, a one wcale nie znikaja tylko "znikaja", to znaczy ze sa tylko wy ich nie widzicie. A jezeli juz nawet zniknie to nie bedzie dyskusji bo ja szacik zawsze mam racje i jestem najnieomylniejszy. >Mam nadzieję, że nasza "współpraca" będzie przebiegać miło i spokojnie. Wystarczy tylko zeby panstwo trzymali spokojnie glowe na pienku i nie wierzgali. Droga Maas. Sam sie tutaj wielokrotnie zzymalem na bezsensowne cytowanie, nawet przysylalem propozycje prostych rozwiazan jak temu zaradzic. Sporo pomogl nowy layout forum. Nie cierpie spamu i nie neguje funkcji admina. Jak pisalem, sprzeczki z Toba jak i z Tebe oparte byly na zasadzie wzajemnego szacunku, a nie satysfakcji, ze "dostalem do reki nozyczki". Roznica miedzy Toba, Tebe, a Szacikiem polega na tym, ze Wy narazacie sie na konflikty w celu utrzymanie w czystosci tego forum, natomiast Szacik zaczal od uczenia nas kultury. Nie widze mozliwosci zawarcia paktu o nieagresji z Szacikiem. serdecznie pozdrawiam borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 23.01.04, 14:04 maas napisała: > Przydaloby sie generalne przyhamowanie. Jest tez tak, ze taki admin,jakie jego > przyjecie.Na innych forach poszlo bez bolu, a przeciez tenze szacik dzialal na > forum juz od jakiegos czasu? I od pewnego czasu, były kontrowersyjne decyzje, z które przepraszał. Gość zaprezentował się jak komisarz ludowy Armii Czerwonej. Sam się spalił już na samym wstępie. Na Boga tak nie można, nie można traktować ludzi jak dzieciaki robiąc samemu głupstwa na lewo i prawo. I tak dawać się podpuszczać. Bo przecież on też Gazetę reprezentuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak To jest Maas, to nie jakiś tam kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:46 powiedz o niej złe słowo a urwę Ci ........... głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: To jest Maas, to nie jakiś tam kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 14:02 Ehhhhhhhhhhmmmmmmmmmm....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: To jest Maas, to nie jakiś tam kolega IP: *.proxy.aol.com 24.01.04, 04:52 To jest to polskie, niekumate prostactwo. Burak goni buraka. Masz job przedstawiasz sie, a holota jak w przedszkolu ma w dupie twoj job. Ta twoja banda, ktora nadzorujesz nie ma pojecia jak admini w panstwach cywilizowanych z nia postepuja - out, weg na pare dni, zeby glaca otrzezwiala. Odpowiedz Link Zgłoś
gay_killer Re: To jest Maas, to nie jakiś tam kolega 23.01.04, 13:51 Gość portalu: pollak napisał(a): > powiedz o niej złe słowo a urwę Ci ........... głowę! dawaj internetowy wojowniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: To jest Maas, to nie jakiś tam kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 14:00 Esz Ty, nie godzien jesteś nicka gay_killer w żadnym wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 stara maksyma... IP: 202.95.14.* 23.01.04, 15:16 gdy 99% spoleczenstwa ma dosyc rzadu to trzeba zmienic spoleczenstwo ja mam goraca prosbe niech mi ktos wytlumaczy dlaczego slowa andrzeja g: "wystarczy pozdrowic nostromo by byc wycietym" staly sie nowym regulaminem forum? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Oooo, szacik się obudził, nożyce poszły w ruc IP: *.nas19.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.01.04, 18:54 Od momentu kiedy pojawiłem się na forum rzeczy, które powszechnie uważało się za niepoprawne, następnie okazały się prawdziwe. Poglądy, które określało się jako radykalne (np. krytyczna ocena UE), teraz ocenia się na porządku dziennym. Dotyczy to mediów w ogóle. Ojca Rydzyka niesłusznie szkalowano. Przekleństwa, epitety, wyrafinowane psychotechniczne sztuczki znane z masowych mediów. Potem dali sobie spokój, kiedy zobaczyli jak to po mnie spływa. Forum jest niszczone przez spamerów i każdy jest świadkiem, że byłem pierwszy, który starał się powstrzymać Kagana i Zawadzkiego. Oczywiście z żadnym rezultatem. Spam jest problemem, naturą jest podnoszenie tasiemcowych megawątków, żeby temat był dostępny wizualnie i przyciągnął wzrok przypadkowego wizytora na forum. Starzy forumowicze ich nie otwierają. Przekleństwa wobec fellow forumowiczów to normalka. Nie powinny mieć miejsca. Mój wątek o Urbachu poleciał na ławkę, no hard feeling, ale z kuriosity zapytam. Zmieniono tytuł na pierwszej stronie Gazeta.pl. Pierwotny brzmiał "Urban Prezesem". Teraz w wiadomościach w ogóle go usunięto. Brzmiał tak absurdalnie i podobna była jego treść, że szybko na "Kraj", przedstawiłem jego sprzeczności. Po chwili dźwięk nożyc się odezwał. O jego absurdalności świadczy również dzisiejsza riposta Rywina. Co tam się w redakcji dzieje. Nonsens przykrywa się innym nonsensem. Wiadomo, że Gazeta.pl podchwyci każdą krytykę Kwiatkowskiego, ale czy zawód dziennikarski nie kojarzy się z najstarszym zawodem świata kiedy jego przedstawiciel stawia własny interes zamiast być obiektywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Co się tak motłoch szacika uczepił. IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 23:08 Gościu konkretnie otworzył wątek i powiedział co wolno a czego nie. Według mnie miał on najlepsze wejście spośród reszty adminów-opiekunów, a tutak zaraz cała gromada na niego naskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Szacik,,, 24.01.04, 02:12 Szacik najpierw przemowil mentorskim tonem, a potem szybciutko sie osmieszyl. Sadze, ze w roli admina nie ma tu juz czego szukac. Szanse na autorytet zaprzepascil. Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A po cóż mu autorytet, skoro nożyce trzyma ? ___nt 24.01.04, 02:16 lisekrudy napisał: > Szacik najpierw przemowil mentorskim tonem, a potem szybciutko sie osmieszyl. > Sadze, ze w roli admina nie ma tu juz czego szukac. Szanse na autorytet > zaprzepascil. > > Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zabrać Szacika. to przyznać się do błędu. Nikt ... 24.01.04, 02:32 ... tego nie lubi. Obawiam się, że Szacik zostanie. Skompromitowany, ale z nożycami, które mu wstyd zrekompensują. Wiesz, to tak jak z samochodem, który podobno mężczyznom pewne kompleksy rekompensuje. On ma swoje długie nożyce. ) Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 ale pozostaje jeszcze GW... 24.01.04, 04:39 snajper55 napisał: > ... tego nie lubi. Obawiam się, że Szacik zostanie. Skompromitowany, ale z > nożycami, które mu wstyd zrekompensują. Wiesz, to tak jak z samochodem, który > podobno mężczyznom pewne kompleksy rekompensuje. On ma swoje długie nożyce. ) > > Pozdrawiam > > Snajper. szacik moze i sobie nozycami wstyd zrekompensuje, ale czym zrekompensuje sobie "szacikowy" wstyd GW?? pozdrawiam i. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Michnikiada,czyli jak zjeść ciastko,i mieć ciastko 24.01.04, 15:45 institoris1 napisał: > szacik moze i sobie nozycami wstyd zrekompensuje, ale czym zrekompensuje > sobie "szacikowy" wstyd GW?? GW będzie miała wykastrowane (czy to słowo jest szacikoakceptowalne ?) forum, bez brzydkich wyrazów. Będzie je mogła bez rumieńca wstydu pokazać księdzu biskupowi. FA będzie forum pokazowym, a ludzie będą sobie dyskutować na forach prywatnych, niedostępnych dla niepowołanych oczu. W ten sposób i wilk będzie syty, i owca cała. No i wyjaśnił się przy okazji pozornie samobójczy pomysł z prywatnymi forami. Pozdrawiam Snajper. PS. Oczywiście postać księdza biskupa jest tu postacią czysto symboliczną. S. Odpowiedz Link Zgłoś