13.01.10, 21:46
zraelskie władze w specjalnym liście do władz Turcji przeprosiły tureckiego
ambasadora za poniżenie go przez wiceministra spraw zagranicznych Danny'ego
Ajalona podczas ich poniedziałkowego spotkania. Premier Benjamin Netanjahu
wyraził nadzieję, że sprawa została rozwiązana. Wcześniej razem z Ayalonem
uzgodnił treść listu do władz Turcji.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7451063,Izrael_przeprasza_za_ponizenie_ambasadora_Turcji.html
Dyplomacja po izraelsku. smile
Obserwuj wątek
    • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 21:48
      prowokacja po haszowemu
      to rzecywiście hit dnia.
      • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 21:51
        ariadna-enta napisała:

> prowokacja po haszowemu
        > to rzecywiście hit dnia.

a ty umiesz cos na temat,czy temat znowu niewygodny to ci nie wychodzi?
        • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 21:53
          niejeden polityk czy dypplomata coś pieprznął
          niekoniecznie izraelski
          hansiowi Izrael spac nie daje
          choć tyle innych rzeczy dzieje się codziennie na świecie
          • hansgrubber Re: Ajalon 13.01.10, 21:55
            To poproszę podobny przykład z cywilizowanego świata.
          • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 21:57
            ariadna-enta napisała:

> niejeden polityk czy dypplomata coś pieprznął
            > niekoniecznie izraelski
            > hansiowi Izrael spac nie daje
            > choć tyle innych rzeczy dzieje się codziennie na świecie

a gdzie indziej bija murzynow, a co ciebie obchodzi co hans pisze? masz prawo do
            napisania,gdzie kto co innego zrobil to uczyn to a nie biegaj ze scierka
            krytykujac co kazdy z nas robi. juz ci pare razy mowilam,ze tu nikt z nas nie
            potrzebuje opiekuna,a ty mozesz pisac tam,gdzie cos cie zainteresuje, a nie
            bawic sie w przedszkolanke dogladajac czym interesuja sie inni. wyglada na to,ze
            przylazisz na forum tylko dlatego by popyskowac na tematy innych a nie po to by
            wypowiedziec swoje zdanie na jakis temat.
            • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 22:01
              włąsnie rachelka gdzie indziej biją murzynów
              wam Izraela --ten maleńki kraik zasłania cały świat i popadliscie w
              jakis obłęd
              • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 22:03
                ariadna-enta napisała:

> włąsnie rachelka gdzie indziej biją murzynów
                > wam Izraela --ten maleńki kraik zasłania cały świat i popadliscie w
                > jakis obłęd

obled to twoja mania kontrolowania naszych zainteresowan. lepiej pojdz do swej
                kuchni i zacznij gotowac slaskie,jak umiesz, bo nudzisz jak stara matrona.
                • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 22:09
                  rachelka wyluzuj to publiczne forum
                  będę pisać co mi się podoba
                  • hansgrubber Re: Ajalon 13.01.10, 22:11
                    Jakiś przykładzik dla mnie?
                  • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 22:13
                    ariadna-enta napisała:

> rachelka wyluzuj to publiczne forum
                    > będę pisać co mi się podoba

jeszcze raz bo nie doszlo: ja rowniez bede pisac o mi sie podoba bo wlasnie
                    pisze rowniez na publicznym forum. jeszcze raz wiec podkresle,ze masz
                    paranoiczna obsesje do lazenia za paroma nickami i wciskania im idiotyzmow na
                    jeden temat: co nas interesuje a nie powinno, zdaniem wiesniary slaskiej.
                    • hansgrubber Vicky 13.01.10, 22:24
                      ja nie mam instynktu stadnego wiec gdy się zgadzam to klaszczę ale gdy nie - to
                      mówię wprost. I mówię - wyzywając ariadne zachowujesz sie jak wiesniara.
                      • gini Re: Vicky 13.01.10, 22:27
                        hansgrubber napisał:

> ja nie mam instynktu stadnego wiec gdy się zgadzam to klaszczę ale gdy
                        nie - to
                        > mówię wprost. I mówię - wyzywając ariadne zachowujesz sie jak wiesniara.

ty jaki ty wrazliwy,jak adrianna mnie wyzywala na twoim forum ,to jej nie
                        mowiles, ze wiesniara .hipokryta.
                        • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 22:30
                          Moglem nie zauważyć.
                          • vicky17 Re: Vicky 13.01.10, 22:33
                            hansgrubber napisał:

> Moglem nie zauważyć.

nie powiesz,ze nie zauwazasz szamba slownego dany ktore co rusz przyjmujesz z
                            usmieszkiem na ustach,a nie zajmujesz sie nia tylko mna. jak mowie facio daj se
                            siana,bo sam nie wiesz co,kiedy i gdzie powiedziec. nie baw sie w nauczyciela
                            skoro lubisz to robic selektywnie,ba pozwalasz na dowolne chamstwo na swoim
                            wlasnym forum.
                            w koncu trzeba czasem zyc tym co sam nauczasz,albo nauczyc sie odrozniac ziarna
                            od plew.
                            • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 22:38
                              Nie cierpię stylu dany i większości Jej poglądów, uważam że błądzi i szkodzi
                              swemu krajowi prowadząc w taki sposób forum ( to dosyć mocne zarzuty, nie? ) ale
                              równocześnie jest osobą będącą tam, doświadczającą tamtej rzeczywistości i
                              piszącą pod swoim nazwiskiem. Dlatego zawsze będę Ją traktował inaczej. Rozumiesz?
                              • vicky17 Re: Vicky 13.01.10, 22:40
                                hansgrubber napisał:

> Nie cierpię stylu dany i większości Jej poglądów, uważam że błądzi i szkodzi
                                > swemu krajowi prowadząc w taki sposób forum ( to dosyć mocne zarzuty, nie? ) al
                                > e
                                > równocześnie jest osobą będącą tam, doświadczającą tamtej rzeczywistości i
                                > piszącą pod swoim nazwiskiem. Dlatego zawsze będę Ją traktował inaczej. Rozumie
                                > sz?

nie,nie rozumiem,gdzyz normalny czlowiek jak kogos nie cierpi to z nim nie
                                nawija. nie rozumiem rowniez selektywnego wybierania obiektow do twoich
                                pouczen,ba nie rozumiem wogole dlaczego ktos musi drugich poczac na forum.
                                • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 22:46
                                  Przeczytaj dokładnie co napisałem. Oddzielam osobę od poglądów. Krytykuję to co
                                  a zwłaszcza jak napisałaś, nie Ciebie. Tak jest lepiej.
                                  • aaki sofistyka 13.01.10, 22:49
                                    nie rozmawiasz z pogladami tylko z osobą
                                    • hansgrubber Czyżby? :) 13.01.10, 23:00
                                      Myślisz ze nie można szanować ludzi inaczej myślących? Ja potrafie.
                                      • gini Re: Czyżby? :) 13.01.10, 23:04
                                        hansgrubber napisał:

> Myślisz ze nie można szanować ludzi inaczej myślących? Ja potrafie.

inaczej myslacych tak ale nie tych, ktore cie maja za smiecia .
                                        ale skoro lubisz mnie jak wyzej nic do tego.
                                      • aaki Re: Czyżby? :) 13.01.10, 23:05
                                        nie mam pretensji ze mysla inaczej. gorzej jesli to myslenie(?)
                                        przetykaja i użyżniają słownym gnojem.

ale kazdy, także i ty ma jakies swoje własne gusta i gusciki
                                        • hansgrubber Re: Czyżby? :) 13.01.10, 23:12
                                          Gorzej. Ale argument ma swoją siłę.
                                  • vicky17 Re: Vicky 13.01.10, 22:51
                                    hansgrubber napisał:

> Przeczytaj dokładnie co napisałem. Oddzielam osobę od poglądów. Krytykuję to co
                                    > a zwłaszcza jak napisałaś, nie Ciebie. Tak jest lepiej.

krytykujesz wybiorczo,co juz powiedziala ci gini,dlatego jestes malo wiarygodny.
                                    albo ma sie te same poglady i reakcje w stosunku do kazdego albo wychodzi sie na
                                    hipokryte,ktorym teraz sie okazales nie po raz pierwszy.
                                    szambo slowne jednych ci zupelnie nie wadzi a niewinny komentarz innych wzbudza
                                    juz twa reakcje.
                                  • gini Re: Vicky hansiu 13.01.10, 22:52
                                    hansgrubber napisał:

> Przeczytaj dokładnie co napisałem. Oddzielam osobę od poglądów.
                                    Krytykuję to co

nie wiem czy to do mnie ,ale odpowiem .
                                    z tymi pogladami to ty dobrze kombinujesz tylko takie male cosik.
                                    osoba na ciebie pluje dzien w dzien,a ty piszesz, ze osobe lubisz, wiec
                                    chyba jakis zboczony jestes, bo wiekszosc nie lubi osob, ktore je
                                    obrazaja .
                                    ale moze ty masochista ,nie mnie sadzic.
                                    • vicky17 Re: Vicky hansiu 13.01.10, 22:59
                                      gini napisała:

> nie wiem czy to do mnie ,ale odpowiem .
                                      > z tymi pogladami to ty dobrze kombinujesz tylko takie male cosik.
                                      > osoba na ciebie pluje dzien w dzien,a ty piszesz, ze osobe lubisz, wiec
                                      > chyba jakis zboczony jestes, bo wiekszosc nie lubi osob, ktore je
                                      > obrazaja .
                                      > ale moze ty masochista ,nie mnie sadzic.

no wlasnie o tym mowie, bo jezyk szamba jakim obrzuca go dana jest juz tak
                                      bezczelnie chamski,ze jesli juz to to powinno hansia rzucac na nogi, a nie
                                      okreslenie jakiejs upierdliwej baby:wiesniara.
                                      wiesniara to nie przeklenstwo a lidka ma swoje za uszami i sama pamieta co i
                                      jakim jezykiem do mnie sama mowila/cala jej banda szamberecka dzien w dzien tu
                                      rzuca. hans tez chyba slepy nie jest by nie widziec jakim jezykiem czesc forum
                                      tu sie posluguje,wiec z laski swojej odczepcie sie od niektorych nickow z tymi
                                      dobrymi radami cioc i wujkow.
                                      • ariadna-enta Re: Vicky hansiu 13.01.10, 23:08
                                        owszem ma swoje za uszami,wcale się tego nie wypieran
                                        w przeciwieństwie do ciebie
                                        wiellka panisiu
                                        • vicky17 Re: Vicky hansiu 13.01.10, 23:12
                                          ariadna-enta napisała:

> owszem ma swoje za uszami,wcale się tego nie wypieran
                                          > w przeciwieństwie do ciebie
                                          > wiellka panisiu

a czego ja sie wypieram,ja tylko mowie o waszej hipokryzji. ciebie na tej wsi
                                          nauczono chociaz czytac ze zrozumieniem,czy tylko przelatujesz po nickach ze
                                          swoimi uwagami nie na temat?
                                  • vicky17 Re: Vicky 13.01.10, 22:54
                                    hansgrubber napisał:

> Przeczytaj dokładnie co napisałem. Oddzielam osobę od poglądów. Krytykuję to co

krytykujesz wybiorcze osoby i to jest najgorsze wlasnie,bo to czysta hipokryzja.
                              • gini Re: Vicky 13.01.10, 22:43
                                hansgrubber napisał:

> Nie cierpię stylu dany i większości Jej poglądów, uważam że błądzi i
                                szkodzi
                                > swemu krajowi prowadząc w taki sposób forum ( to dosyć mocne zarzuty,
                                nie? ) al
                                > e
                                > równocześnie jest osobą będącą tam, doświadczającą tamtej rzeczywistości
                                i
                                > piszącą pod swoim nazwiskiem.

i co to ma do rzeczy,ze pisze pod wlasnym nazwiskiem?

Dlatego zawsze będę Ją traktował inaczej. Rozumie
                                > sz?
                                a traktuj sobie jak chcesz twoja sprawa a mnie nic do tego .
                                tyle, ze pajaca z siebie robisz ale to tez nie moja sprawa..
                                • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 22:51
                                  Gdybyś zechciała zrozumieć nie nazwałabyś mnie pajacem.
                                  • gini Re: Vicky 13.01.10, 22:55
                                    hansgrubber napisał:

> Gdybyś zechciała zrozumieć nie nazwałabyś mnie pajacem.

a co mam rozumiec, wytlumaczylam nizej.sparawa druga ,ariadna u ciebie
                                    obrazala mnie w prawie kazdym poscie i co nie zauwazyles?
                                    racje jeszcze przyznales ,czyli dolaczyles do obrazania mnie .
                                    dla mnie jestes pajac i ciesz sie z tego.
                                    • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 23:06
                                      1. Mnie tez obrażała. I co? smile
                                      2. Nie "u mnie" - FCzŚ to też Twoje forum jeśli zechcesz. Nie jestem w stanie w
                                      każdym przypadku krytykować złego stylu. Co więcej - od "swoich" - a w tym wątku
                                      co do meritum się zgadzamy - chcę wymagać więcej.
                                      • gini Re: Vicky to do mnie 13.01.10, 23:17
                                        hansgrubber napisał:

> 1. Mnie tez obrażała. I co? smile

ty lubisz byuc obrazaby, twoja sprawa.

> 2. Nie "u mnie" - FCzŚ to też Twoje forum jeśli zechcesz.

dziekuje wystarczy .

Nie jestem w stanie w
                                        > każdym przypadku krytykować złego stylu. Co więcej - od "swoich" - a w
                                        tym wątk
                                        > u
                                        > co do meritum się zgadzamy - chcę wymagać więcej.

to trzeba bylo wymagacc od ariadny skoro bo ona twoja i ona obrazala nie
                                        ja.
                                        to nie byly przypadki wiec nie klam wiesz dokladnie, ze ona tam przylazla
                                        za mna by mnie prowokowac, a poniewaz siedzialam cicho bo sie czulam w
                                        gosciach ,to nie reagowales i nie klam, ze nie widziales ,przyznales
                                        jeszcze racje, jak nigdy zmieniles tytul postu, pod tym jak mnie obrazila.
                                        ja za stara na takie sztuczki hans,bylo przeszlo, ale nie rob tu z siebie
                                        wrazliwego mentora ,to nie przejdzie.
                          • gini Re: Vicky 13.01.10, 22:36
                            hansgrubber napisał:

> Moglem nie zauważyć.
                            buhahahahahahahahahahahahahahahahahah, rozsmiszyles mnie na
                            wieczor,dziekuje mialam ciezki dzien .
                            • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 22:41
                              Cieszę się że choć tyle.
                      • vicky17 Re: Vicky 13.01.10, 22:28
                        hansgrubber napisał:

> ja nie mam instynktu stadnego wiec gdy się zgadzam to klaszczę ale gdy nie - to
                        > mówię wprost. I mówię - wyzywając ariadne zachowujesz sie jak wiesniara.

ja tez nie mam instynktu stadnego,malo tego nie znosze jak ktos mi mowi co mam
                        pisac i jakim tematem sie zajac.
                        jak masz ochote kogos wychowywac to rob to z dana33,ktora do ciebie (i nawzajem)
                        co wpis miesem rzuca, a nie baw sie w mego nauczyciela.
                        nie raz mielismy te dyskusje i mam nadzieje,ze zapamietasz o czym rozmawialismy
                        bo nie lubie sie powtarzac.
                        • hansgrubber Re: Vicky 13.01.10, 22:33
                          Wyrazilem tylko opinię, a Ty zrobiłaś z nią co chciałaś.
                          • vicky17 Re: Vicky 13.01.10, 22:36
                            hansgrubber napisał:

> Wyrazilem tylko opinię, a Ty zrobiłaś z nią co chciałaś.

a ktos cie o nia prosil,czy masz taki instynk opiekunczy tylko w stosunku do
                            paru z nas? ariadna sie zajmuje naszymi zainteresowaniami a ty nas bon-tonu
                            chcesz nauczyc,ale tez selektywnie. ja myslam,ze na watku kazdy ma prawo do
                            wlasnych opinii a nie do bycia sterowanym przez tych,co sa nadopiekunczy?
                            • ariadna-enta Re: Vicky 13.01.10, 22:57
                              rachelka żadnego bon tonu cięnie chcę uczyć
                              jeszcze mi nie odbiło
                      • vicky17 hans 13.01.10, 23:06
                        apropos twej wrazliwosci, czy uwazasz,ze jakas podrzedna lajza na twoim forum ma
                        prawo o kobiecie (w tym wypadku) o mnie wyrazac sie niczym o k..? czy ty
                        uwazasz,ze w tym wypadku zamiast przepraszac,ze ktos tego chuligana wycial ty go
                        przywrociles i to bez komentarza na temat chamskiego slownictwa?
                        wlasnie o tym mowie,ze nie dosc,ze sam podpisujesz sie,klaszczesz i zachecasz do
                        bezczelnego slownictwa na twoim forum to teraz smiesz jeszcze mnie zwracac uwage
                        na temat niewinnej terminologii.
                        wstydz sie sam za siebie,bo kreujesz wulgarne chamstwo u siebie i jeszcze
                        zachecasz by ono tam kwitlo a tu omdlewasz z dobrych rad cioci kloci.

forum.gazeta.pl/forum/w,25097,104549388,104549388,Prawie_godzina_17_zaraz_przypelznie_Splitek_.html
                        • vicky17 Re: hans bis 13.01.10, 23:16
                          no prosze i komu tu zwrocono uwage..splitowi,bynajmniej nie chamom szmabereckim
                          i snajperowi. tia hans..tys wrazliwy na piekno wyrazania,jak dana. ta sama
                          rasa..zaklamanych,bezczelnych hipokrytow.

forum.gazeta.pl/forum/w,25097,104475736,104489921,Split.html
                    • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 22:33
                      rachelka może bez epitetów?
                      mieszkam na Śląsku ,pochodze stąd i wcale sie tego nie wstydzę
                      więc odpuść skoro nie masz nic nowego do dodania
                      • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 22:38
                        ariadna-enta napisała:

> rachelka może bez epitetów?

jak dane o cos chcesz pouczyc, to nie pisz do mnie.
                        • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 22:41
                          rachelka nie udawja leliji w epitetach masz mistrza
                          nie,żeby Dana była śeięta też dowali,ale ty ją bijesz na głowę
                          nie tylko zresztą Dane,mało kto ma takie "zdolnosci" jak ty

• vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 22:47
                            ariadna-enta napisała:

> rachelka nie udawja leliji w epitetach masz mistrza

a ty nie rob z siebie nic poza tym kim jestes ,wiesniaro wlasnie.
                            ty masz obiekcje co do jezyka..hahahahaha a te twoje obserwacje sa jak te twoje
                            poglady:slowem niedogotowane slaskie kluchy.
                            idz juz bo wstyd przynosisz..
                            • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 22:59
                              no dobra ja jestwem wieśniarą
                              a ty kim jesteś rachelka?
                              no śmiało błyśnij

• vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 23:07
                                ariadna-enta napisała:

> no dobra ja jestwem wieśniarą
                                > a ty kim jesteś rachelka?
                                > no śmiało błyśnij
                                >

dzieki Bogu nie jestem toba i to by bylo na tyle, na dzisiaj.
                                • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 23:10
                                  to nie jest odpowiedż rachelka
                                  skoro innym nazywasz pogardliwie wieśniarami to pokaż,że jestes
                                  lepsza
                                  nie potrafisz?
                                  tak myślałam
                              • wolna444 Re: Ajalon 13.01.10, 23:15
                                ariadna-enta napisała:

> no dobra ja jestwem wieśniarą
                                > a ty kim jesteś rachelka?
                                > no śmiało błyśnij
                                >
                                ariadna
                                pamietasz jak za kaczuszke sie wkurzalas ?
                                enta ente znaczy kaczka, taki sobie nick obralas.
                                Ja nie mam pretensji za maglare bo nie mam kompleksow.
                                a taki obralam extra. bo nie przewracam w slowach, tak jak w
                                maglarnicy
                                Po co zreszta, co mysle to i powiem.
                                a ty starasz sie byc wagowa - nie ma wagi, -
                                • wolna444 Re: Ajalon 13.01.10, 23:17

www.h-ref.de/personen/irving-david/irving-dresden.php
                                • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 23:19
                                  kaczuszka sama w sobie jest fajna
                                  ale wy robicie aluzje do mojego wyglądu,że niby ma krótkie nogi i
                                  dupę przy samej ziemi
                                  choć nie macie pojecia jak wyglądam.)
                                  ale skor uwazacie,że mam kazcze nogi i kaczy kuper to wasza sprawa.)

co do Irwinga to nie mieszajmu już dzisiaj
                                  to dyskusja nie na tę porę dnia.
                                  • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 23:24
                                    ariadna-enta napisała:

> dupę przy samej ziemi

o wlasnie jaka to kultura wiesniary,uwazaj, bo hansa wzburzyszsmile
                                    toba nikt sie wiecej nie interesuje tu niz wy paroma nami,wiec znowu nie
                                    omdlewaj lidka,bos kiepski aktorzyna,zupelni wiejski rzecz moznasmile
                                    • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 23:34
                                      rachelka mistrzyno wyrywania słów z kontesjstu

jak to się ,mna nikt nie interesuje ,a ty?
                                      wątek jest hansa,mapisałswm co o tym sadzę,a tys sie mnie przyczepiła, a
                                      nie ja ciebie
                                      to nie ja za tobą przylazłam tylko ty za mną na tym wątku idiotko
                                      kwadratowa
                                      --
                                      • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 23:38
                                        ariadna-enta napisała:

> rachelka mistrzyno wyrywania słów z kontesjstu
                                        >
                                        > jak to się ,mna nikt nie interesuje ,a ty?

ja tobie tylko nawtykalam,ale zeby to zainteresowaniem nazwac..to chyba za duzo
                                        powiedziane. wszak ani nie sejfuja twych powiedzen ani nie roznosze twych
                                        podobizn po 10 forach, ba nie plotkuje nawet na twoj temat na 10 forach
                                        zamknietych. hehe ta wpadka z maglara to bylo toto lidka.
                                        nara bo real mnie wzywa, tak czy tak za dlugo dzisiaj z wiesniakami nawijalam.
                                        • ariadna-enta Re: Ajalon 13.01.10, 23:41
                                          jasne tylko mi nawtykałaś
                                          a ja tobie
                                          kretynko
    • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 21:50
      a swoja droga jak mozna takie chamstwo okazywac na szczeblu dyplomatycznym i
      komu to sluzy? to normalna dywersja ze storny tego bubka izraelskiego.
      • zyziozyzio bez pocałowania w tyłek.... 13.01.10, 21:53
        ... przeprosiny nie ważne
        • vicky17 Re: bez pocałowania w tyłek.... 13.01.10, 21:58
          zyziozyzio napisał:

> ... przeprosiny nie ważne

mozesz calowac jak chcesz a najlepiej nie obrazac. tak postepuje cywilizowany
          swiat,a do dzikusow nikt nie przyjezdza bo i po co.
      • wolna444 Re: Ajalon 13.01.10, 21:55

owszem bylo chamstwo nie z tej ziemi, a wiesz o co tym XXXX
        chodzilo ?, zeby mieli jeszcze mniejszy akces do UE, to wsio i cala
        polityka.

Dobranoc
        • gini Re: wolna !!! 13.01.10, 21:59
          wolna444 napisała:

>
          > owszem bylo chamstwo nie z tej ziemi, a wiesz o co tym XXXX
          > chodzilo ?, zeby mieli jeszcze mniejszy akces do UE, to wsio i cala
          > polityka.
          >
          > Dobranoc
          tynjeszcze za rzecznika izraelskiego rzadu sie zalapiesz .
          brawo wolna brawo!!!
        • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 21:59
          wolna444 napisała:

>
          > owszem bylo chamstwo nie z tej ziemi, a wiesz o co tym XXXX
          > chodzilo ?, zeby mieli jeszcze mniejszy akces do UE, to wsio i cala
          > polityka.
          >
          > Dobranoc

maglara albo mamy jakis protokol albo zachowujemy sie jak dzikusy,ale wtedy
          zmienia sie caly uklad sil.
          dobranoc
    • wolna444 Re: Ajalon 13.01.10, 21:50
      Ponizyli zeby wywyzszyc, dajcie spokoj, hans idz siku.
      • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 21:53
        wolna444 napisała:

> Ponizyli zeby wywyzszyc, dajcie spokoj, hans idz siku.

maglara czegos tu nie rozumiem,przeciez takich zagran sie w dyplomacji nie robi.
        to nie hans to rzad izraela powinien sie wstydzic,ze ma takich stuknietych.
        • wolna444 Re: Ajalon 13.01.10, 21:56
          ja wiem, dlatego tlumacze co powyzej.
        • polski_francuz Dla mieszkanca Niemiec 13.01.10, 21:56
          wybor miedzy jedna a druga strona konfliktu dyplomatycznego jest trudny. Widac
          wolna nie jada kebabow jak jasmile

PF
          • hansgrubber Re: Dla mieszkanca Niemiec 13.01.10, 21:58
            W tym wypadku trudny nie jest.
            • polski_francuz Re: Dla mieszkanca Niemiec 13.01.10, 22:03
              Mniejszosc turecka jest wielkim niemieckim bolem glowy. Mniejszosc zydowska
              staraja sie Niemcy u siebie dopiero odtworzyc.

Taki jest ich stan ducha.

Niech sie zreszta forumowiczka znad Altony wypowie.

PF
          • wolna444 Re: Dla mieszkanca Niemiec 13.01.10, 22:07
            lubie kebaby,
            nie cierpie tych nieplacacych podatkow a rozmnazajacych sie jak
            kroliki.
            I nieprawda jest Love ze oni tu byli wykorzystywani.
            Zapieprzali na bialo za sowita taka sama Lohn jak rodowici Niemcy.
            Blad byl jeden.
            ze Niemcy nie zrobili od- do
            I tak chalupy pobudowali nad morzem egejskim.
            Potem 4 zony (wg koranu) bracia siostry wujkowie szwagry, a tamci
            juz niestety lewe rece do pracy bo rzad placil, a za dzieci (bo
            niedobor) to placi podwojnie.
            I tak ta krolikarnia sie rozrosla.
            • vicky17 Re: Dla mieszkanca Niemiec 13.01.10, 22:19
              wolna444 napisała:

> lubie kebaby,
              > nie cierpie tych nieplacacych podatkow a rozmnazajacych sie jak
              > kroliki.
              > I nieprawda jest Love ze oni tu byli wykorzystywani.
              >

kazdemu wolno miec takie a nie inne zdanie,ale protokol dyplomatyczny jest taki
              a nie inny, wszak nie mozemy wszystkiego sprowadzic do poziomu bazaru.
              problem z wieloma nacjami jest taki,ze kazdy kocha ich pieniadze, a wielu nie
              chce ich widziec u siebie.
              ja mowilam z gini o europie sprzed 25 lat,a co sie w niej dzialo wtedy to wiem
              sama, bo tam bylam. to macie do zawdzieczenia politykom ,ze obecnie problem
              emigracji narosl do niebezpiecznych granic,tak samo jak my mamy im do
              zawdzieczenia to co sie dzieje obecnie u nas z meksykanami.
              tyle mam do tematu.
        • hansgrubber Re: Ajalon 13.01.10, 21:57
          To jest po prostu rzecz niezwykła. I Bibi nie wywalił tego kretyna tylko liścik
          skrobnął. Żałosny żołnierzyk.
          • polski_francuz Sadze 13.01.10, 22:01
            ze Natanyahu gra przeciwko Libermanowi i jego kolegom. I chyba brakuje mu powoli
            wiekszosci rzadowej. Stad ten list do Turkow. Jakis czas temu szukac zblizenie z
            pania Livni juz.

Daleko tez rzad nie pociagnie z tak glupim MSZ-tem.

PF
          • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 22:01
            hansgrubber napisał:

> To jest po prostu rzecz niezwykła. I Bibi nie wywalił tego kretyna tylko liścik
            > skrobnął. Żałosny żołnierzyk.

tez tak uwazam,wszak takie zachowanie to normalna dywersja. czyzby taki facet
            nie spodziewal sie reakcji a moze myslal,ze na samo slowo izrael turcja zemdleje
            z wrazenia? jak mowie palma juz odbija z poczucia swej wielkosci.
          • marouder.eu Gdyz, albowiem, nieprawdaz, Bibi.. 13.01.10, 22:03
            ...jak zechciales sie wyrazic o panu Netanyahu, jest politykiem praktykiem. Ta
            zas kategoria ludzi, uwazasz, osle(?), wie, ze KAZDA polityke robi sie orzede
            wszystkim na swoim podworkusmile
        • zyziozyzio Turcy zagrali pod arabska publiczkę..... 13.01.10, 22:00
          ... ktora wierzy w teatr pozorow. W rzeczywistosci Izrael i Turcja
          wzajemnie sobie du*py liżą
          • gini Re: Turcy zagrali pod arabska publiczkę..... 13.01.10, 22:02
            zyziozyzio napisał:

> ... ktora wierzy w teatr pozorow. W rzeczywistosci Izrael i Turcja
            > wzajemnie sobie du*py liżą

z tym, ze nie napewno ,zapomniales o davos .
    • aaki dance skoczyło bardzo cisnienie 13.01.10, 21:59
      forum.gazeta.pl/forum/w,47618,105647395,105647395,ponosi_mnie_doslownie_z_oburzenia_na_moj_rzad_.html
      • hansgrubber Re: dance skoczyło bardzo cisnienie 13.01.10, 22:06
        Mongolskie standardy. smile "israel, obudz sie!!!!! mozemy zyc i bez turcji!!!!"
        Płynny Ołow na Turcję?
        • ariadna-enta Re: dance skoczyło bardzo cisnienie 13.01.10, 22:08
          może płynny ołów na twój mózg
          cos niedomagasz ostatnio.
        • marouder.eu Grubberowi "targnal".. 13.01.10, 22:08
          Jak patrze na ciebie, ty niemoto, to sadze, ze pewnych wzruszen doznajesz tylko
          przy tematyce bliskowschodniej..i jak tu nazwac te postac fetyszyzmu?
        • hansgrubber To recydywista :) 13.01.10, 22:09
          "Wiceminister spraw zagranicznych Izraela Daniel Ajalon zażądał z kolei od rządu
          szwedzkiego, by potępił artykuł i określił go jako bezpodstawny."

waldek1984.wordpress.com/2009/08/21/izraelska-armia-handlowala-nerkami-zabitych-palestynczykow/

Pamiętacie historię? Izraelski minister żądał by rząd Szwecji potępiał wolną
          prasę. Bibi co jeszcze Twój minister musi zrobić? Zgwałcić sekretarkę jak Kacaw? smile
          • ariadna-enta Re: To recydywista :) 13.01.10, 22:13
            u nas byli tacy co gwałcili
            • hansgrubber Re: To recydywista :) 13.01.10, 22:15
              ?
            • vicky17 Re: To recydywista :) 13.01.10, 22:21
              ariadna-enta napisała:

> u nas byli tacy co gwałcili

a u nas tacy co murzynow linczowali i co z tego?
      • vicky17 Re: dance skoczyło bardzo cisnienie 13.01.10, 22:06
        aaki napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,47618,105647395,105647395,ponosi_mnie_doslownie_z_oburzenia_na_moj_rzad_.html

hehe to towrzystwo chcialoby jeszcze kontorlowac skrypty filmowe, bo jak wiadomo
        zli na filmach moga byc tylko arabowie.
        jak mowie palma odbija,a cisnienie niech skacze,wszak jak ktos tylko zre,siedzi
        i pali to czego moze sie spodziewac.
    • gini Re: Ajalon 13.01.10, 22:00
      dana33 napisała:

> skandaliki giertychowskie caly swiat oblecialy.....
      > ot polityka po polsku....
      >
      > nu, ale piszcie sobie, piszcie rebiatka... jak to sie u nas mowi:
      > na kazdego psa przyjdzie jego dzien...
      > przyjdzie i na was....
      >
      a co to nasza wina, ze wasz ajalon to burak?
    • gini Re: dance nie skoczylo cisnienie.... 13.01.10, 22:18
      dana33 napisała:

> danka was czyta i widzi ta wasza slepa nienawisc... widzi, co toleruje
      tutaj
      > administracja... widzi dokladnie ohyde waszych charakterow, wasze
      zaklamanie i
      > widzi dokladnie, jak zachowywala sie czesc polakow zaledwie 60 lat temu:
      > dokladnie tak jak wy... jakbyscie
      > mogli teraz zamordowac zyda, to byscie to zrobili...
      > tak wygladacie... nie macie nawet lusterka, zeby sie spojrzec na
      siebie...
      >
      > ja nie tam, gdzie wy... na moje szczescie...
      > jestescie po prostu i zwyczajnie ohydni....
      >
      dana ale to nie nasza wina, wszystkie gazety o tym pisza ,musicie wyslac
      tych waszych niby dyplomatow na jakies przeszkolenie .
      • off_nick Jesteś cyniczna Gini... 13.01.10, 22:29
        gini napisała:
        > dana ale to nie nasza wina, wszystkie gazety o tym pisza ,musicie wyslac
        > tych waszych niby dyplomatow na jakies przeszkolenie .

gazety różne rzeczy piszą...rozumu własnego nie posiadasz?
        • gini Re: Jesteś cyniczna Gini... 13.01.10, 22:34
          off_nick napisała:

> gini napisała:
          > > dana ale to nie nasza wina, wszystkie gazety o tym pisza ,musicie
          wyslac
          > > tych waszych niby dyplomatow na jakies przeszkolenie .
          >
          >
          > gazety różne rzeczy piszą...rozumu własnego nie posiadasz?
          >
          > ja rozum posiadam ale skoro pan minister zachowal sie jak burak to co
          mam mu laurki pisac?
          mam zly humorek twoje kolezanki z lekka mnie przynerwily ,wiec tak juz
          zostanie.
          cynizm, zlosliwosc chamstwo ,to dziala i czlowiek sie nie denerwuje .
          trzym sie off nickowa .

>
          >
          >
    • aaki cóz za patos!!!!! 13.01.10, 22:21
      masz ode mnie z dobrego serca. wypij i take it easybig_grin

www.natur-vit.pl/pl.sklep/files/products/melisa.jpg
      • vicky17 Re: cóz za patos!!!!! 13.01.10, 22:25
        aaki napisała:

> masz ode mnie z dobrego serca. wypij i take it easybig_grin
        >
        > www.natur-vit.pl/pl.sklep/files/products/melisa.jpg

hehe ona juz o sobie w trzeciej osobie nadajesmile
        a wiadomo ,ze ktos jej kaze siedziec na forum i nas czytac i trolowac,pewnie bibismile

ten glab przypomina mi mego dawnego nauczyciela,ktory mowil do mnie w 3
        osobie:niech siadzie i niech nie mowi,bo jak mowi to ja caly chory jestem.
        bidakowo zmarlo sie na serce w 2 lata po mojej maturzesmile))
    • hansgrubber Zarty i złośliwości 13.01.10, 22:28
      swoją drogą ale nie moc dostrzec skandalicznego zachowania ministra? Halo
      erecjanie podoba Wam się jego zachowanie?
    • vicky17 Re: Ajalon 13.01.10, 22:52
      split01 napisał:

>
      > Ktos ma krotka i wybiorcza pamiec ,...
      >

nie ktos ma mentalnosc wiesniary wlasnie...
    • hansgrubber dana 13.01.10, 22:54
      sęk w tym że nie widzisz. Bo nie chcesz.
      • marouder.eu Nie zre? 13.01.10, 22:56
        Wydaje ci sie, pedalesmile Calkiem przyzwoita ilosc wpisow w watkusmile
        • hansgrubber :) Love 13.01.10, 23:08
          Nie czujesz, że Twój wpis jest żałosny i autodestrukcyjny?
          • marouder.eu Mnie wystaczy, Grubber, ze wiem, iz.. 13.01.10, 23:23
            ..swoje "love' sobie w doope wsadziszsmile
            • hansgrubber Re: Mnie wystaczy, Grubber, ze wiem, iz.. 13.01.10, 23:36
              Spróbuj mnie przekonać a nie obrazić. Wtedy masz szanse.
              • marouder.eu Wraz sobie te szanse, ktora.. 13.01.10, 23:42
                ..kazdego tu po kolei obdzielasz w odbyt, co sprawi ci moze jaka-taka satysfakcje
    • melord turki z zydami za lby sie biora? 13.01.10, 23:16
      nu...to juz nie ma zadnego panstwa w calej azji ktore zydkom by dobrze
      zyczylo.......gratulacje eretz
      • vicky17 Re: turki z zydami za lby sie biora? 13.01.10, 23:18
        melord napisał:

> nu...to juz nie ma zadnego panstwa w calej azji ktore zydkom by dobrze
        > zyczylo.......gratulacje eretz

jak mowie jaki kraj,tacy ambasadorowie,taka kultura i taki efekt koncowy,jak
        komus palma odbijasmile
    • hansgrubber Re: o wlasnie...... 13.01.10, 23:18
      Dana. Bez prozy poetyckiej. Odpowiedz na konkretne pytanie.
      • vicky17 Re: o wlasnie...... 13.01.10, 23:22
        hansgrubber napisał:

> Dana. Bez prozy poetyckiej. Odpowiedz na konkretne pytanie.

najpierw ty odpowiedz na dwa pytania,ktore ci zadalam o twoim forum,gdzie
        pozwalasz,zachecasz i akceptujesz dowolny chlam slowny i personalny?
        • haszszachnat Re: o wlasnie...... 18.01.10, 17:51
          Niedokonczona rozmowa az się prosi o ciag dalszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka