pozarski 30.12.09, 18:26 wyborcza.pl/1,75478,7408884,Gowin_przeprosil_Michnika.html Gówina. Teraz jeszcze trzeba poslac Michnikowi posty nicka dajczgewand aka drf. Niech se Adaś zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Myślę,że nie tylko Gowin w PO jest święty 30.12.09, 18:35 zdecydowana większość członkow tej partii jest taka.Wystarczy spojrzeć z jaką zaciekłością bronią krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Myślę,że nie tylko Gowin w PO jest święty 30.12.09, 18:38 Gowin to Terlikowski PO. Krzyz z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Michnik ma specyficzny 30.12.09, 18:37 immunitet. Za pieniądze Agory, wykorzystując własną legendę, cenzuruje debatę publiczną wykorzystując sądy. Z ostrożności procesowej zaznaczam, że to co napisałem powyżej jest moją opinią, a nie sprawozdaniem. -- Oleg Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 18:40 Olus, uwazasz,ze mial mu puscic plazem taka obraze? Szkoda,ze nie zazadal 90 tysiecy,zamiast 9. Odechcialoby sie Gowinowi prawic komunaly. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 18:47 Dziennikarz (generalnie człowiek pióra) nie pozywa drugiego dziennikarza za tekst czy wypowiedź. Odpowiada swoim tekstem. W tym konkretnym przypadku pewnie Michnik tylko "przyrównał" postępowanie Gowina do postępowania faszystów, a Gowin użył "skrótu". Na pewno coś tam było z tym faszyzmem. Procesy sądowe wytaczane adwersarzom przez Michnika są objawem jego upadku. Nie masz się z czego cieszyć Pozarski. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:00 Michnik nie jest jedyny,ktory pozywa do sadu za obraze czci. www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=pozwy+za+obraze+czci+w+polsce&lr=&btnG=Szukaj+w+Google A jesli wygrywa,to ok. Maja nauczke ci,ktorzy mysla,ze im, z racji ich wiary w swoja nieomylnosc, wszystko wolno. Gdyby to Gowin nazwal Michnika exkomuszkiem pewnie by go Adas nie pozwal,bo mialby swiety G. racje. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:03 A cóż ty mi za link dajesz, pozarski? I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:13 Link do wyszukiwarki,gdzie mozesz sobie poklikac i zobaczyc,ze pozwy za obraze czci nie sa niczym wyjatkowym w Polsce. Michnik nie zostal oskarzony o to,co napisal jako dziennikarz,a co mial w jakiejs dyskusji powiedziec o Gowinie. Nie powiedzial tego, Gowin nie chcial przeprosic,wiec go Michnik slusznie wg mnie pozwal i wycisnal ze swietoszka nie tylko przeprosiny,ale jeszcze kase. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:17 Potrafię posługiwać się wyszukiwarką. Odpowiedz Link Zgłoś