ewa8a Odpowiedzialność zbiorowa 22.01.10, 16:06 Faktem jest, że Frau porównała w nim Polskę do gówna, ale jak się komuś nie podobało, to mozna było usunąć jeden post. Tok rozumowania administracji jest znany. ,, Dlaczego szatkujecie wątki, nie pozostawiając nawet klamerek ? ewa8a'' ,,Do przelewania myśli polecamy inne fora. Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą, nie będziemy wyławiać pereł z szamba. Administracja Forum'' Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Odpowiedzialność zbiorowa 22.01.10, 16:20 ja lubie wariacje siwej na temat kisielu... "Jak lubisz kisiel, to musisz się liczyć, że Cię ochlapie." "Państwo w tym kisielu przebywają na własną prośbę." "Jeśli nie odpowiada Ci poziom kisielu, poszukaj jakiegoś innego." "To forum dla osób, które lubią zapasy w kisielu" a tutaj ewo wyjasnienie, dlaczego polecial caly watek: "Biegają na skargę, jak którejś ze stron kończy się kisiel, a wtedy zazwyczaj do wycięcia kwalifikuje się cały wątek..." Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Odpowiedzialność zbiorowa 22.01.10, 16:27 Tyle, że tu akurat nie było żadnej walki. Myślę, że powodem było to gó.... Dla świętego spokoju wycięli wszystko. Wychodzą z założenia, że jak ktoś pisuje na aquanecie, to można go lekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Odpowiedzialność zbiorowa 22.01.10, 16:33 lekcewaza kazdego, gdziekolwiek by nie pisal... natomiast zauwazylam ladny wateczek na swiecie: forum.gazeta.pl/forum/w,50,106063758,,globalizjszyn_ent_polisz_kalczer_ebrold.html?v=2 wysoki poziom, kultura i napewno zaden kisiel.... moze krem truskawkowy???? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nima 22.01.10, 16:36 jako ze to forum specjalne, wiec i cenzura specjalna: wyklikuje sie jakis post, administracji nie chce sie czytac calego watka, nawet jak ma 100 postow i leci wtedy calosc... szybko, wygodnie, z efektem.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Nima 22.01.10, 16:39 A kiedyś pisałem do Ciebie i do pozarskiego czym skończy się wasze wyklikiwanie i puszenie się tym. I co za pech. Teraz Wy jesteście w defensywie. Kto mieczem wojuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nima 22.01.10, 16:42 wyklikujecie dokladnie tak samo... wiec nie zrzucaj tutaj winy tylko na nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Nima 22.01.10, 16:45 > wyklikujecie Nie jestem "wy". Odwal się ode mnie. Ja nie klikam. Natomiast nie dziwię się tym co was wyklikują. Może by tak przyjąć jakąś konwencję genewską? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nima 22.01.10, 17:14 ja sie oles dawno od ciebie odwalilam... to ty sie tutaj dowaliles do mnie... wiec odwal sie oles.... Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: Nima 22.01.10, 16:48 Napisac, ze Polska to 'g' - tego nawet przyzwyczajona do róznych ekscesów Administracja mogła nie zdzierzyć. Badźmy sprawiedliwi, wczoraj wywalano janusza2, usiłujacego z uporem maniaka przeprowadzic swoja 'rozprawe z gettem' i nie dość, że mnie to nie złosciło to wrecz budziło mój zachwyt nad sprawnością działania Administracji. Ukłony dla kogokolwiek, kto podjął się tego niewdzięcznego acz koniecznego zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nima 22.01.10, 17:17 alez nikt nie protestuje przeciwko wywaleniu tego postu i nawet jeszcze paru innych postow maglary, pelnych gnojkow, rozporkow i nawet nie pamietam co tam jeszcze pisala.... nu, jej styl... chodzi o to, ze zamiast wywalil 1-3 posty, wywalaja od razu caly watek, nawet jak inni pisza normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Szlag trafia 22.01.10, 17:25 na te standardy administracji i okrągłe mataczenie o regulaminie. FS i BW powinny też trafić do wora z etykietą specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nima 22.01.10, 17:44 haszszachnat napisał: > Napisac, ze Polska to 'g' - tego nawet przyzwyczajona do róznych ekscesów Administracja mogła nie zdzierzyć Administracja nie musiała być o tym poinformowana. Wolna ma prawo uważać, że Polska to gó... - ciekawe co na jej forumowi przyjaciele ? Takie posty powinny wisieć, podobnie jak posty z prostackimi wyzwiskami, bo są one wizytówką piszącego. Nie jestem zwolenniczką cenzury. Jedyny wyjątek robię w stosunku do ziogrubasa z Arizony, który każdej nocy tu niemiłosiernie śmieci, zakładając po kilkanaście niemal identycznych wątków. Gdyby pisał sobie w jednym wątku, wcale by mi to nie przeszkadzało, ale tego psychopaty nie można nawet wygasić, bo wciąż ma nowe nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nima 22.01.10, 22:28 Ja go zawsze wyklikuje i potem wygaszam. Kiedy pojawia sie nowy zio,znow klikam,wycieram tamtego i wygaszam tego. Niezla zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nima 22.01.10, 22:44 dana33 napisała: > jako ze to forum specjalne, wiec i cenzura specjalna: wyklikuje sie jakis post, > administracji nie chce sie czytac calego watka, nawet jak ma 100 postow i leci > wtedy calosc... > szybko, wygodnie, z efektem.... Komu te warunki pisania nie odpowiadają, ma do dyspozycji ponad 12 tysięcy innych forów, na których jest całkiem inaczej. Kto pisze tutaj, godzi się z tym, co tutaj jest. Nie użyłem słowa kisiel. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nima 22.01.10, 23:10 alez oczywiscie, ze nie musi... tylko, ze gadanie ze nie ma cenzury jest zwyklym gadaniem... kosze dzialaja, nie zawsze ale dzialaja, mozna pisac do abuse i tez dziala, wiec cenzura jest.... nu, nie mozesz uzyc slowa "kisiel" snajper... chyba ze masz od siwej copyright... Odpowiedz Link Zgłoś