pollak 12.02.04, 14:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10717729 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba [...] 12.02.04, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie 12.02.04, 15:07 spamowac. Nie dlugo przebijesz juz Krzysia52. Zastanow sie krzynke, czy nie przesadziles. pozdrawiam ) borsuk P.S. Recepta Galby wyjatkowo niesmaczna. Tez przesadzil z przyprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie 12.02.04, 15:08 dachs napisał: > spamowac. Nie dlugo przebijesz juz Krzysia52. Pokaż mi ten spam w takim razie, tu na FA. Bo ja go nie widzę, Borsuku. Kretyna52 jest tutaj pełno, a tego wątku nie ma. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie 12.02.04, 15:14 Pollaku, przeciez wiesz sam najlepiej ile razy wstawiales juz ten watek. A pytanie mam takie, czy sie draznisz z Giwi, czy niebanalne przedstawienie problemu przez siodemke tak Ci sie podoba? > Kretyna52 jest tutaj pełno, a tego wątku nie ma. Jezeli uwazasz Krzysia52 za osobe godna tego by przymierzac do niego osiagniecia Pollala, sprawiasz mi przykrosc. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jak dziala autocenzura 12.02.04, 15:29 dachs napisał: > Pollaku, przeciez wiesz sam najlepiej ile razy wstawiales juz ten watek. > A pytanie mam takie, czy sie draznisz z Giwi, czy niebanalne przedstawienie > problemu przez siodemke tak Ci sie podoba? > > > Kretyna52 jest tutaj pełno, a tego wątku nie ma. > > Jezeli uwazasz Krzysia52 za osobe godna tego by przymierzac do niego > osiagniecia Pollala, sprawiasz mi przykrosc. > > borsuk vRe: A może by się tak wynieść ???? Autor: gini Data: 12.02.2004 12:29 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: XXL napisał(a): > Na forum prywatne "bez cenzury" ??? > A tu niech szambo zostanie...... Na forum prywatnym tez obowiazuje taka "cenzura" a wlasciwie rodzaj autocenzury , tego nie wypada, ze wzgledu na X a tamtego ze wzgledu na Y , chociaz przyznam sie, ze myslalam o FA bis ale forum otwartym a nie zamknietym. Jak widac, dziala juz i tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Jak dziala autocenzura 12.02.04, 15:38 autocenzura mozna tez nazwac zastanowienie sie nad tym co sie pisze, i nad tym jakie to pisanie moze przyniesc rezultaty. Niektore zrodla nazywaja to "mysleniem". Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jak dziala autocenzura 12.02.04, 15:47 dachs napisał: > autocenzura mozna tez nazwac zastanowienie sie nad tym co sie pisze, i nad tym > jakie to pisanie moze przyniesc rezultaty. > Niektore zrodla nazywaja to "mysleniem". Pisalam, ogolnie , o tym jak to dziala, na forach prywatnych, Borsuku.I jak zaczyna dzialac tutaj.Nie pisz tego czy tamtego bo robisz mi przykrosc.... Szkoda, ze nikt w watku Miriam, nie zastanowil sie jakie rezultaty moze, przyniesc, jej prowokacja, niektorzy ja nawet dzielnie w tej prowokacji wspierali. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Jak dziala autocenzura 12.02.04, 15:56 gini napisała: > Szkoda, ze nikt w watku Miriam, nie zastanowil sie jakie rezultaty moze, > przyniesc, jej prowokacja, niektorzy ja nawet dzielnie w tej prowokacji > wspierali. Masz racje. Gdyby sie wszyscy, ale to wszyscy bez wyjatku nad tym zastanowili, to w calym tym watku bylby tylko jeden wpis, ten od Miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:52 dachs napisał: > Pollaku, przeciez wiesz sam najlepiej ile razy wstawiales juz ten watek. A gdzie on jest? Skoro wkleiłem go tyle razy, to gdzieś tu musi być. Rozglądam się i nie widzę tego mojego spamu. Co jest u licha? > A pytanie mam takie, czy sie draznisz z Giwi, czy niebanalne przedstawienie > problemu przez siodemke tak Ci sie podoba? Walczę w słusznej sprawie. Treści reprezentowane w tamtym wątku nie odzwierciedlają moich poglądów. > > Kretyna52 jest tutaj pełno, a tego wątku nie ma. > > Jezeli uwazasz Krzysia52 za osobe godna tego by przymierzac do niego > osiagniecia Pollala, sprawiasz mi przykrosc. Nie nie. Tylko tego wątku tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie 12.02.04, 16:07 Gość portalu: pollak napisał(a): > Walczę w słusznej sprawie. Treści reprezentowane w tamtym wątku nie > odzwierciedlają moich poglądów. Czy naprawde uwazasz, ze walczyc o sluszna sprawe mozna tylko przy pomocy rozpowszechniania tresci, ktore nie odzwierciedlaja Twoich pogladow? Pewnie uwazasz, ze bedziesz w ten sposob bardziej wiarygodny. W moich oczach to Cie nie uwiarygadnia, stawia Cie jedynie po tej samej stronie co autor ktorego bronisz. Przeciez czym innym jest protestowanie przeciw usuwaniu tresci, ktorych nie lubimy, a czym innym propagowanie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pollak zloz samokrytyke 12.02.04, 16:16 I koniecznie potep kolege siedem.Inaczej Borsuk przestanie Cie lubic, bedziesz w Jego oczach taki brzydki jak siodemka, co to pisze o zydowskich zbrodniarzach, a przeciez nigdy takowych nie bylo, Bermany, Romkowskie , Wolinskie , Morele, to przeciez wspaniali ludzie byli... Chyba sie zarazilam od Danki mslo mi sie zaczyna robic. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Pollak zloz samokrytyke 12.02.04, 16:27 gini napisała: > I koniecznie potep kolege siedem.Inaczej Borsuk przestanie Cie lubic, bedziesz > w Jego oczach taki brzydki jak siodemka, co to pisze o zydowskich > zbrodniarzach, a przeciez nigdy takowych nie bylo, Bermany, Romkowskie , > Wolinskie , Morele, to przeciez wspaniali ludzie byli... > Chyba sie zarazilam od Danki mslo mi sie zaczyna robic. Jak Ci przejda mdlosci, to badz tak mila i zajrzyj do wyszukiwarki. Znajdz choc jeden moj post w ktorym bronilem wymienionych przez Ciebie ubekow. Jak znajdziesz, to obiecuje cala dobe kleczec na grochu przed Twoim domem w Brukseli. Ale dopoki czegos takiego nie znajdziesz, pozwol mi - w imie idalow o ktore walczy wlasnie Pollak - miec swoje zdanie na temat szowinizmu, chamstwa i braku dobrego smaku. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pollak zloz samokrytyke 12.02.04, 16:42 dachs napisał: > gini napisała: > > > I koniecznie potep kolege siedem.Inaczej Borsuk przestanie Cie lubic, > bedziesz > > w Jego oczach taki brzydki jak siodemka, co to pisze o zydowskich > > zbrodniarzach, a przeciez nigdy takowych nie bylo, Bermany, Romkowskie , > > Wolinskie , Morele, to przeciez wspaniali ludzie byli... > > Chyba sie zarazilam od Danki mslo mi sie zaczyna robic. > > Jak Ci przejda mdlosci, to badz tak mila i zajrzyj do wyszukiwarki. > Znajdz choc jeden moj post w ktorym bronilem wymienionych przez Ciebie ubekow. > Jak znajdziesz, to obiecuje cala dobe kleczec na grochu przed Twoim domem w > Brukseli. > Ale dopoki czegos takiego nie znajdziesz, pozwol mi - w imie idalow o ktore > walczy wlasnie Pollak - miec swoje zdanie na temat szowinizmu, chamstwa i braku > > dobrego smaku. > borsuk Borsuku, nie pisalam nic na Twoj temat, pisalam ogolnie wiec nie wiem czemu wziales to do siebie. A o jakim szowinizmie piszesz, bo nie zalapalam , gdzie tam w poscie siodemki widzisz szowinizm, jakowys?Napisal, po chamsku ?A dlaczego by nie?W koncu zaznaczyl, ze jest to odpowiedz na post pani Miriam.Moze juz dosyc ciaglego domagania sie przeprosin.Moze zaczac walic sie we wlasne piersi a nie w cudze na okraglo. Oburzasz sie na chamstwo?A coz to pierwszy to chamski post na tym forum?Innych wczesniej nie bylo?Nie bylo wycinania ludzi?Nie bylo rozpirzania nieslusznych watkow? Byli zydowscy zbrodniarze?Byli wiec dlaczego milczec, pisac do znudzenia o Jedwabnym i o pogromie kieleckim, choc za pogrom kielecki z miejsca osadzono i rozstrzelano 10 zdaje sie Polakow, a te kanalie nigdy nie odpowiedzialy za swoje zbrodnie, wiec domaganie sie przeprosin to bezczelnosc, i wywoluje takie reakcje jakie wywoluje. Nie pierwszy to watek o marcu 68 roku , gdzie oskarza sie Polakow i generalizuje, zapomina sie jednak o swoich ciemnych stronach, swoich sie tlumaczy.A jak sie nie daje rady to sie leeje pomyje na adwersarzy, i to nikogo nie razi, to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 16:39 dachs napisał: > W moich oczach to Cie nie uwiarygadnia, stawia Cie jedynie po tej samej stronie > > co autor ktorego bronisz. > Przeciez czym innym jest protestowanie przeciw usuwaniu tresci, ktorych nie > lubimy, a czym innym propagowanie ich. Nie. Siedem ma tak samo prawo się wypowiadać jak i np. same kkkaczory, którym też usunięto wątek o jakichś zboczeńcach i przeciwko czemu protestowałem. Chcesz zatem powiedzieć, że giwi ma prawo usuwać treści których ja nie lubię? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie 12.02.04, 16:50 Gość portalu: pollak napisał(a): > Siedem ma tak samo prawo się wypowiadać jak i np. same kkkaczory, którym > też usunięto wątek o jakichś zboczeńcach i przeciwko czemu protestowałem. > Chcesz zatem powiedzieć, że giwi ma prawo usuwać treści których ja nie lubię? Nie chce. Tez uwazam, ze siodemka i krzys i kaczory maja prawo sie wypowiadac jak chca. Ale powtarzam to, co napisalem juz przedtem: "czym innym jest protestowanie przeciw usuwaniu tresci, ktorych nie lubimy, a czym innym propagowanie ich" Sam protestowalem przeciwko usuwaniu Krzysia52 juz chocby z uwagi na swoj wlasny interes. Kim bym sie bawil? Ale do glowy by mi nie przyszlo bronic Krzysia, metoda uporczywego wstawiania jego postow. List do admina wystarczy. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: I bardzo dobrze, moze bys przestal wreszcie 12.02.04, 18:34 Borsuku, osobiście uważam że Siódemka przesadziła (ona lubi przesadzać), lecz mogę któryś raz zadać pytanie, gdzie są te treści na FA, które ja propaguję? Nie ma ich. Tutaj nawet nie dano propagować treści które ktoś tam lubi. Jeden twierdzi że ubecja to sami Żydzi inni zaś, że Polacy wymordowali 700tys. Żydów. Śmiać się czy płakać, ale jednym pozwala się mówić innych się permanentnie wycina. Doszło do tego, że wycięli wątek Galby. Po tym wszystkim może być już tylko gorzej. Giwi rozpanoszy się na całego. Ja akurat trafiłem na post siedem, równie dobrze mogłoby mnie wkurzyć wycięcie kkkaczorów, Palnicka czy kogokolwiek innego (mnie, Ciebie, Luki, Wikula...) i podejrzewam że niedługo wkurzy, jak ktoś z nas nie bedzie tańczył tak jak zagra nam przewrażliwiona giwi. List do admina nie wystarczył. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ciekawe, że w erze miriamowych wątków o dupie... 12.02.04, 15:14 ... Maryni ta borsucza wykładnia o spamie nie obowiązywała. Musieliśmy znosić bzdurne wątki o jakichś cebularzach a teraz drobnego przepisu na dziczyznę nie wolno zamieścić. G. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ciekawe, że w erze miriamowych wątków o dupie 12.02.04, 15:26 Alez Galbo, nie zabraniam Ci pisac o dupie Maryni, ani nawet o dupie Salci. Przyznasz, ze rzadko reaguje na Twoje teksty, Ty zostawiasz w spokoju moje i na ogol udaje nam sie bezkolizyjnie mijac. Pollak juz po raz 16 raz wstawil tekst siodemki. Ten sposob dzialania jest charakterystyczny dotad tylko dla jednego forumowicza. Jestem po prostu zaniepokojony, czy sie nie zarazil. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Przeciez brales udzial w tamtym spamie, Galbo IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 16:28 to zapomniales juz ze byles jednym z prominentnych uczestnikow herbatek w chatkach pod korzeniami debu? Tak, tak, w tych samych chatkach, w ktorych puszyles sie jako imperator, Ty, a Borsuk, w tym czasie, usilowal naklonic (takze) Miriam do zabawy w doktora. Ciekawe czy mu sie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Przeciez brales udzial w tamtym spamie, Galbo 12.02.04, 16:35 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Borsuk, w tym czasie, usilowal naklonic (takze) Miriam do zabawy w doktora. > Ciekawe czy mu sie udalo... Nie. A szkoda. ( Ale tymczasem sam doktorem sie mianowalem i jako taki radze Ci oklad na glowke i do lozeczka na dwa tygodnie, raczki na koldrze i z daleka od komputerka bo Ci sie glowka przegrzewa. No! Husz, husz Uszatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Przeciez brales udzial w tamtym spamie, Galbo IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 16:44 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Borsuk, w tym czasie, usilowal naklonic (takze) Miriam do zabawy w doktora. > Ciekawe czy mu sie udalo... Nie. A szkoda. ( . ;: Domyslam sie..., ty swintuchu. Pewnie zaczela kichac. Albo pchly ja oblazly. Jedno i drugie...? . Czy ona cie olala borsuczku, czy dala ci kosza. Roznica to bardzo istotna. . Przed toba probowal Tyu, wiec pewnie dlatego przypusciles tak frontalny atak. Przyznaj sie )) Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Przeciez brales udzial w tamtym spamie, Galbo 12.02.04, 16:54 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Domyslam sie..., ty swintuchu. Ach, co ty. Po prostu plochosc mlodosci. > Pewnie zaczela kichac. Albo pchly ja oblazly. Nie, wlasnie wtedy przeczytala jaka Twoja madra dywagacje i tak ja biedaczke skrecilo ze smiechu, ze nie dalem rady rozprostowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Przeciez brales udzial w tamtym spamie, Galbo IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 17:29 gdyby tak bylo to bylaby skrecona do tej pory. Widze jednak, ze ma sie dziewcze dobrze. Nie udalo ci sie zanudzic jej na smierc. . Borsuk, przeciez to inteligentna dziewczyna ktora od razu widziala, zes niski poziom i gbur. Ale rozumiem - "chcialaby dusza do raju..." )) Przedtem marzenia - teraz wspomnienia. Czyli zborsuczony Romantyk. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Bzdura! 13.02.04, 08:29 Nigdy nie brałem w nich udziału. No chyba, że w celu powiedzenia, że los ich marny i przesądzony. G. > to zapomniales juz ze byles jednym z prominentnych uczestnikow herbatek w > chatkach pod korzeniami debu? > Tak, tak, w tych samych chatkach, w ktorych puszyles sie jako imperator, Ty, a > Borsuk, w tym czasie, usilowal naklonic (takze) Miriam do zabawy w doktora. > Ciekawe czy mu sie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Prawdomówny Galba. 13.02.04, 16:42 Tak to Galba NIE pisał w kwietnych wątkach (wątek Miasteczko na niby): Mamusiu! Autor: Gość: Galba IP: 213.17.161.* Data: 18.12.2001 10:38 zarchiwizowany ----------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: tete napisał(a): > Pozdrawiam serdecznie i bywaj - żegluj po innych wątkach ... a kanapki wziąłeś > ???? jeszcze jabłko (co ja gadam !!!!) Tak mamusiu. I czapkę też wziąłem (akurat!). > )))))) tete Galba galba napisał: > Nigdy nie brałem w nich udziału. No chyba, że w celu powiedzenia, że los ich > marny i przesądzony. > > G. > > > > to zapomniales juz ze byles jednym z prominentnych uczestnikow herbatek w > > chatkach pod korzeniami debu? > > Tak, tak, w tych samych chatkach, w ktorych puszyles sie jako imperator, Ty, > > a Borsuk, w tym czasie, usilowal naklonic (takze) Miriam do zabawy w doktora > > Ciekawe czy mu sie udalo... Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wyrywanie z kontekstu IP: 5.2.* / 213.46.162.* 13.02.04, 17:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=672157&a=713379&s=1 Uczciwiej jest podac link,do pierwszej wypowiedzi Galby ale do tego , trzeba byc uczciwym jeszcze.Z linku jasno wynika, ze Galba wszedl by napisac cos do Tete, przy tym zaznacza, ze milosnikiem watkow tego typu nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Widzę, że dalej uwielbiasz kłamstwa 14.02.04, 10:33 Jesteś żalosny w naiwności swych kłamstw. Przytaczanie danych statystycznych z lat 90ych jako najnowszych trendów w gospodarce UE jest niczym w porównaiu z przywołaniem wymiany zdań, w której piszę, że nie biorę udziału w wątkach kwietnych jako dowodu na to, że byłem ich aktywnym uczesnikiem. Na Boga! Zmień chociaż sygnaturkę bo ta ośmiesza twe kabotyństwo do reszty. G. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Hmm, Srajper zamilkł... 17.02.04, 11:03 ... widać kolejny dowód jego kłamliwości przelał czarę goryczy. Nie będzie nam brakowało twego plugawego fałszu. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca Rozbawiliście mnie, prowokatorzy! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Ciekawe, że w erze miriamowych wątków o dupie 12.02.04, 18:39 Ty Galba nie rob z siebie imbecyla, publikujac taki przepis. Ty ni wiesz, o co chodzi? Mam swoje zdanioe na temat dzialalnosci giwi. Mnie zostaw w spokoju, prosze. Sama sie dziwie, ze nie bylo reakcji redakcji na wymiane postow niektórych moich i calej reszty. Wtedy. Ale to bylo wtedy, i teraz sobie to daruj. To moja prośba. pozdrawiam Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
galba Masz talent 13.02.04, 08:31 Jak to jest, że koło kogo byś się nie prześlizgnęła ten zaczyna pałać nieodpartą chęcią mordu? Do niedawna byłaś mi całkowicie obojętna - teraz zaczynam rozumieć pewnych ludzi na tym forum. G. miriamfirst_ napisała: > Ty Galba nie rob z siebie imbecyla, publikujac taki przepis. > Ty ni wiesz, o co chodzi? Mam swoje zdanioe na temat dzialalnosci giwi. > Mnie zostaw w spokoju, prosze. > Sama sie dziwie, ze nie bylo reakcji redakcji na wymiane postow niektórych > moich i calej reszty. Wtedy. > Ale to bylo wtedy, i teraz sobie to daruj. To moja prośba. > > pozdrawiam > > Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Masz talent 13.02.04, 13:35 Nie bądź taki skromny Galba) Talent dla Ciebie (egipski) za obojętność. W złotej metaforze. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Kosiba Nosił pollak siódemaka IP: 212.143.101.* 12.02.04, 15:45 teraz poniosą pollaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Biedny Pollak nr. 7 . . :( . . . n/t IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalyLobuz Re: Biedny Pollak nr. 7 . . :( . . . n/t IP: *.aei.ca 12.02.04, 17:10 Oj debilszczaki forumowe, jak ja uwielbiam Was czytac. Te wasze dyskusje z okladaniem sie po mordkach i kopaniem w dupenki. Tak trzymac. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś