giwi 11.02.04, 23:46 Proszę przestać przenosić wątek z Oslej Ławki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Pani Giwi 11.02.04, 23:50 Ja bym ten wątek zostawił. To przykład pięknej, poetyckiej polszczyzny bedącej już, niestety, w zaniku. Wątek o głębokiej myśli, napisany w duchu tolerancji, pojednania i chrześcijańskiego wybaczenia. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Panie Scan 12.02.04, 00:03 pan.scan napisał: > Ja bym ten wątek zostawił. To przykład pięknej, poetyckiej polszczyzny bedącej > już, niestety, w zaniku. Wątek o głębokiej myśli, napisany w duchu tolerancji, > pojednania i chrześcijańskiego wybaczenia. > Szkoda. Az sie rozplakalam jak przeczytalam o duchu pojednania i tolerancji. chlip, chlip, chlip Polacy wyrzucali Zydow, Polacy mordowali w Jedwabnym,Polacy wspolwinni holocaustu naturalnie wszyscy, lacznie z tymi co sie narodza za 100 lat. A jak wreszcie ktos nie wytrzyma i odpowie na to z grubej rury, to sie przypomina o chrzescijanskim wybaczeniu.Wiadomo, w Judaizmie nic o wybaczeniu nie ma, to i Zydzi wybaczac nic nie musza, moga natomiast zadac nadstawiania drugiego policzka . Ale coz ja grzeszna kobieta jestem i zapominam czasami, ze trzeba drugi policzek nadstawiac. A tych 10 tysiecy ofiar Zydokomuny tez za bardzo wybaczac mi sie po chrzescijansku nie chce , grzesznam kobieta mam to po pramatce Ewie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Panie Scan IP: *.blue-net.com.pl 12.02.04, 00:11 gini napisała > Az sie rozplakalam jak przeczytalam o duchu pojednania i tolerancji. > chlip, chlip, chlip rozpłakałaś się z powodu nierozumienia słów tych? > Polacy wyrzucali Zydow, ano... > Polacy mordowali w Jedwabnym, mordowali niestety... > Polacy wspolwinni > holocaustu naturalnie wszyscy, lacznie z tymi co sie narodza za 100 lat. nie wszyscy Polacy współwinni głupoty są. > A jak wreszcie ktos nie wytrzyma i odpowie na to z grubej rury, chyba chamskiej rury. > to sie > przypomina o chrzescijanskim wybaczeniu.Wiadomo, w Judaizmie nic o wybaczeniu > nie ma, to i Zydzi wybaczac nic nie musza, moga natomiast zadac nadstawiania > drugiego policzka . o, gini uczona w judaiźmie jest. > Ale coz ja grzeszna kobieta jestem i zapominam czasami, ze trzeba drugi > policzek nadstawiac. Ty nastawiasz ponoć coś innego, jak pisałaś onegdaj. > A tych 10 tysiecy ofiar Zydokomuny tez za bardzo wybaczac mi sie po > chrzescijansku nie chce , grzesznam kobieta mam to po pramatce Ewie ..... a jak Ty to gini zliczyłaś? Na palcach? Perła Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Panie Scan 12.02.04, 00:18 Gość portalu: Perła napisał(a): > gini napisała > > > Az sie rozplakalam jak przeczytalam o duchu pojednania i tolerancji. > > chlip, chlip, chlip > > rozpłakałaś się z powodu nierozumienia słów tych? > > > Polacy wyrzucali Zydow, > > ano... Ta wszyscy Polacy oczywiscie, Twoje dziecko tez . > > > Polacy mordowali w Jedwabnym, > > mordowali niestety... Oj mordowales Perla , wraz ze swoja polska rodzina. > > > Polacy wspolwinni > > holocaustu naturalnie wszyscy, lacznie z tymi co sie narodza za 100 lat. > > nie wszyscy Polacy współwinni głupoty są. Sluchaj, jak ktos pisze Polacy to ma na mysli wszystkich, . > > > > A jak wreszcie ktos nie wytrzyma i odpowie na to z grubej rury, > > chyba chamskiej rury. A chamstwo to nowina dla ciebie? > > > > to sie > > przypomina o chrzescijanskim wybaczeniu.Wiadomo, w Judaizmie nic o wybacze > niu > > nie ma, to i Zydzi wybaczac nic nie musza, moga natomiast zadac nadstawian > ia > > drugiego policzka . > > o, gini uczona w judaiźmie jest. A jest cos takiego?Bo ty zdaje sie wiecej wiesz ode mnie, Ty chadzasz do synagogi ja nie. > > > > Ale coz ja grzeszna kobieta jestem i zapominam czasami, ze trzeba drugi > > policzek nadstawiac. > > Ty nastawiasz ponoć coś innego, jak pisałaś onegdaj. Nie pisalam, ze nadstawiam, napisalam, ze daje . > > > A tych 10 tysiecy ofiar Zydokomuny tez za bardzo wybaczac mi sie po > > chrzescijansku nie chce , grzesznam kobieta mam to po pramatce Ewie ..... > > a jak Ty to gini zliczyłaś? Na palcach? > > Perła Mialo byc dziesiatki tysiecy ofiar, a byli tacy co policzyli. Zydzi mordowali Polakow. ano tak Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Antysemitym gini jak na dłoni. 12.02.04, 16:49 gini napisała: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > gini napisała > > > > > Az sie rozplakalam jak przeczytalam o duchu pojednania i tolerancji. > > > chlip, chlip, chlip > > > > rozpłakałaś się z powodu nierozumienia słów tych? > > > > > Polacy wyrzucali Zydow, > > > > ano... > > Ta wszyscy Polacy oczywiscie, Twoje dziecko tez . > > > > Polacy mordowali w Jedwabnym, > > > > mordowali niestety... > > Oj mordowales Perla , wraz ze swoja polska rodzina. > > > > Polacy wspolwinni holocaustu naturalnie wszyscy, lacznie z tymi co sie > > > narodza za 100 lat. > > > > nie wszyscy Polacy współwinni głupoty są. > > Sluchaj, jak ktos pisze Polacy to ma na mysli wszystkich, . > > > > A jak wreszcie ktos nie wytrzyma i odpowie na to z grubej rury, > > > > chyba chamskiej rury. > > A chamstwo to nowina dla ciebie? > > > > to sie przypomina o chrzescijanskim wybaczeniu.Wiadomo, w Judaizmie nic o > > > wybaczeniu nie ma, to i Zydzi wybaczac nic nie musza, moga natomiast zadac > > > nadstawiania drugiego policzka . > > > > o, gini uczona w judaiźmie jest. > > A jest cos takiego?Bo ty zdaje sie wiecej wiesz ode mnie, Ty chadzasz do > synagogi ja nie. > > > > Ale coz ja grzeszna kobieta jestem i zapominam czasami, ze trzeba drugi > > > policzek nadstawiac. > > > > Ty nastawiasz ponoć coś innego, jak pisałaś onegdaj. > > Nie pisalam, ze nadstawiam, napisalam, ze daje . > > > > A tych 10 tysiecy ofiar Zydokomuny tez za bardzo wybaczac mi sie po > > > chrzescijansku nie chce , grzesznam kobieta mam to po pramatce Ewie ..... > > > > a jak Ty to gini zliczyłaś? Na palcach? > > Mialo byc dziesiatki tysiecy ofiar, a byli tacy co policzyli. > > Zydzi mordowali Polakow. > > ano tak Gini oskarża wszystkich Żydów o mordowanie Polaków. Także tych, co dziś w Izraelu żyją ! Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Antysemitym gini jak na dłoni. 12.02.04, 17:05 snajper55 napisał: > Gini oskarża wszystkich Żydów o mordowanie Polaków. Także tych, co dziś w > Izraelu żyją ! > > Snajper. ale to już było w wykonaniu gini. Natomiast pasjnującą nowością są rozważania gini na temat judaizmu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Antysemitym gini jak na dłoni. dla gini 12.02.04, 18:10 Gini (ANIA) Ty już powinnaś się zastanowić "w co się bawić, w co się bawić gdy mozliwosci wszystkie wyczerpiemy ciurkiem" perla napisał: > snajper55 napisał: > > > Gini oskarża wszystkich Żydów o mordowanie Polaków. Także tych, co dziś w > > Izraelu żyją ! > > > > Snajper. > > ale to już było w wykonaniu gini. Natomiast pasjnującą nowością są rozważania > gini na temat judaizmu właśnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Panie Perła 12.02.04, 00:20 Ona jak zwykle swoje "Murzynów bijecie". Ja tu o pięknie języka itede itepe a ona furt swoje. Kolegę miałem w maturalnej klasie i głupa dyrektora (nomen omen od biologii) Kolega się wyuczył jednego tematu - cos o asymilacji, ewolucji organizmów tlenowych) podobne temu banialuki. Z marksizmu zjechałby na wyuczony temat, a głup dyrektor dałby mu 3kę. Coś w podobie jak Gini, z tym że ona czwórki i piątki dostaje. Czasem siódemkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Panie Scan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 10:49 > chyba chamskiej rury. tyś jest perłovitz delikates ale delikates wybiórczy 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Pani giwi IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 23:50 Proszę przestać przenosić wątek na Oslą Ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Masz nieszczęście, Perła IP: *.blue-net.com.pl 11.02.04, 23:58 a cholera go wie. Łazi za mną, ale to bezbarwny gość jest. Łapki mu się trzęsą aby się nie wysypać i tylko po jednym zdaniu pisze. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Masz nieszczęście, Perła 11.02.04, 23:59 Bo sie boi napisac więcej. Mogą być błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Masz nieszczęście, Perła IP: *.blue-net.com.pl 12.02.04, 00:04 masz na myśli "wiepsza" ? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Masz nieszczęście, Perła 12.02.04, 12:40 ...lepiej po jednym a mądrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Panie Pollak 11.02.04, 23:51 Nie ma mowy. Zostaw w spokoju ten wątek. Idź sobie! Masz szczęscie ze nie mam czasu przysiąść, ale jak Boga kocham, usiąde i napisze cos takiego co bedzie co 5 minut sprawdzało czy ten wątek jest tutaj, jeśli nie bedzie to samo go załozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Panie Pollak IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 00:06 pollak napisał: > Nie ma mowy. Zostaw w spokoju ten wątek. Idź sobie! > > Masz szczęscie ze nie mam czasu przysiąść, ale jak Boga kocham, usiąde i > napisze cos takiego co bedzie co 5 minut sprawdzało czy ten wątek jest tutaj, > jeśli nie bedzie to samo go załozy. Z czym tak podpadłeś pollak , bo dopiero co wpadłem . To ty przerobiłeś interfejs na zielony i masz przerąbane ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Panie Pollak 12.02.04, 00:08 Gość portalu: wikul napisał(a): > Z czym tak podpadłeś pollak , bo dopiero co wpadłem . To ty przerobiłeś > interfejs na zielony i masz przerąbane ? Nie, ja tu propaguję 'siódemkę' w słusznej sprawie (taka moja prywatna wojna). PS. Tego nałogowego wypalacza nie mogłem dorwać, więc póki co niczego nowego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Panie Pollak 11.02.04, 23:52 giwi napisała: > Proszę przestać przenosić wątek z Oslej Ławki. Wlasnie, Pollak, juz Ci tlumaczylam, ze wyraz smierdziuchy i inne podobne, zarezerwowane sa tylko dla Gini , uzyte wobec innych beda przenoszone na osla. Krzysio sobie to obcykal , on ma wylacznosc na smierduche. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Panie Pollak 12.02.04, 00:06 Że też nie wziąłem tego wczesniej pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
pollak PS 11.02.04, 23:54 Ja mam nawet nieco odmienne zdanie niż to zaprezentowane przez autora wątku, ale nie waż sie go ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg i znów działania giwi przynoszą efekty 12.02.04, 06:11 jak za pamietnej cenzury z czasów komuny,kiedy zakaz publikacji powodował ogromne zainteresowanie dziełem,chocby był to najwiekszy 'gniot' jaki mozna było stworzyć. O jaki wątek chodzi??? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to je ono 12.02.04, 09:23 andrzejg napisał: > zakaz publikacji powodował > ogromne zainteresowanie dziełem Nowe kadry jeszcze nie zglebily glebi dziel MELS'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Intelektualna słabość forumowej diaspory poraża! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 10:42 zawsze to mowię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Kosiba Re: Intelektualna słabość forumowej diaspory pora IP: 212.143.101.* 12.02.04, 11:24 Haha!!! toto ziben z luką w głowie jest całkowitą porażką. Nie mieści się w głowie istnienie takich idiotów. Giwi czyń proszę swoją powinność. Ban dla pollack, siedem i ksiąze złodzieji luka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Apfelbaum Re: Intelektualna słabość forumowej diaspory pora IP: 151.112.27.* 12.02.04, 22:11 ty sie antek idz lepiej pokiwaj Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Intelektualna słabość forumowej diaspory pora 12.02.04, 12:42 ... Panie J.Z. (...), bilobil na to powtarzanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Giwi pytanie 12.02.04, 15:11 Giwi, a skąd wiesz, że Pollak to facet, hę? Podglądasz dane? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re:do Giwi pytanie 12.02.04, 18:36 bykk napisał: > Giwi, a skąd wiesz, że Pollak to facet, hę? Podglądasz dane? Tu akurat podglądać nie musi. U mnie, Bykku, to widać na pierwszy rzut oka hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do Siódemki i nie tylko! 12.02.04, 16:59 Siódemko. Na chwilę zapomnijmy swoje animozje. Zauważyłem , że w każdym nowym -tu na FA- widzisz mnie. To już nie jest śmieszne , ale kwalifikuje się jako przypadek medyczny. Dlatego chciałem oświadczyć , że nie mam nic wspólnego z antonim kosibą. Powiem więcej- całkowicie sie utożsamiam , z Twoim wątkiem "Marzec50" i jestem "dwoma rencami" za tym co tam napisałeś. Może sposób podania tego przesłania za bardzo mi nie odpowiadał ( chodzi o te śmierdziuchy itd. itp), ale przesłanie , jakie niósł Twój wątek w pełni popieram. A udowodnić nie potrafię , ze nie jkestem wielbłądem. Zwróciłem sie z tym do jednego forumowicza, by Wam powiedział , że nie akceptuje wypowiedzi kosiby, ale on mi odpowiedział , że tez nie potrafiłby tego udowodnić- musicie mi uwierzyć na słowo. Limakty ps. 1.Nie mogłem znieść utożsamiania mnie z tym kosibą i jego wypowiedziami prowokacyjnymi, robionymi w tonie wrednych syjonistów...dlatego musiałem przerwać milczenie na Forum 2. Skoro przyjąłes moje oświadczenie jako prawdziwe (zapominając chwilowo o naszych animozjach), teraz już możesz zwać na mnie ile chcesz- za to sie nioe obrażę...mogę być ślimaczkiem, portierem...to przyjmę z uśmiechem, ale nie kosibę! 3. Musiałem przerwać milczenie, bo jakże się bronic milcząc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: do Siódemki i nie tylko! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 22:44 Antoni Kosiba nadaje z Haify wiec to nie Limak . No chyba że się tam przeniósł w ostatnim czasie . Ale taki odważny to chyba nie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Wikula:) 12.02.04, 23:10 Wikul, też nie jestem taki pewien, ale pamiętaj, że śLIMAK "nadawał" z Grecji, będąc w Bełchatowie, hehehe! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: do Bykka :) IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 01:34 bykk napisał: > Wikul, też nie jestem taki pewien, ale pamiętaj, że śLIMAK "nadawał" > z Grecji, będąc w Bełchatowie, hehehe! > pozdrawiam > hej! No tak , ale wtedy to już chyba był koniem Kocyby . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ No i co Wy tolerujecie, Koledzy? 12.02.04, 18:19 Pani Giwi jest źle tresowana. Jakaś lala wycina, przycina co się jej podoba? TUTAJ? A Wy szeptem i nieśmiało zadajecie pytanie: dlaczego? Taki walec co przychodzi i wyrównuje? To już kompletny upadek, Kolezanki i Koledzy. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No i co Wy tolerujecie, Koledzy? 12.02.04, 18:22 miriamfirst_ napisała: > > Pani Giwi jest źle tresowana. > Jakaś lala wycina, przycina co się jej podoba? > TUTAJ? A Wy szeptem i nieśmiało zadajecie pytanie: dlaczego? > Taki walec co przychodzi i wyrównuje? > To już kompletny upadek, Kolezanki i Koledzy. > > > Miriam Podeslij nam Perle Miriam, moze on wezmie i wytnie wreszcie Giwi, w koncu wycinal na dlugo przed tym za nim do akcji wkroczyli admini spoleczni.Ona sie tu bezczelnie wkrecila na jego miejsce . Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: No i co Wy tolerujecie, Koledzy? 12.02.04, 18:27 gini napisała: > miriamfirst_ napisała: > > > > > Pani Giwi jest źle tresowana. > > Jakaś lala wycina, przycina co się jej podoba? > > TUTAJ? A Wy szeptem i nieśmiało zadajecie pytanie: dlaczego? > > Taki walec co przychodzi i wyrównuje? > > To już kompletny upadek, Kolezanki i Koledzy. > > > > > > Miriam > > Podeslij nam Perle Miriam, moze on wezmie i wytnie wreszcie Giwi, w koncu > wycinal na dlugo przed tym za nim do akcji wkroczyli admini spoleczni.Ona sie > tu bezczelnie wkrecila na jego miejsce . Aniu, czy niejaka Giwi określiła według jakiego planu, schematu, prikazu - będzie moderowala to forum? Czy napisała co we niej oznacza "moderowanie"? Czy zostalo zadane jej pytanie czemu akurat teraz ktos (pytanie - to?) doszedl z Agory do wniosku, ze forum ma być moderowane? Przepraszam Cię za lawine pytan, ale nie obserwowałam ostatnio wypadkow na forumnie. Im się po tej aferze rywinowskiej, w glowach (dajmy na to, ze cos takiego posiadaja) poprzewracalo. pozdrawiam Cię serdecznie Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Czas pokaze 12.02.04, 18:40 miriamfirst_ napisała: > gini napisała: > > > miriamfirst_ napisała: > > > > > > > > Pani Giwi jest źle tresowana. > > > Jakaś lala wycina, przycina co się jej podoba? > > > TUTAJ? A Wy szeptem i nieśmiało zadajecie pytanie: dlaczego? > > > Taki walec co przychodzi i wyrównuje? > > > To już kompletny upadek, Kolezanki i Koledzy. > > > > > > > > > Miriam > > > > Podeslij nam Perle Miriam, moze on wezmie i wytnie wreszcie Giwi, w koncu > > > wycinal na dlugo przed tym za nim do akcji wkroczyli admini spoleczni.Ona > sie > > tu bezczelnie wkrecila na jego miejsce . > > Aniu, > > czy niejaka Giwi określiła według jakiego planu, schematu, prikazu - będzie > moderowala to forum? Czy napisała co we niej oznacza "moderowanie"? Czy zostalo > > zadane jej pytanie czemu akurat teraz ktos (pytanie - to?) doszedl z Agory do > wniosku, ze forum ma być moderowane? Przepraszam Cię za lawine pytan, ale nie > obserwowałam ostatnio wypadkow na forumnie. > Im się po tej aferze rywinowskiej, w glowach (dajmy na to, ze cos takiego > posiadaja) poprzewracalo. > > pozdrawiam Cię serdecznie > > Miriam Re: miary slusznosci tebe 12.02.2004 15:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując Rozumiem co do nas piszesz Jureek. Tylko w szczegółach się nie zgadzamy. Mówisz, że musi być dostęp do Forum, a ja, że wystarczy zbiór zasad. To drugie jest gołosłowiem, bo tego zbioru nie ma a admini działają. Ale zbiór będzie. Tylko chwilowo nie ma bo mamy trochę roboty a to trzeba cyzelować bo wy każdego słowa się przyczepicie. ****Z tego co napisal Tebe, wychodzi, ze na razie tna jak chca , wkrotce dopasuja do tego wycinania zbior zasad. Na razie niech Ci nie wpadnie do glowy Miriam pisac o czosnku, o tradycji zydowskiej tez zapomnij ,itd.. . Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Czas pokaze 12.02.04, 18:46 gini napisała: > miriamfirst_ napisała: > > > gini napisała: > > > > > miriamfirst_ napisała: > > > > > > > > > > > Pani Giwi jest źle tresowana. > > > > Jakaś lala wycina, przycina co się jej podoba? > > > > TUTAJ? A Wy szeptem i nieśmiało zadajecie pytanie: dlaczego? > > > > Taki walec co przychodzi i wyrównuje? > > > > To już kompletny upadek, Kolezanki i Koledzy. > > > > > > > > > > > > Miriam > > > > > > Podeslij nam Perle Miriam, moze on wezmie i wytnie wreszcie Giwi, w > koncu > > > > > wycinal na dlugo przed tym za nim do akcji wkroczyli admini spoleczni > .Ona > > sie > > > tu bezczelnie wkrecila na jego miejsce . > > > > Aniu, > > > > czy niejaka Giwi określiła według jakiego planu, schematu, prikazu - będzi > e > > moderowala to forum? Czy napisała co we niej oznacza "moderowanie"? Czy > zostalo > > > > zadane jej pytanie czemu akurat teraz ktos (pytanie - to?) doszedl z Agory > do > > wniosku, ze forum ma być moderowane? Przepraszam Cię za lawine pytan, ale > nie > > obserwowałam ostatnio wypadkow na forumnie. > > Im się po tej aferze rywinowskiej, w glowach (dajmy na to, ze cos takiego > > posiadaja) poprzewracalo. > > > > pozdrawiam Cię serdecznie > > > > Miriam > Re: miary slusznosci > tebe 12.02.2004 15:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > > Rozumiem co do nas piszesz Jureek. > Tylko w szczegółach się nie zgadzamy. Mówisz, że musi być dostęp do Forum, a > ja, że wystarczy zbiór zasad. To > drugie jest gołosłowiem, bo tego zbioru nie ma a admini działają. > Ale zbiór będzie. Tylko chwilowo nie ma bo mamy trochę roboty a to trzeba > cyzelować bo wy każdego słowa się > przyczepicie. > > ****Z tego co napisal Tebe, wychodzi, ze na razie tna jak chca , wkrotce > dopasuja do tego wycinania zbior zasad. > Na razie niech Ci nie wpadnie do glowy Miriam pisac o czosnku, o tradycji > zydowskiej tez zapomnij ,itd.. > Ania, najpierw scenariusz dzialania, potem dzialanie. Tak zreszta "na bezczelnego" ( slowa Adama Michnika) działał pryncypał giwi w latach Marca.Tuż przed. Wtedy, gdy organizowal rozne kola: krzywe, i badał sprzeczności. Ja chce się dowiedzieć, według jakiego scenariusza są wycinane posty i wątki. Miriam ps. Nie mam nawet zamiaru czegokolwiek zaprzestawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Kosiba Re: Czas pokaze IP: 212.143.101.* 12.02.04, 19:05 Miriam wymienia posty z gini O tempora! O mores! taka niekoszerność Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Czas pokaze 12.02.04, 22:12 aj waj aj waj ty idz lepiej w koszerny kibuc gnoj przerzucac Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Czas pokaze 12.02.04, 23:16 Gość portalu: Antoni Kosiba napisał(a): > Miriam wymienia posty z gini > O tempora! O mores! > taka niekoszerność "O tempora! O mores!" - wołała już koloraturowym sopranem niejaka Carmina. Prosze ją zostawić w spokoju i nie cytować! Chyba, że Antoni Kosiba, to kolejna jej karma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Uprzejmie uprasza się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 23:20 o nie wywoływanie /wznawianie/ wojen. Obecnie toczy się tu już kilka (np. przepędzamy społecznych adminów). Tamto było - minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: 50 ufffff! tym razem się udało :)))))))) / NT IP: 213.25.190.* 01.04.04, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 o k.rwa, Pryma Aprylis 01.04.04, 08:42 Cenzorow cholera wiziela i pierdolneli w kalendarz. Pomarzyc dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: o k.rwa, Pryma Aprylis 01.04.04, 08:51 rycho7 napisał: > Cenzorow cholera wiziela i pierdolneli w kalendarz. Pomarzyc dobra rzecz. .... Czesc Rycho )! Pozwolisz, ze wpadne Ci w slowo i podepre ten piekny sen... pozdrawiam! Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to moze bysmy cos zasiali? 01.04.04, 09:38 camrut napisała: > Pozwolisz, ze wpadne Ci w slowo i podepre ten piekny sen... Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: to moze bysmy cos zasiali? 01.04.04, 09:48 ferment, np A tak a propos 'fermentu'...wnosze toast za powodzenie akcji kieliszkiem Shiraz'a ) Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bardzo dobry 01.04.04, 11:47 camrut napisała: > Shiraz'a Z jakiej winnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: bardzo, bardzo dobry 01.04.04, 12:23 Hardy's Private Bin Cabernet/Shiraz 2000 Riverland, Koppamurra, Padthaway .... bardzo, baaaaaaaardzo dobry glowe daje, ze czuje tam miete - ale jeszcze nie zerknelam na 'etykiete' - jeszcze troche zabawy dla mnie ) .... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Australia? 01.04.04, 12:30 camrut napisała: > Hardy's Private Bin Cabernet/Shiraz 2000 > Riverland, Koppamurra, Padthaway Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: yep :O) 01.04.04, 14:21 niestety tylko wino Ja swoja osoba stanowie 'produkt' jak najbardziej krajowy - choc jesli wziac pod uwage poglady - istny tu ze mnie 'obcy'/'obca' ) .... no ale wino pychota ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Mam pytanie Rycho do Ciebie. IP: 213.25.190.* 01.04.04, 12:35 Jeśli zapamiętałeś liczbę postów w momencie momencie, gdy się dopisywałeś to napisz ile to było jeśli tak i ewentualnie czy widziałeś kwestionowany wpis. Jestem przekonany, że post wysyłałem jednak chciałbym uzyskać pewność czy nie jest to błąd techniczny. pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post IP: 213.25.190.* 01.04.04, 09:02 z tego wątku? Nie skopiowałem go ale tytuł jego brzmiał: Giwi żyjesz jeszcze? Treść mniej więcej: Co tam u Ciebie. U mnie ładna pogoda, słoneczko świeci, cieplutko. Po drodze biegają bażanty a za oknem ptaszki śpiwają. Zdrówko Giwi. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post 01.04.04, 09:17 No, jacek, to teraz wiesz, ze giwi zyje A ta cala reszte skasowala CI pewnie z zazdrosci - znakiem tym u niej z pewnoscia jest na odwrot, heh No i tyle dobrego )) .... Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Treść mniej więcej: > Co tam u Ciebie. U mnie ładna pogoda, słoneczko świeci, cieplutko. Po drodze > biegają bażanty a za oknem ptaszki śpiwają. Zdrówko Giwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post IP: 213.25.190.* 01.04.04, 09:23 A jak u Ciebie Kamilo, cieplutko? Upewniam się tylko czy żyjesz ))))). Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post 01.04.04, 09:26 strrrrrrrrraaaaasznie goraco - ale fajnie ) No i co, upewniony )? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post IP: 213.25.190.* 01.04.04, 09:36 Upewniony i cieszę się niezmiernie. Zarówno z pogody jak i z tego, że żyjesz. I co więcej również z tego, że na forum postukujesz. Z kim ja bym się spierał o niuanse bez Ciebie? Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post 01.04.04, 09:45 O jejku, jejku ) no to masz buziaki - poki Janusz nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
maas Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post 01.04.04, 12:04 W tym watku nie bylo takiego postu i zaden Twoj post nie jest skasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Giwi, dlaczego usunęłaś mój jeden post IP: 213.25.190.* 01.04.04, 12:14 Przepraszam bardzo ale post tej treści wysłałem bezpośrednio po 50 poście w wątku. Po wyjściu z wątku licznik wskazywał na przyjęcie wpisu. Gdy po jakimś czasie wszedłem do wątku by to sprawdzić wpisu już nie było. Jeśli nie skasowaliście to gdzie się on podział? Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Czy Ty Maas kontrolujesz co TeBe wyprawia w tych 01.04.04, 12:38 programach, ktore "poprawia"? Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Przepraszam bardzo ale post tej treści wysłałem bezpośrednio po 50 poście w > wątku. Po wyjściu z wątku licznik wskazywał na przyjęcie wpisu. Gdy po jakimś > czasie wszedłem do wątku by to sprawdzić wpisu już nie było. Jeśli nie > skasowaliście to gdzie się on podział? > > Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś