aquanetowiec 15.02.10, 14:40 tylko zeby mi niebyło tak samo jak z ks. Chrostowskim.... forum.gazeta.pl/forum/w,13,107317861,107320162,_milo_pozytac_o_wytknietych_Wam_blazenstwach.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquanetowiec _________o paszportach towarzyszy na Komendzie MO? 15.02.10, 14:53 Panie NIE2006,.... kopiący w kosz po zdemaskowaniu załganych tysięcy razy OSZCZERSTW - po czym przypisujacy to mnie cenzorski kapusiu!...dekonspirujacy nicki z bohaterami art. w linkach. Napisałeś TUTAJ pare razy posty z moim nazwiskiem i TWIERDZENIEM, ze jestem rzekomo TW/SB! I w kazdym poscie do mnie starasz sie to udowodnić...to jak to jest z tą opinią Perły o Scanie, wybitnym Archiwiscie i znawcy dokumentów IPN-u? ..PLUJESZ TAK SOBIE INSYNUUJAC BEZ NAJMNIEJSYZHC DOWODÓW I POSZLAK... nawet ta z paszportem Cie kompromituje...przytoczyłem z Twojej GW cobyś jej wierzył!!!!!!!! Osle. Kapusiu i oszczerco bez honoru. Napisz prywatnie masz moj e-mailowy adres!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aquanetowiec ____________zahamuj Swą Po-dszywe Sacniczku! 15.02.10, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/w,13,107308229,107321281,Manii_i_braku_poczucia_humoru_sie_nie_wyleczy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Odstaw Metaxę, Mietek. 15.02.10, 14:59 I nie przeżywaj swoich qrestw sprzed lat, jaki jest koń wszyscy widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanetowiec psychiatra jak widać potrzebny od zaraz ...ale nie 15.02.10, 15:05 temu -komu tak wielu z was doradzało to leczenie. Mi tam wsio rawno co tacy oszczercy i kapusie pisza o mnie. Sam fakt ze nie potrafisz jako IDOL fana Perły udowodnić swoich azłganych OSZCERSTW w stylu Platformiannym...mniw wystarczajaco satysfakcjonuje. Powtórz to jeszce 1000000 razy... a przestroga jak a w osobnym wątku z myślą o Tobie i Tobie PO-dobnych napisałem ...OBYS IE NIE SPRAWDZIŁA... test na IQ Scana jaki to watek? Odpowiedz Link Zgłoś
nie20006 ____________już dawno nie liczę na iq w słoiku 15.02.10, 15:07 dlatego Ci posuwam odp. forum.gazeta.pl/forum/w,13,107280249,107280249,_szermujesz_bezmyslnie_idz_do_psychiatry_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie20006 _________jakże inaczej mogłoby zarobić iq w słoiku 15.02.10, 15:12 Ja bym go widział jako prezesa PiSu Autor: pan.scan 14.02.10, 15:54 Może ta banda nieudaczników ___________Ja bym go widział jako prezesa PiSu Autor: pan.scan 14.02.10, 15:54 ____________________Może ta banda nieudaczników __________ _______________________zamiast zazdrościć ____________nauczyłaby się robić pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Komu?? 15.02.10, 15:19 aquanetowiec napisała: > tylko zeby mi niebyło tak samo jak z ks. Chrostowskim.... No komu by się Kciało?? Odpowiedz Link Zgłoś
nie20006 ___wzywiska rynsztok oszczerstwa a to Wam sie chce 15.02.10, 15:29 pisać publicznie byle anonimowo! I byle nie podac swoich DANYCH OSOBOWYCH Stad też takie post-PRL-owskie mendy wraz nepocikami, hucpiarsko łagrstwami uzasadniajace okradzenie narodu z jednej strony, (oszustwami OS).. a z drugiej toczącę nieustanną pianę propagandą zapewniajace nietylalność liderów - musiały dla "bezpieczeństwa" zdobyczy beneficjentów przemian uchwalić ustawę nadmiernie chroniacą DANE OSOBOWE. Nawet ksiażka tlf jest nielegalna! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: _______________________Izo podoba Ci sie Seku 15.02.10, 15:39 Post wyżej napisałeś: >Stad też takie post-PRL-owskie mendy wraz nepocikami, hucpiarsko łagrstwami uzasadniajace okradzenie narodu z jednej strony, (oszustwami OS).. Myślisz, że Ci odpowiem na pytanie w tytule?? Zapomnij, mnie się serio nie chce z Tobą gadać, bo gdyby mi się Kciało, musiałabym zacząć od poszukania zamiennika do mendy i koniecznie rodzaju męskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Izo-Jolu iq Twe rozumie do czego sie przyznaje? 15.02.10, 16:06 Jesteś Milusińska ...bez sugestii z mojej strony ...ku memu zaskoczeniu....JEDNĄ Z NICH? Podobają Ci się metody PO?...ich zasliniony flegma z rynsztoka puder? Jak slina Scana? piq-a? ich nikczemne oszcerstwa? ...sugestie w pseudodrwiacych haniebnych pomówieniach w dodatku nie opartych na najmniejszej zgoła przesłance? Czy.......Rozumiesz na ile i jak powtórzono KRADZIEŻ z 1950 r.? A metody Sekuły sędziego w swojej sprawie - gdy...oddaje w pierwszej kolejności głos swoim...po czym oni wyczerpują zestaw wrazych pytań...i katarynka dla reszty z Komisji: - "To pytanie już było!" wylaczam mikrofon! czytam przepisy! Pouczam! Racje Sobiesiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _____________TAK?...Oj nieładnie Jolu! pisalaś do 15.02.10, 16:13 prywatnie...post. Uzasadnaiłas jaka to jesteś uzcciwa i sprawiedliwa a TU MASZ..popierasz oszustów...którzy bez wysiłku i bez zdobytych cieżką pracą nabytych zdolnosci wynikających z praktyki zawodowej i wiedzy na studiach...dzieki powiązaniom z PRL-u maja swoich w bankach i w policji, w rzadzie i sadach... w urzędach na każdym szczeblu...a ideowi zdychają i nie mają nawet na lekarstwa ...jak np. ci z AK...wstydu nie masz za 1 grosz? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Ty tak na serio Tadzienku? 15.02.10, 16:24 haszszachmat napisał: > oszustów...którzy bez wysiłku i bez > zdobytych cieżką pracą nabytych zdolnosci wynikających z praktyki > zawodowej i wiedzy na studiach...dzieki powiązaniom z PRL-u O mnie to piszesz? Za co Cie tak Twoj Bog musial pokarac? Za grzech skromnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat serio Tadzienku?...prosiliście by używać nicków 15.02.10, 16:51 forum.gazeta.pl/forum/w,13,107317861,107327023,_Coz_zanalizuje_jak_zawsze_z_litosci_do_malych_iq.html 1* ......................wyjątki potwierdzają RGUŁĘ! 2* Od szczegółu rysiu do OGÓŁU nigdy ODWROTKĄ (-OM)!!!! dlatego tak bardzo BŁADZISZ! ....ale własne prośby Sobie Siak Taków Ich Samych nie dotyczą! forum.gazeta.pl/forum/w,13,107317861,107327023,_Coz_zanalizuje_jak_zawsze_z_litosci_do_malych_iq.html Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: serio Tadzienku?...prosiliście by używać nic 15.02.10, 17:03 haszszachmat napisał: > 1* > ......................wyjątki potwierdzają RGUŁĘ! > 2* > Od szczegółu rysiu do OGÓŁU > nigdy ODWROTKĄ (-OM)!!!! dlatego tak bardzo BŁADZISZ! A konkretnie? Ja bladze bo Hasz ma zawsze racje ze swojej definicji? Czy w tej kwesti jest jakikolwiek spor miedzy nami od lat? Po co sie wiec teraz naprezasz? Chcesz aby Ci zylka pekla? Mysmy nie prosilismy. Mylisz nas szatanow z innymi onymi szatanami. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: _____________TAK całkiem prywatnie Ci powiem 15.02.10, 16:49 Prywatnie to ja całkiem publicznie się wypowiadam, a prywatnie raczej niekoniecznie, ani nie piszę, ani nie popieram żadnych oszustów, nawet Kaczyńskich i Donaldowych. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: _____________TAK całkiem prywatnie Ci powiem 15.02.10, 16:54 Widzisz JAK JEST RÓZNICA którąto skutecznie zamazujesz?..... ................ .......... Jareczek swoich osądził Ministrów nie zważajac na rangę i urząd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takich jak Drzewiecki--->Lipca, takich jak Schetynę --- Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 PROPozycja nie do odrzucenia 15.02.10, 16:57 aquanetowiec napisała: > ___________Ostatni raz ponawiam PROPozycję dialogu Pomijajac metody i zasady to o czym hoczetie dialogowac? Dotychczas od lat trwa cyrk monologowania jacy to my zli jestesmy niezgodni ze sztanca Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: wierzysz sobie samemu w to sam co piszesz?? 15.02.10, 19:37 A konkretnie? Poradz sie swojego Alzheimera, czy wielokrotnie Ci pisalem, ze chce Cie doswiadczyc Twoimi metodami "robienia drugiemu co Tobie nie mile". Ja nie musze wierzyc, ja mam potwierdzenie empiryczne jak sie wsciekasz ewidentnymi pomowieniami dowodami z niszczarki. Rechocze jakim jestes sknera nie stawiajac ToyToyki na grobie swojej rodziny. No bo nie uwierze, ze postawiles. Daj mi laske wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: coś takiego , ręczysz za Scana i Grossa lub p 15.02.10, 19:54 Ile trzebaby miec IQ aby tak wnioskowac? Z jakiego powodu mialbym reczyc lub nie reczyc za kogokolwiek? Czy oni mnie o to prosza? Czasami potwierdzam konkretne fakty, konkretna wiedze. Masz nawykowa pomowieniowosc. Za Grossa recze, ze w okolicach Jedwabnego w jednej stodole mozna na plask ulozyc warstwami 1500 zydow. Az po szczyt dachu. Jest to nawet o tyle korzystne, ze ci pod spodem udusza sie w trakcie sami. Dlaczego oni w trakcie nie beda sie bronic spytaj sie Dany33 i kotleta. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________Rycha7 sposobem dziala PO 15.02.10, 21:54 sprowadzasz KAŻDY, nawet najmocniejszy argument krytyczny wobec metod obecnej władzy, kontynuatorki przekrętów "transformacji" do oskarzeń o rzekome PO-mówienie! Gdy nadciąga kryzys i PO nie reaguje a wręcz ZAPRZECZA jego istnieniu ..padają oskarżenia wobec PiS-u o "sianie paniki" !!!!!!! Gdy trzeba już przyznać, ze jest...i nic się nie robiło by przygotować na zlagodzenie skutków...rusza kampania z pmówieniami o defetyzm opozycji, brak chęci do porozumienia z rzadem aż do oskarżeń o sabotaż i destrukcję, no PiSz prezydentem chce aby w Polsce działo sie jak najgorzej po rządami Platformy!! Tearz znowu pijarowcy i usłuzni wyłapuja słowka i KLAMLIWIE oskarżają o rzekome ale niewypowiedziane NIGDY.... "HAKI" gdy naprawdę idzie o słuszną krytykę Tuska przez JK. Cóż to bowiem za hucpa-przykrywajacą KOLEJNE AFERY i NIEDOLNE RZADZENIE...(znowu kogos nie leczą, znowu strajki) z wystawianiem DWU kandydatów w RAMACH jakichś ..UWAGA:____________pre...co? ...Lichocka nie ta Danusia z z TVP INFO dopytywała...bo nie znalazła TEGO w żadnym słowniku. Kolejny KIT!!!!!!!!! Albo sie staje do prawdziwych prawyborów DO ktorych stają WYBORCY (W Polsce prawybory nie są wprowadzone do ordynacji wyborczej. Organizowane są jako sondaż przedwyborczy na terenie miasta i gminy Września).albo w partii robi się wybory wśód członków PO. No i nie wybiera się "odkurzacza kandelabrów" do Belwederu dla przecinania wstęg! Z 1 strony osmiesza się Polaków każąc im zajmować się podziwianiem przez NARÓD HAKÓW...do walenia nimi w PIS przez całe tygodnie wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Czy-Sikorski-ma-brata-blizniaka,wid,11972161,felieton.html Nie może być już nic równie śmiesznego i strasznego zarazem jak bracia bliźniacy w polityce" Magdalena Środa z drugiej zaś niszczy demokrację ideą POWSZECHNYCH WYBORÓW DO zdezelowanego Konstytucją urzędu w celu Putinizacji Polski!!!!!!! I tak to leciało od 4 ,5 ROKU!!!! Od ad personam do ad personam pudrujac matołków i chłopców na PO- syłki przed oklamanym narodem. Twoja stara dobra szkoła Rycho7! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Rycho7________________zobacz koalicję strachu! 15.02.10, 21:56 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Czy-Sikorski-ma-brata- blizniaka,wid,11972161,felieton.html wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,J.-Kaczynski-zbieral-haki- na-wszystkich---na-Tuska-Nowaka-Schetyne- Komorowskiego,wid,11977016,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg bzdura , a nie koalicja 15.02.10, 22:01 Giertych długo czekał , aby odwdzięczyć się Kaczyńskiemu Jeszcze niejeden numer wiwinie, aby wrócić na scene polityczną A. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Kaczmarek Giertych Lepper=Rokita Piskorski MarekJ 15.02.10, 22:27 bez porównań osobistych ...idzie mi jedynie o motywację "koalicyjną" PiS-owska TVP...taka jest przecież UWIERZYŁEM WAM nadaje u Lisa dwa razy Jaruzlskeigo a dziś Jolantę Kwasniewską zaś w PiS-wskiej TVP3 Info pól godz. o Sendlerowej nielubuabianej i nieszanowanej w Polsce ale w Niemczech!!!!!! ....... ANI słowa nawet o Bartoszewskim, ktorego to była szefową w strukturze POWOŁANEJ PRZEZ AK.... UNIKATOWEJ W HISTORII SWIATA I GLOBU!!!!!!!!! Nikt nie powołał w warunkach okupacji podziemnej organizacji do ratowania obcych... TYKO OBCYCH..a nie np. katolików! Ani słowa o AK. o Dmowskim i Kossak-Szczuckiej wpóltwórczyni ZEGOTY. Tylko plucie na Polaków, że Polacy nie paimętali aż dopiero w szkólce w USA uczennice.. A ja pytam co z uratowanymi? Co z ich milczniem? Co z PRAWDĄ WYBIÓRCZO podawaną jak dla idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bodzcowanie gnojarka do wydzielania szmoncesu 16.02.10, 08:38 hasz0 napisał: > do oskarzeń o rzekome PO-mówienie! Twoim Tadeuszku, jak i reszty PiSdzielcow, problemem jest to, ze ludzie oceniaja Was sami, niezaleznie od mojej woli, manipulacji lub socjotechniki. Ja wlasnie ta to licze i na tym polegam. Wystarczy, ze pobudzam Was do wypowiedzi, do slowosraczki. Wasza kleska jest gdy otworzycie japy. Gnojarek ma przykladowo rzekomo haki, ktore nie sa hakami, zagrazaja bezpieczenstwu panstwa i nie mozna ich zdradzic organom sprawiedliwosci panstwa. Sa tak tajne. Jest w tym piekna piramidalna rzekomosc. Sadzisz, ze zalatawi to gdy swistak zawija w kilka sreberek. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Drogi Mnietku! 15.02.10, 22:08 Dales sie nam tu poznac jako uroczy konfabulant w sprawach wlasnej biografii i genealogii, politycznie zas bolszewik. Nadto spamujesz, klonujesz sie a takze zasrywasz kazdy watek, ktory mial nieszczescie choc chwile powisiec na w miare wysokim miejscu na liscie watkow forum. Przy tym pomawiasz swoich rozmowcow, co nawet KaKa potepia importowanym ze Starego Testamentu zakazem lgania w tzw. zywe oczy! Mysle, ze sam dobrze wiesz, iz ze swoja propozycja powinienes udac sie w PiSdu Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 ___Re: AG?? 15.02.10, 22:43 Srebra proszę nie mylić ze srebrną, taka to odwrotka. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Hej, przygłupie 16.02.10, 00:07 zbadałeś już swoje IQ=19,5 cm? forum.gazeta.pl/forum/w,13,107330954,107330954,Po_co_masz_byc_haszem_zerowym_.html Odpowiedz Link Zgłoś
piq dialog??? z tobą, tadziusiu??? ... 16.02.10, 01:58 ... z taką intelektualną i moralną mizerotą, sierotką po prlu i nastojaszczym drugom tawariszczki nataszy ili tamary??? Wybacz, pośmiewisko ty nasze, najwyżej mogę cię troszeczkę dla zabawy sponiewierać, żebyś znów zakładał na mnie wątki na głównej ścianie FAq. Ale dialog z człeczynką tak marnym umysłowo, że sam nie wie, co powiedział i na jaki temat??? No nie, jestem dla ciebie łaskawy, ale nie aż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________po co coś tu mendo przylazła?________ 16.02.10, 09:20 Mało razy sie skompromitowałaś, rycerzyku "Zdziewki"? ________1* Np. tarczą? odmówioną nam ku UCIESZE Putina w rocznicę 17 września! ..za co OD RAZU bez żadnych WARUNKÓW - a jakże - wysłaliśmy im z wdzieczności dodakowy regiment do Afganistanu Jakoś Amerykanie nie jojczą ani jobują za nią, chociaz Iran rozpoczął wzbogacanie uranu przy pomocy Putina, ktoremu zaś pomaga cłą €-Unija (wraz z ambasadorem Polski w Unii Niemcami)pod WIELKIM PRZyWóDZTwEM największego reformatora i patroty Buzka. _________2* offsetem F16, za który w swej łaskawej dobroci( wraz odmową wiz wg statystyk odmów bez powodu) Amerykanie sprezentowali degradujace nasze środowisko naturalne - wielkie świńskie fermy. _________3*,4*,5*,...to fundusze prywatne zamiast emerytur, walka z terroryzmem pod patronem pomnika Begina..itp Bardzo zapatrzeni w Niemców, ktorzy inwestują na POTEGĘ w Białorusi ...handlują z nimi ile wlezie...!!!!!!!!! Sikorski z Tuskiem "PO MĘSKU" rozmawia zamiast z OBOMA ZWIAZKAMIby sie pogodzili ...z Łukaszenką grożąc mu s ankcjami...aż ten wystraszony wszystkich członków Borysowej wyaresztuje ___KABARET! KABARET...nie money nie money nie money!!!!!!! _________Przy waszym POczuciu humoru mozna sie popłakać..... jak Pan widzi miejsce nadwiślańskiego szopkarstwa na arenie międzynarodowej? Szopki robią Niemcy, Amerykanie, Anglicy. Nawet w Paryżu wraca się do tradycji legendarnego Le Chat Noir, gdzie także bawiono się w kukiełki. Wydaje mi się, że polskie szopki polityczne są szlachetniejsze, inne od ludycznych żartów Niemców i Anglosasów. Tamci bazują na humorze najprostszym, odwołującym się do nieskomplikowanych gagów: ktoś się wywali na skórce od banana, ktoś komuś da w mordę. My mamy tradycję bardziej inteligencką. Słowem: tam Chaplin, a u nas ''Wesele'' i Skamander. Satyra w Polsce idzie ''z bebechów'' i chyba inteligentniej łączy rozrywkę z polityką. Jeśli przeciwstawić błaznów Yoricka i Stańczyka, to ten drugi bardziej mi się podoba. _______WAL SIE leszczyku! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____po co coś tu mendo przylazła?___to choć odp. 16.02.10, 09:32 tak z ciekawosci zapytam... piszesz razem ze Scanem na hasło NIE2006?...bo sie pojawia synchronicznie TYLKO z piq albo Scanem i nigdy bez nich! "Jesteś moją prywatną gwarancją, że nigdy, prznigdy, nawet w chwili słabości, nie zagłosuję na PiS. Dlatego chucham na ciebie, dmucham i hołubię Odpowiedz Link Zgłoś
piq żeby ci upuścić trochę piany, tadziusiu,... 16.02.10, 10:35 ...a ty z kim piszesz? Dyktujesz komuś? Bo po twoim poziomie umysłowym można sądzić, że sam-eś raczej niegramotny i pisze za ciebie (synchronicznie) niania. Gdzie (i czy) kończyłeś podstawówkę, dyktuj tu niani zaraz, no, raz dwa trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zakaz wjazdu dla Polonii z Bialorusi 16.02.10, 09:46 hasz0 napisał: > wszystkich członków Borysowej wyaresztuje Widzisz Tadeuszku, ja nie mam problemow z ocenami, od czasu gdy Polska wprowadzila zakaz wjazdu na swoje terytorium Polonusom przestrzegajacym prawa Bialorusi. Zaznaczyla w ten sposob obszczywajac czlonkow (19,5 cm) siatki wywiadowczej Andzeliki. Kiedy aresztowanie agenta CIA Sikorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Legalna Polonia gorsza od nielegalnej, z którą się 16.02.10, 10:20 absolutnie i pod żadnym pozorem NIE rozmawia! Niemcy inwestują i handlują...ale my musimy mieć za szefa Polonii ...Polkę z nazwiskiem Borys. Nie wiem za co mnie krytykujesz. Napisałem, Kwaśniewskiemu, że kolorowe mogą być złudne sny! Nigdy zaś nie REWOLUCJE...,które w tradycji polskiej zawsze były przez Polaków znienawidzone. Co innego Powstania przeciwko okupantom. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Legalna Polonia gorsza od nielegalnej, z któr 16.02.10, 10:31 hasz0 napisał: > Nie wiem za co mnie krytykujesz. Nie wiem jakie masz poglady, ktorych widac, ze nie masz. > Nigdy zaś nie REWOLUCJE...,które w tradycji polskiej zawsze były > przez Polaków znienawidzone. Hasz to Polacy. I co mnie to obchodzi? > Co innego Powstania przeciwko okupantom. Milosc do Powstania Warszawskiego. Cymesik. WszyPrawdziwaPolskosc. Odpowiedz Link Zgłoś