Dodaj do ulubionych

Ciekawsze niż Marzec 68.

IP: *.icm.edu.pl 11.02.04, 22:47
Europejscy Żydzi dla Sprawiedliwego Pokoju, organizacja która zrzesza 18 różnych organizacji żydowskich z krajów europejskich, wzywa UE do zawieszenia układu stowrzyszeniowego z Izraelem. Popatrzmy jeszcze raz: wzywają sami Żydzi! Z jakiego powodu. Ano tak to uzasadniają , jeszzce raz pokreślmy, organizacje żydowskie : Izrael łamał i ciągle systematycznie łamie prawa człowieka na palestyńskich Terytoriach Okupowanych, nie dopełnia swoich obowiązków , wynikających z konwencji genewskiej, mówiącej o ochronie ludnosci cywilnej podczas konfliktów zbrojnych. Stosuje mianowicie ZBIOROWE KARY WOBEC PALESTYŃSKIEJ LUDNOSCI CYWILNEJ, KONFISKATĘ I NIESZCZENIE MIENIA, uniemożliwia przemieszczanie się cywilów, towarów, żywności, artykułów medycznych, podkupuje a właściwie niszczy opiekę medyczną, NIELEGALNIE ARESZTUJE ORAZ TORTURUJE PALESTYŃCZYKÓW NIE WYŁĄCZAJAC DZIECI, STOSUJE POZASADOWE EGZEKUCJE PALESTYNSKICH CYWILI" . Czy to nie zgroza dla takiego czystego domu z pięknymi rabatkami?

I jeszzcze coś równie ważnego i ciekawego. Sami Żydzi prowadzą sąd nad kontrowersyjnym murem!!Izraelski Sąd Najwyższy rozpoczyna przesłuchania w tej sprawie. Z czyjego powództwa? Izraelskich organizacji obrony praw człowieka, krtóre wskazują, ze mur jest nielegalny i budowany na terenach palestyńskich!!!! Granica pomiedzy Izraelem a Autonomią wynosi 311 km, mur, nawet po ewentualnym jego skróceniu - 600 km.!!!! To jak to jest marcowe płaczki?!!

Dzisiaj izraelskiej siły okupacyjne wtargnęły do miasta Gazy i otworzyły ogień w gęsto zaludnionym terenie. 13 Palestyńczyków zgineło!!! No gdzie jesteście marcowe płaczki?!!!

Żydzi są wielkim, wspaniałym narodem, ale reżim mają, jaki mają.
Pani na Łodzi ten wątek się nie podoba.Już raz wycięli.Ale po co?
Obserwuj wątek
    • uri_ja Re: Ciekawsze niż Marzec 68. 11.02.04, 22:50
      ...aleś uparty!
      • Gość: Józef Zawadzki Ot dyskutant.Haha.Dużo potrafisz, marcowy płaczku IP: *.icm.edu.pl 11.02.04, 22:55
        • uri_ja Re: Ot dyskutant.Haha.Dużo potrafisz, marcowy pła 11.02.04, 22:56
          ???
          • Gość: Józef Zawdzki Jaki list? List to masz w poście wprowadzającym. IP: *.icm.edu.pl 13.02.04, 13:03
            Co tu możesz powiedzieć? Do pomocy weź towarzystwo.
    • uri_ja Re: Ciekawsze niż Marzec 68. 11.02.04, 23:00
      Płci nie rozróżnia Pan J.Z, czy co? a może nie czyta...
    • gromski Hm.Pani na -L-odzi cieszy ?e ma czysty domek i ra- 11.02.04, 23:00
      batki nied^3ugo sie zazieleni+-. Co tam macierz!
    • Gość: zasymilowany Re: Komu służą europ. Żydzi? IP: 80.53.175.* 11.02.04, 23:18
      Komu słuzą Izraelscy?,a komu Polscy?,a jeszcze Rosyjscy ,Panie J.Z.
      • Gość: Józef Zawadzki Oto przygłup Zasymilowany. Dzieli Żydów. Do Sądu IP: *.icm.edu.pl 11.02.04, 23:27
        Najwyższego, przepraszam, ale nic innego do Ciebie nie pasuje, kretynku sprawę muru zgłosili Żydzi mieszkający w Izraelu.
        • uri_ja Re: Oto przygłup Zasymilowany. Dzieli Żydów. Do S 11.02.04, 23:30
          Panie J.Z. :najwyższego do tego nie mieszaj! co on Ci winien?
          • Gość: Józef Zawadzki Nie pogrążaj się paproszku.Nie wiesz , że chodzi IP: *.icm.edu.pl 12.02.04, 07:28
            o Sąd Najwyższy Izraela. To wynika z treści.Co brak rozumienia czytanego tekstu? To u Ciebie normalka. W całej Waszej grupie zresztą.
            • uri_ja Re: Nie pogrążaj się paproszku.Nie wiesz , że cho 12.02.04, 16:54
              ??????? bawisz mnie Panie J.Z.
            • uri_ja Re: Nie pogrążaj się paproszku.Nie wiesz , że cho 12.02.04, 16:56
              ...podobno tylkoludzie inteligentni wykazują poczucie humoru Panie J.Z.! to Ty
              nie rozumiesz tekstupisanego, albo łapiesz za wolno...
        • Gość: zasymilowany Re: Oto przygłup Zasymilowany. Dzieli Żydów. Do S IP: 80.53.175.* 11.02.04, 23:31
          A plwocina spadła na twój ryj?
          • uri_ja Re: Oto przygłup Zasymilowany. Dzieli Żydów. Do S 11.02.04, 23:33
            nie wiedziałam, że na tym forum miarą siły argumentów jest ich... nie wyrażę się
        • Gość: ooooooj Re: Uri_ja ma racje nie mieszaj Najwyzszego !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.04, 18:22

Ale i tak zamieszales, a On ciebie Jozefie Zawadzki pokaral .
          Pytasz jak ????
          Popros Najwyzszego o przebaczenie ,a moze otworzy twoje oczy
          i przeczytasz swoje posty .
          Bede sie modlil o Ciebie ,nic innego juz nie pozostalo .
      • 55snajper Coś się Perle poprzestawiało. 13.02.04, 17:20
        • pan.scan Wstaw jeszcze 5 z przodu i 5 z tyłu 13.02.04, 17:47
          będziesz miał następnego Snajpera. Kretynie z nesesera.
        • scan.pan O, bałwanku.I snajperem jesteś.Wszystko się zgadza 13.02.04, 21:47
    • Gość: Perła wstyd Józek jest IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 23:39
      w Polsce syf jest, bezrobocie, wysokie podatki, brud, nędza i ubóstwo. A ty
      Józek tylko Izraelem zajmujesz się. Wstydziłbyś się. Co to kogo obchodzi?
      Izrael trzyma za mordę tych łobuzów, i dobrze. Bo jakby ich nie trzymał to
      dawno bym nam na głowę wleźli.
      Ty się lepiej Józek Polską przejmuj właśnie.

Perła
      • uri_ja Re: wstyd Józek jest 11.02.04, 23:40
        ...a ty ganiasz za nim po wszystkich wątkach, czy tylko po tych semickich?
      • pollak Re: wstyd Józek jest 11.02.04, 23:41
        Wolny kraj, Perła. Wolno Józkowi, własnie.
        • Gość: Perła Re: wstyd Józek jest IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 23:42
          niby jak wolny? Z takimi podatkami???

Perła
          • pollak Re: wstyd Józek jest 11.02.04, 23:45
            Gość portalu: Perła napisał(a):

> niby jak wolny? Z takimi podatkami???

Chodzi o wolność wypowiedzi i przekonań.
            • Gość: Perła Re: wstyd Józek jest IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 23:47
              to Józek ma jakieś przekonania? Ciekawe...

Perła
      • Gość: Józef Zawadzki Perła jest. Nie "ty" dla Ciebie Lubelski ....... IP: *.icm.edu.pl 11.02.04, 23:53
        Właśnie przejmuję się Polską. Łatwo mogę porównać Twoje tu prace.Już nie ukrywasz się? Było wstyd? Słusznie. A teraz idź swoją drogą i budź upiorów. Jesteś szanowny Panie Perła Nikim, po to czego świadkiem w Twoim wykonaiu tu byłem. I więcej się nie odzywaj.OK?
        • Gość: Perła Re: Perła jest. Nie "ty" dla Ciebie Lubelski .... IP: *.blue-net.com.pl 12.02.04, 00:01
          Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Właśnie przejmuję się Polską.

pisaniem w kółko o Izraelu?

> Łatwo mogę porównać Twoje tu prace.

z czym?

> Już nie ukrywasz się?

ukrywam

> Było wstyd?

nie

> Słusznie. A teraz idź swoją drogą i budź upiorów.

przeszłości?

> Jesteś sz
          > anowny Panie Perła Nikim, po to czego świadkiem w Twoim wykonaiu tu byłem. I
          wi
          > ęcej się nie odzywaj.OK?

tu się nie mówi. Tu się pisze.

Perła
        • pan.scan Józek, jako stary belfer powinieneś wiedzieć: 12.02.04, 00:04
          nie budź upiorów (kogo - czego)
          budź upiory (kogo - co)
          Pała z deklinacji. Ogólnie dostatecznie na szynach.
          • Gość: Józef Zawadzki Na Ciebie Mocarzu(haha)pan(haha)scan czasu żal. IP: *.icm.edu.pl 12.02.04, 00:20
      • Gość: pijusXII Re: wstyd Józek jest IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 20.02.04, 12:49
        mi sie wydaje że Palestyńczycy swoimi zamachami trzymaja i będa trzymać za
        mordę tych łobuzów z rzadu Izraela i dobrze (troche ludzkich bomb jeszcze im
        zostało)
    • Gość: Józef Zawadzki No to niewiele konfratrzy powiedzieli.To co zwykle IP: *.icm.edu.pl 12.02.04, 00:00
    • Gość: Józef Zawadzki Potwierdzenie jest:"Perła" "Zasymilowany" jest.Ha IP: *.icm.edu.pl 12.02.04, 00:03
      • Gość: zasymilowany Re: Potwierdzenie jest:"Perła" "Zasymilowany" jes IP: 80.53.175.* 12.02.04, 00:14
        Nie masz racji.Perła jest Inna i ja też.
        • uri_ja Re: Potwierdzenie jest:"Perła" "Zasymilowany" jes 12.02.04, 16:59
          inna?!! wypraszam sobie, nie obrażajcie kobiet...
    • neseser A proces przed Międzynarodowem Trybunałem Sprawied 12.02.04, 08:38
      liwości tuż, tuż. Wyrok raczej pewny!
    • scanbaum Do Hagi planują nie stawić się.Czy to coś jednak 12.02.04, 16:10
      da?
      • scan.pan Nie da nic. Rozprawa musi się odbyć.Lepiej stanąć. 12.02.04, 16:19
    • Gość: ba Re: Ciekawsze niż Marzec 68. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 21:48
    • scan.pan Izraelscy żołnierze przeciw polityce Sharona 13.02.04, 22:08
      Emerytowany pułkownik armii izraelskiej poinfrmował o ODESŁANIU SWYCH SYMBOLI WOJSKOWYCH do szefa sztabu w proteście przeciw zachowaniu oddziałów izraelskich na terenach okupowanych.

Eitan Ronel stwierdził, że wojsko nie przestrzega tradycyjnych zasad etyki. Dodał, że ŻOŁNIERZE REGULARNIE (!!!!!) STRZELAJA DO PALESTYŃSKICH DZIECI (!!!!!!).

W ubiegłym misiacy 13 rezerwistów odmówiło pełnienia służby na Zachodnim Brzegu i w Strefie Gazy, oskarżając armię izraelską o pozbawianie Palestyńczyków praw człowieka.
      • Gość: Józef Zawadzki Czy potrzebny mocniejszy dowód , że palestyński IP: *.icm.edu.pl 15.02.04, 10:31
        chłopiec rzucający kamieniem w czołg izraelskiego opkupanta zginał niewinnie?
    • 55snajper Piloci izraelscy listy piszą.Piękne listy. 13.02.04, 23:45
      Do dowództwa Sił Zbrojnych Izraela

My niżej podpisani piloci Izraelskich Sił Powietrznych, wyszkoleni w duchu syjonizmu oddania i poświęcenia dla Izraela zawsze służyliśmy na linii frontu gotowi do wykonia każdego rozkau, bez względu na skalę jego trudności, aby chronić i umacniać Izrael.

My, poloci służby zawodowej jak i rezerwowej, którzy służymy lub służyliśmy w siłąch wojskowych Izraela przez długie tygodnie kazdego roku, sprzeciwiamy się wykonywac rozkazy ataków, które są nielegalne i niemoralne; jak te które Izrael przeprowadza w Terytoriach.

My, którzy zostaliśmy wychowani tak, aby kochac Izrael i wnosić wkąłd w jego syjonistyczne dokonania, odmawiamy brania udziału w atakach izraelskich sił powietrznych na siedziby ludnosci cywilnej.
      Akcje te są NIELEGALNE I NIEMORALNE I SĄ BEZPOŚREDNIM REZULTATEM PRZEDŁUŻAJĄCEJ SIE OKUPACJI, KTÓRA KORUMPUJE CAŁE SPOŁECZEŃSTWO iZRAELSKIE.kONTYNUOWANIE okupacji szkodzi bezpieczeństwu Izraela i jego moralnej kondycji.
      • snajper55 Głupi Józio nauczył się logować.Po pół roku.Sukces 14.02.04, 01:56

• Gość: kapral Re: Głupi Józio nauczył się logować.Po pół roku.S IP: *.icpnet.pl 14.02.04, 17:27
          Ofermo, ty niestety poza myciem latryny w koszarach wojskowych niczego innego
          nie umiesz ! i nigdy niczego się nie nauczysz
          • pan.scan Spieprzaj wielonikowcu z Poznania. Napisz z Konina 14.02.04, 17:34
            • Gość: Józef Zawadzki Młodszy Oborowy scan.Baczność! Tu nie Wasza obora, IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 18:48
              zachowujcie się tak jak normalni ludzi. A, nie potraficie. Ale próbujcie , bo już zawsze pozostaniecie tylko Młodszym Oborowym. Matołku, wielość ników sama w sobie nie jest zła. Twoją głupotę widać spod każdego. Ale przyczynę Ty znasz i my wszyscy. Przypominam:małe, nieskie, nader cofniete czółko, które nawet w postaci tak zdegenerowanej nie bardzo co ma przykrywać. No, Młodszy Oborowy scan, spocznij. Odmaszerować!
              • pan.scan Rozumiem, że to obora Józia Zawadzkiego 14.02.04, 20:03
                z Jarosławia. Nie przeszkadzam w zebraniu OOP PZPR, tow. Dyrektorze.
                • Gość: Józef Zawadzki Młodszy Oborowy scan. Obrzydzenie do Was jeszcze IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 20:55
                  raz przemogę, ale tylko dlatego, by znów wykazać Wam jacyście głupi scan. Otóż ze stwierdzenia "nie Wasza obora" nie wynika że to gdzie jesteś , jest oborą. Wam Oborowy scan wydaje się , że wszytko co Was otacza , to obory. I ja się wcale temu nie dziwię - to jest Wasza oborowa perpektywa. W końcu tyle w oborze tego forum , tj. w Waszej diasporowej grupce, pomieszkujecie, że widziecie świat Oborowy tak jak widzicie.Dostrzegacie już sowją głupotę Oborowy? Nie? Czytajcie od poczatku. I na zakończenie wielki Wyzwalaczu Obrzydzenia ( Lorentz nazwałby cię Bodźcem Kluczowym Obrzydzenia ) ja w przeciwieństwie do ciebie w PZPR nigdy nie byłem. A teraz Oborowy scan, poczytajcie sobie może list pilotów izraelskich do dowództwa Sił Powietrznych Izraela, w którym odmawiają nalotów na bezbronnych Palestyńczyków. No, Oborowy scan, odmaszerować!
    • Gość: polishAM Re: Ciekawsze niż Marzec 68. IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 14.02.04, 07:01
      Żydki logują się pod wieloma nikami i podpisują się podobnie ale ja nie
      pochwalam tego. Polacy nie powinni stosować tych metod. Występujmy tu z otwartą
      przyłbicą i nie bierzmy przykładu z tych miernot. A mur. Przyglądam się z
      ciekawością. A na marginesie dlaczego Kadafi wyrzekł się broni, której nigdy
      nie posiadał. Co skłoniło go do tego nerwowo-histerycznego gestu. Oczywiście do
      właściwego wniosku nigdy nie dojdą czytelnicy tego forum. A wystarczy trochę
      wyobraźni.
      • Gość: Józef Zawdzki Przyzna Pan iż jest bardzo pocieszajac to , że op- IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 08:05
        zycja wobec zbrodniczej wobec Palestyńczyków polityki Sharona narasta. I to we wszystkich grupach Żydów. Gdyby nie zamordowoli I. Rabina, o ile inaczej tam by teraz było. A snajper? No cóż bełkocze jak zwykle.
        • Gość: polishAM Re: Przyzna Pan iż jest bardzo pocieszajac to , ż IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 14.02.04, 08:18
          Niech Pan zwróci uwagę Panie Zawadzki. Ich poczucie przyzwoitości zaczyna się i
          kończy na stwierdzeniu, że świat przygląda się jedynie zbrodniom popełnianym w
          Izraelu. Czy Holendrzy (narowość białych osadników w RPA), wypowiadała podobnie
          absurdalne stwierdzenia? Zbrodnie są zbrodniami, gdziekolwiek zostały
          popełnione.
          • Gość: Józef Zawadzki Ależ prosze Pana , ja to wiem. Jest to wynik IP: *.icm.edu.pl 14.02.04, 08:24
            im tylko właściwej logiki, która , jak im się wydaje, potrafią wszystko uzasadnić. Ale świat tę ich logike odrzuca dając , co rusz, o tym znać.
            • pan.scan Re: Ależ prosze Pana , ja to wiem. Jest to wynik 14.02.04, 09:21
              Józziu, nie nerwujsia, napiszi.

A i odpowiedz ponadto jaki stopień miałeś w LWP - bo komenderowanie wcale
              zgrabnie ci wychodzi. Sierżant, tfu, starszina znaczy?
              > ----------
              Proszę o odpowiedź na nieustannie ponawiane pytanie:

> "Józiu, kim wobec tego jest nauczyciel w szkole publicznej i jakie wzorce
              moralne musiał sobą reprezentować w szkole państwowej w latach 1982 - 1990.
              A gdy jeszcze był dyrektorem...? Nie było obowiązkowej przynależności do PZPR
              albo do jej kibiców?

> Zawadzki napisał: nauczueciel, szanowny Panie nie jest "funkcjonariuszem
              publicznym"

I to oczywiście:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10705724&a=10727043

• Gość: Józef Zawadzki PAP: Francja potępia Izrael. IP: *.icm.edu.pl 15.02.04, 12:45
      Prezydent Francji J.Chirac stwierdza, że budowany przez Izrael mur ,"nie odpowiada prawu międzynarodowemu". Ciekawie zapowiada się procec przed Międzynarodowym Trybunałem Sprawiedliwości w Hadze 23 lutego 2004.
    • Gość: Józef Zawadzki Pojednanie, a nie zemsta i mosty , a nie mury IP: *.icm.edu.pl 15.02.04, 12:56
      potrzebne sa dziś Bliskiemu Wschodowi ograniętemu konfliktem - powiedział Papież, przyjmująw czwartek w Watykanie plestyńskiego premiera Ahmeda Korei.
      • Gość: Józef Zawadzki Rozprawa w Hadze w sprawie okupacyjnego muru, już IP: *.icm.edu.pl 20.02.04, 12:41
        za trzy dni.
      • Gość: fermi Trudno sobie wyobrazić, że wyrok w Hadze mógłby IP: *.icm.edu.pl 04.03.04, 00:31
        być inny : mur jest niezgodny z prawem!
    • cs137.gazeta.pl Wpakowaliśmy się w ten mur rzeczywiście niepotrze- 20.02.04, 21:25
      bnie. Prowadzi tylko do izolacji międzynarodowej Izraela. No nie bez znaczenia jest to, że jest dużo dłuższy niż faktyczna granica z Palestyną
      • pan.scan.gazeta.pl Coś szybko zmieniłeś zdanie cesie. Nie tak dawno 20.02.04, 21:33
        byłeś przeciwnego zdania; nachlapałeś nawet na ONZ. A teraz co? Skąd ta volta?
        • pulbek.gazeta.pl Ces ostatnio dużo myśli i widzisz CO wymyślił? 20.02.04, 21:38
    • neceser.gazeta.pl Też zmieniam zdanie. Uważam,że w Hadze ktoś powi- 20.02.04, 21:54
      nien być.
      • Gość: ©Sid cs137pAn.sCam.puLBek.dRf.miXnik.kana11ia.wa55o.nce IP: *.cm-upc.chello.se 20.02.04, 22:10
        wekTORHelGIprzesztrzeniZ_W_C_K_JCHredIDDiSH
        • doctor.who.cs137 widzicie jaki jestem sprytny? Tyle, że mylą mi się 20.02.04, 22:27
          przestrzenie.
          • Gość: MiX drf-joeZf666uwikalnaFNKCJAbaNaHa.O.w.ca? IP: *.cm-upc.chello.se 20.02.04, 22:40
            ZWC©ONA?

community.webshots.com/photo/112935848/119782436onAzFc
          • Gość: zasymilowany Re: klepki siępoprzestawialy? IP: 80.53.175.* 20.02.04, 23:15
            • Gość: kolaps Od dawna masz je poprzestawiane Siwiński IP: *.icm.edu.pl 04.04.04, 20:14
    • wikulokanaliamarcinowoglenowa No, top proces w Hadze rozpoczęty. A jednak go 23.02.04, 19:47
      zbojkotowaliśmy. Czy dla tego nie mamy racji i to jest nam bez różnicy. Z nami czy bez nas. I tak PRZEGRANA!!!!!!!!
    • cs137 DO PANA JÓZIA: proszę kliknac, humor sie Panu 23.02.04, 19:57
      ..natychmist poprawi!

cs137.artshost.com/do_Jozia.html
      • Gość: Achwajwajbumcykcyk Re: DO PANA JÓZIA: proszę kliknac, humor sie Panu IP: 80.53.175.* 23.02.04, 19:59
        Kliknął bym,ala się boję?
        • tomasznidecki.gazeta.pl Proszę się nie obawiać.Najwyżej spotka pana donos 23.02.04, 20:11
          do głupiego urzędnika.
          • Gość: Józef Zawadzki Wie Pan, donos, to morderstwo godności nie jest IP: *.icm.edu.pl 24.02.04, 15:10
            tu tak ważny. Interesujaca jest natomiast reakcja na niego tych moralnych karłów dyszących żądzą zemsty. Liliputy nie zdają sobie sprawy, iż sami sobie wydają świadectwo, że są liliputami.To jest w tym wszystkim najstoniejsze. Pokazuje, że homo esbecuc jest wciąz wciąż żywy. Po jego zachowaniu można wnosić, że ma więcej wspólnego z Homo sapiens neanderthalensis niż z Homo sapiens sapiens ( to pełna nazwa gatunkowa człowieka rozumnego), chociaż nie wiem czy tym stwierdzeniem nie obrażam neandertalczyka.
    • cs137.cm-upc.chello.se Co to jest jeśli nie terror strzelanie do pales- 24.02.04, 10:48
      tyńskich dzieci, kobiet, rolników? No co to jest abstrakcie2003?
    • Gość: Józef Zawadzki Dlaczego Tępoto Nożyczkowa wycinasz stad posty! IP: *.icm.edu.pl 28.02.04, 13:45
      Przesłuchania w Hadze zakończone, wyroku nie ogłoszono jeszcze , ale przeciez wiadomo wszystkim, że mur w tej postaci jest bezprawny!
    • forumowskowiak Yahoo news: ten chłopiec miał tylko 14 lat. 05.03.04, 21:40
      Izraelski żołnierze zabili go w pobliżu szkoły w Rafah. Drogę karetkom do rannych ZASTAWILI CZOŁGAMI!!!Podczas najazdu zniszczono 5 domów , siedem uszkodzono.Dlaczego!!!!!!
      • Gość: Stanislaw Polanski Krfetyn Zawadzki sie obudzil:-) IP: 5.5R* / 212.253.2.* 05.03.04, 22:07
        Cibie tak latwo rozpoznacsmile

• Gość: Józef Zawadzki Niewiele substytucie Homo masz do powiedzenia. IP: *.icm.edu.pl 06.03.04, 11:07
    • neseser Assiociated Press: Masakra w Gazie.14 Palstynczyn 07.03.04, 20:30
      czykow zabitych, w tym trojka dzieci. Si^3y okupacyjne Izraela wtargnely do dwoch obozow dla uchodzcow.Po co?
    • Gość: Jan Kurski Jak dlugo jeszcze bedziesz Zwadzki spamowal? IP: 216.190.100.* 08.03.04, 00:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka