perli 17.02.10, 18:19 Justyno Kowalczyk nie łam kijków i nie trać ducha. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Trzymam kciuki 17.02.10, 18:57 tez. PF P.S. Tym bardziej, ze rzadko mozna spotkac kobiete, ktora ladnie wyglada w czapce narciarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
perli dokładnie, 17.02.10, 19:46 ja czjapku mam z Njepalu, ale brzydul ze mnie tjotalny i w żadnej nie wyglądam ładnie. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: pjo ekranie łazi mnie mucha, 17.02.10, 19:28 perli napisała: > Justyno Kowalczyk Srali muchi bedzie wiosna. U Justyny to juz jest. O co Cie łazi rzikaj rziciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: wiem, 17.02.10, 20:16 perli napisała: > a Kjecku nie...eh. Ja Kjecki kocham, bez wzajemnosci. Jedyna czynnosc jaka lubie nieskuteczna to robienie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
perli kijki, 17.02.10, 21:51 znaczy i się kijkami śniegu tego okładanie, tjo proste jest jak Twoje kochanie. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: kijki, 18.02.10, 06:56 perli napisała: > znaczy i się kijkami śniegu tego okładanie, tjo proste jest jak > Twoje kochanie. keep it simple "kijkami śniegu tego okładanie" czyli ruch jest wspolczesnie podstawa piramidy zywieniowej. Przemysl. Kobieta to tez prosty mechanizm. Hormony sprawiaja, ze jest/wydaje sie niezrozumiala. Dla siebie takze niezrozumiala. Milo jest to przyjac z pokora zamiast lac w morde. Twoja reakcja monopolizacyjna tez byla oczywista. Aby nie uszczuplac puli dla Twoich dzieci. Seks miesci sie miedzy uszami jak Twoje rymy. Mila bylaby Ci generalizacja, ze pieprzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: pjo ekranie łazi mnie mucha, 18.02.10, 08:49 Tu kliknij i masz kłopot z muchą z głowy Tu ---> Odpowiedz Link Zgłoś
perli już jest dobrze, 20.02.10, 10:32 jest dobrze, muchu mam tera na brązowym biodrze. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś