Dodaj do ulubionych

Wpadka swietego

30.12.09, 18:26
wyborcza.pl/1,75478,7408884,Gowin_przeprosil_Michnika.html
Gówina. Teraz jeszcze trzeba poslac Michnikowi posty nicka dajczgewand aka
drf. Niech se Adaś zarobi.wink
Obserwuj wątek
    • superspec Myślę,że nie tylko Gowin w PO jest święty 30.12.09, 18:35
      zdecydowana większość członkow tej partii jest taka.Wystarczy spojrzeć z jaką
      zaciekłością bronią krzyża.
      • pozarski Re: Myślę,że nie tylko Gowin w PO jest święty 30.12.09, 18:38
        Gowin to Terlikowski PO. Krzyz z nim.
    • oleg3 Michnik ma specyficzny 30.12.09, 18:37
      immunitet. Za pieniądze Agory, wykorzystując własną legendę, cenzuruje debatę publiczną wykorzystując sądy.

Z ostrożności procesowej zaznaczam, że to co napisałem powyżej jest moją opinią, a nie sprawozdaniem.

--
      Oleg
      • pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 18:40
        Olus, uwazasz,ze mial mu puscic plazem taka obraze? Szkoda,ze nie zazadal 90
        tysiecy,zamiast 9. Odechcialoby sie Gowinowi prawic komunaly.wink
        • oleg3 Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 18:47
          Dziennikarz (generalnie człowiek pióra) nie pozywa drugiego dziennikarza za tekst czy wypowiedź. Odpowiada swoim tekstem.

W tym konkretnym przypadku pewnie Michnik tylko "przyrównał" postępowanie Gowina do postępowania faszystów, a Gowin użył "skrótu". Na pewno coś tam było z tym faszyzmem.

Procesy sądowe wytaczane adwersarzom przez Michnika są objawem jego upadku. Nie masz się z czego cieszyć Pozarski.
          • pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:00
            Michnik nie jest jedyny,ktory pozywa do sadu za obraze czci.
            www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=pozwy+za+obraze+czci+w+polsce&lr=&btnG=Szukaj+w+Google
            A jesli wygrywa,to ok. Maja nauczke ci,ktorzy mysla,ze im, z racji ich wiary w
            swoja nieomylnosc, wszystko wolno. Gdyby to Gowin nazwal Michnika exkomuszkiem
            pewnie by go Adas nie pozwal,bo mialby swiety G. racje.wink
            • oleg3 Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:03
              A cóż ty mi za link dajesz, pozarski? I po co?
              • pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:13
                Link do wyszukiwarki,gdzie mozesz sobie poklikac i zobaczyc,ze pozwy za obraze
                czci nie sa niczym wyjatkowym w Polsce. Michnik nie zostal oskarzony o to,co
                napisal jako dziennikarz,a co mial w jakiejs dyskusji powiedziec o Gowinie. Nie
                powiedzial tego, Gowin nie chcial przeprosic,wiec go Michnik slusznie wg mnie
                pozwal i wycisnal ze swietoszka nie tylko przeprosiny,ale jeszcze kase.
                • oleg3 Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:17
                  Potrafię posługiwać się wyszukiwarką. smile
                  • pozarski Re: Michnik ma specyficzny 30.12.09, 19:19
                    Chcialem tylko pomoc.wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka