oleg3 11.02.04, 21:56 To skandal. Trzeba koniecznie pozbyć się Kurczuka. To zamach na podstawy partii. www.onet.pl/3a7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perła Kurczuk IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 22:10 znam Kurczuka. Z Lublina jest. Faktycznie, trzeba pozbyć się go. Serio. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Kurczuk 11.02.04, 22:22 info.onet.pl/867615,11,item.html To były lubelski baron,pogromca Izy S. Wiemy, wiemy. A o co on teraz gra ? Jako minister sprawiedliwości zachowuje się przyzwoicie. I to trzeba docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Kurczuk IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 22:40 kiedyś miałem jakiś bisnes w jednej drukarni. Nawet nie wiedziałem, że to drukarnia SLD jest. Tam go poznałem. Wszyscy, począwszy od portiera po szefa drukarni mówili jedno o nim: ćwok. Nie wiem, może to jakieś ich tam wewnętrzne zawiści były. Do mnie podszedł ze swoim plakatem przedwyborczym i zapytał czy ładnie na nim wygląda. Użył tego słowa: "ładnie". Ale ministrem to i może niezłym jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś